Bu Blogda Ara

22 Aralık 2014 Pazartesi

2014 2015 Erkek Voleybol Formaları

PARÇALI







BEYAZ







     Bu sezon en başarılı formalarımız voleybol şubesinden geldi herhalde. Kolun arkası dışında tam parçalı forma. Omuzlardaki renk değişimi mükemmel. Detay rengi olarak siyahın kullanımı harika. Ne formayı boğacak kadar fazla kullanılmış, ne de fazla geri planda kalacak kadar az. Yanlardaki siyah şeritler formayı şortla birleştirmiş.

     Beyaz formada kullanılan şeridin forma tarihimizdeki yerinden bu yazıda daha önce bahsetmiştik. Düz beyaz bir forma bu kadar güzel sıradanlıktan kurtarılır. Maalesef bolca olan reklamlar için ince fontlar kullanılarak gözü yorma sorunundan kurtulunmuş.

20 Aralık 2014 Cumartesi

Seri Bozuldu


     Bugünkü Mersin İdman Yurdu maçında takım iç sahada beyaz forma giydi ve ligdeki iç sahada iç saha formasını giyme serimiz bozuldu. Her ne kadar bizim için iç saha formamız tartışmasız şekilde parçalı olsa da, maalesef bu sezon çubukluya eyvallah demek zorundayız. Şampiyonlar Ligi'nde iç saha maçlarında istisnasız çubukludan vazgeçmedik, ligde de aynı şekilde ilerliyorduk, ta ki bu maça kadar. Neden böyle oldu bilmiyoruz, çünkü çubuklunun altına ilk seçenek olarak görülen beyaz şort ve çorap giyilseydi Mersin'in full lacivert formasıyla karışma ihtimali sıfır. Hakeza, kırmızı şort ve çorap giyilse de sıkıntı olmaz. Ancak tek açıklama olabilecek şöyle bir durum var, bu sezon ligde hakemler iki takımın da koyu kontrastta forma giymesine neredeyse hiç izin vermediler. Yani neredeyse kırmızı olan çubukluyu giyince rakibe siyah, lacivert gibi forma giydirmeleri zor. Evet, dünyanın en saçma kuralı. Mersin de herhalde beyaz forma getirmemiş, bu durumla karşı karşıya kaldık.
Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır