Bu Blogda Ara

29 Ocak 2014 Çarşamba

Rakibe İç Saha Formasını Giydirmemek


     Bu sene çok bahsettik, çok yakındık; Arena'ya gelen rakipler full beyaz kitle geliyorlar ve beyaz şort-kırmızı çorap kombinasyonumuzu giyemiyoruz diye. Aslında bu sezon biz de bazı deplasmanlarda rakip için sorun oluşturduk. Ancak bu durum tek bir forma getirmemizden değil, bu sezonki forma setimizden kaynaklanıyor.


     Kırmızı bütün dünya takımlarınca en çok kullanılan renklerin başında geliyor. O sebepten iç saha forması kırmızı içeren takımın üçüncü forması da kırmızı olmaz. İki sezondur bu gereksiz yanlışa düşüyoruz. Kırmızı formanın hem kullanımı olmuyor, hem parçalıdan birkaç maç çalıyor, hem de diğer takımlara sıkıntı yaratıyor. Bu sezon da dış saha formamız füme-siyah olduğu için renkleri kırmızı-siyah olan takımlara klasik formalarını giydirmiyoruz.


     Kırmızı-siyahlı takımlara karşı olan deplasmanları tamamladık. Üçünde de rakibe klasik iç saha formasını giydirmedik. Dış daha forması ve üçüncü formanın, iç saha formasından tamamen aykırı renklerde olması gerektiğini bu sezon da gördük. İlla üçüncü formayı kırmızı çıkaracaksan, bu durumu geçen sezonki beyaz formanın bu sezon gerekli olduğu maçlarda kullanılmasıyla engellemen gerekir.
Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır