Bu Blogda Ara

19 Ekim 2009 Pazartesi

1989-1990 SEZONU GALATASARAY FORMALARI

Galatasaray sezonu 12 puan farkla 4. sırada bitiriyor. Avrupa'da ise Kızılyıldız'a daha ilk turda elenip UEFA kupasına veda ediyoruz. Türkiye Kupası'ndan da yine aynı şekilde elenip sezonu başarısız şekilde tamamlıyoruz.

Formalara bakarsak; O sezon 3 farklı forma giymişiz. Parçalı forma sezonun çoğunda kullanılan forma olmuş. Ayrıca alternatif olarak düz sarı ve düz kırmızı formalarımız da varmış. Bu formalar tek tük giyilmiş sezon boyunca. Markamız Adidas, göğüs reklamımız Türk Bank.

-1-









Sezonun çoğunda giyilen bu forma, 86-87 sezonundan beridir kullanılan home formamız. 4 Sezondur aynı formayı giymişiz. Sarı tarafı solda ve sırt kısmı düz kırmızı. V yaka olan bu formanın fontu da resimde görülen şekilde ve sarı renkte. Bu formayı genellikle kırmızı şort ile kullansak da arasıra sarı şortla da tercih etmişiz.

-2-




Sezonda 2-3 maçta giyilen bu forma favorilerimden. Düz kırmızı forma sarı V yakaya sahip. Yine omuzlardan kollara kadar inen Adidas çizgileri de sarı renkte. Kırmızı şort ve çorap ile giyilmiş.

-3-


Çok modern görünümlü olan bu formanın şortlarından çoraplarına tamamı sarı renkte. V yakalı ve yakasının alt kısmı kalın kırmızı üst kısmı ise ince sarı çizgilerle 2'ye bölünmüş. Adidas çizgileri sarı renkte. Sezonda sadece 2 kez kullanılmış. Keşke daha fazla giyilseymiş.

Resim Kaynak: Milliyet Arşiv

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır