Bu Blogda Ara

27 Eylül 2011 Salı

Onlar Ve Bunlar


2 şey var. İyi ve kötü.

Önce iyi: 4 maçtır parçalı formamızı giyiyoruz. Blog açıldığından beri en çok yakındığımız konulardan biri bu, sık sık yazmak zorunda kalıyoruz. Sonradan cıvıtmayacağımızın garantisi olmasa da, 4 maç özelinde de olsa yüzde yüz oranını tutturmak güzel.

Kötü: Deplasman maçları başka tabii, o maçlarda diğer formaları giymek zorunda kalabiliriz. Ve iç sahada parçalı serisi durmaksızın devam etmeli. Fakat -yine- TT Arena'da oynadığımız maçlarda asıl kombinasyonumuzu giymeliyiz. Bunu hala oturtamadık. Oturtana kadar da bayağı bir zaman geçecek gibi. Şimdiye kadar içerde 2 maç oynadık, birinde parçalı-beyaz-beyaz, diğerinde (yani dünkü Eskişehir maçında) parçalı-kırmızı-kırmızı şeklinde bir renk sıralaması vardı. Henüz bir türlü parçalı forma-beyaz şort-kırmızı çorap görünümüyle çıkamadık sahaya.

Bir de şu var, evimizde oynarken, ilk forma seçim hakkı bizim. Fakat dünkü maçta ya da geçen sezonki maçlarda da sıkça gördüğümüz gibi, biz rakibin formasına uyuyoruz. Onlar bize uyacağına... Eskişehir örneğini ele alalım. Muhtemelen, mesela Galatasaray deplasmanına geliyorlar ya, kafadan yanlarına beyaz formayı alıyorlar. Yanlarına koyu renk (siyah diyelim) şort bile almıyorlar sanırım. Öyle olunca da formalar seçilirken "hacı yanımızda bu var sadece" diyorlar, ve sonuç bu oluyor herhalde. Çok komik.

18 Eylül 2011 Pazar

YUH !


Görüntü bugünkü maçın ardından. Yoruma gerek var mı ?

*Caps forumdan Ahmet Kolkoparan'a ait.

11 Eylül 2011 Pazar

Vitran


Ağustos başında Basketbol takımının yeni formalarının çizimlerini paylaşmıştık. Kulübümüzün resmi Twitter hesabı da bu iki resmi paylaştı ve formaların gerçekte nasıl olduğunu/durduğunu da görmüş olduk. Ayrıca resmi sitede de başka fotoğraflar var.




Parçalı altı beyaz şortu futbol takımı bile istikrarlı şekilde giyemezken, Basketbol takımı ne kadar bunu sürdürecek, bilinmez. Ki basketbolda genelde şort-forma tek renk olur, sırf o açıdan bile farklı gelecektir gözlere. Sık sık kırmızı şorta başvurmak zorunda kalabilirler. Ayrıca buna benzer biçimde, 2003 gibi, parçalı altı siyah şort da giymişlerdi. Kappa dönemiydi sanırım.

10 Eylül 2011 Cumartesi

SUPER LİG VE BANK ASYA FORMA KATALOGU

SUPER LİG


BANK ASYA


Takipçilerimizden Eren Gavlak Federasyonun bir yükleyip bir kaldırdığı formaları katalog haline getirmiş. 2 ayrı katalog var. Biri Süper olduğu iddia edilen ligimiz diğeri de bir alt lig olan Bank Asya. Bu iki ligde yer alan bütün takımların formalarına bu 2 pdf'ten ulaşabilirsiniz.

*PDF dosyalarını ayrıca aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

*Eren Gavlak'a bu mükemmel paylaşım için çok teşekkür ederim.

*Katalogların üzerlerine tıklayın

Linkler;

-Süper Lig
-Bank Asya

7 Eylül 2011 Çarşamba

METİN OKTAY'IN ÜZERİNDEKİ FORMA


Galatasaray Dergisi'nde yayınlanmış bu fotoğraf. Metin Oktay'ın bir maç görüntüsü. Sarı yakalı, kırmızı bir forma, beyaz şort ve siyah çorap gibi gözüküyor tonlardan. Bu formaya daha önce rastlamadım ben. Ne zaman giyilmiş, hangi maç, hatta Galatasaray olduğunu tahmin etsem de, hangi takım ? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Eğer Galatasaray formasıysa, ki öyle gözüküyor, karşımıza yepyeni bir forma çıkmış demektir.

5 Eylül 2011 Pazartesi

TFF KATALOĞU


Federasyon kataloğu gün ışığına çıkartmış. Formaları zaten biliyoruz ancak kullanılacak olan kombinasyonlar konusu net değildi. Bir de acaba bilmediğimiz sürpriz bir formamız var mı diye de merak edenler vardır illa, ona da ışık tutmuş oldu bu katalog.

Sanırım herkesin gözüne ilk çarpan sarı formamızın kırmızı şort-çoraplı kombinasyonu. Benim için sürpriz ve güzel oldu diyebilirim. Bu sene en azından birkaç maçta bu kombinasyonu göreceğiz gibi. Tabi kötü olan parçalının esas kombinasyonuna bu sene de hasret kalacak olmamız. TFF'nin sezon başı kataloglarına çok takım uymaz (kural olmasına rağmen), ancak Galatasaray sıkı sıkıya bağlıdır ve katalog dışından bir kombinasyon giymez. En azından sezon öncesi kataloglar yayınlandığından beri henüz hiç dışına çıkmadı takımımız.

Bu arada çok soran olmuş, blog da uykuda şu sıralar; Sarı forma Ekim Ayı'nda çıkacak. Antrenman ürünlerimizi ise bilmiyorum. Eğer çıkacaklarsa onlar da Ekim'de sarı formalarla beraber tırlara yüklenirler.

*Kombinasyonlarla ilgili yazı gelir yakın zamanda Lappap'tan.
*Bu haber için forumdan OttOmAniA'ya teşekkür ederim.
* TFF linki için tıklayın.
Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır