23 Temmuz 2010 Cuma

BÜYÜK RESİM #2


HaberTürk dünkü sayısında da bir çekimini büyükçe basmış gazeteye. Ben de yine sizler için scan edip, resmi biraz daha büyüttüm ve birkaç filtreden geçirdim. Tepedeki foto filtreli hali. Ayrıca aşağıya da scanden çıktığı halini, yani hiç filtrelenmemiş halini koyuyorum. Tabi ki süper kaliteli değil her 2'si de, ancak iş görür sanki. Beğendiğinizi alabilirsiniz :)

11 yorum:

  1. Aslan deseni var mi? ben secemedim.

    YanıtlaSil
  2. şimdi anlamadığım nokta şu, aykut'un üzerindeki aslan desenli krem formamız ise şortu neden siyah? iki away yapıp ikisini de üstü açık renk altı siyah yapmazlar.
    kaleci forması ise neden numarası 10 ?

    YanıtlaSil
  3. ha bir de şöyle bir olay var. hani pembe formamız aslında ne pembe ne de somonmuş ya... aykut'un üzerindeki de muhtemelen yeşildir de biz krem görüyoruzdur :)

    YanıtlaSil
  4. hay o basligi acmaz olaydim :) abi okusaniza o yaziyi ben Aykut'un uzerindeki formaya krem formamiz demedim ki.... Delirme asamasina geldim, anlatamadim derdimi :)

    YanıtlaSil
  5. Evet okudum tekrar :) Kusuruma bakma :) Kem kum...

    YanıtlaSil
  6. Bir şey sorcaktım. Fenerin formalar bu yıl Thermocool-Fresh teknolojisiyle üretilecekmiş. Acaba bizimki de bu teknolojiyle üretilecek yoksa yine ClimaCool teknolojisiyle mi?

    YanıtlaSil
  7. Bu fenerin formalari niye sizmadi disari?

    YanıtlaSil
  8. @ Ömer

    Yanlış bilmiyorsan Fenerin formaları Thermacool değil, Fenerin antrenman formaları bu teknolojiye sahip. Çünkü FB antrenman formalarını kendi üretiyor ve bu teknoloji Feneriumun teknolojisi, adidas'ın değil. Formaları Climacool hala, Adidas'ın Thermacool diye bir teknolojisi yok zaten bildiğim kadarıyla

    @ Manuel

    Biz yazmadık da ondan :p

    YanıtlaSil
  9. şortlarda arma biraz yukarıda demekki bu yılda gs+bonus reklamı alınacak.

    YanıtlaSil
  10. Yok oralara numaralar gelecek. O sebeple arma yukarıda. Reklam paçanın diğer kısmına alınacak, eğer alınırsa..

    YanıtlaSil
  11. fotoda sol baştaki s.özkan ı ribery sandım noluyo lan dedim.

    YanıtlaSil