Bu Blogda Ara

5 Nisan 2021 Pazartesi

Monokrom

 


Senelerdir Galatasaraylı formaseverlerin gerek kendi arasında, gerek forumlarda konuştuğu; bizim de burada vaktiyle ele aldığımız ve kullanılması gerektiğini düşündüğümüz monokrom arma, 2020-21 sezonunda nihayet Galatasaray formaları üstünde yerini aldı. Hem de bir tanesinde de değil, iki formada birden.




Geçtiğimiz sezon, antrenman ürünlerinde ve teknik ekibin kullandığı ürünlerde monokrom görülmüş ve sezon içinde gelen, yeni sezona dair haberlerle beklenti iyice artmıştı. En sonunda yapılan tanıtımlarda, siyah formada sarı, turuncu formada ise siyah fona alevli monokrom arma uygulandığını gördük.

Sadece iki formada değil, diğer ürünlerde de farklı monokrom uygulamalarına şahit olduk. Onları da paylaşalım.





Yani toplam dört farklı monokrom uygulaması görüyoruz bu sezonun forma ve diğer ürünlerinde. Ki zaten bunlardan bir tanesini önümüzdeki sezonun formalarından birinde göreceğiz. 

Fenerbahçe ilk monokrom armayı, 2014-15 mavisinde kullanmıştı. Trabzonspor ise ilk olarak geçen sezonun antrasit formasında kullandı. Beşiktaş'ta henüz görmedik, onlar bu konularda en muhafazakar kulüp. Biz de biraz gecikmeyle, 2020'de bu kullanımı görmüş olduk. İşin yıllardır konuşulan tüzük kısmı ne oldu, nasıl bu armalar kullanıldı, onu tam bilmiyorum. Bilgi edinince ekleriz. 



Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır