Bu Blogda Ara

14 Kasım 2010 Pazar

5'TE 5


Gözlerim yaşarmıyor değil hani.

5 yorum :

Ugur C. dedi ki...

giydikleri parçalıya yazık.

Adsız dedi ki...

abi az önce arenanın fotolarına bakıyodumda bana staddaki her yer kırmızı gibi geldi . belkide bana öyle geldi bilemem. sizinde gözünüze çarptımı?

http://www.futboldiliveedebiyati.com/2010/11/bizi-tek-mutlu-eden-krmz.html

şurdaki son fotoda tribünlerin bir bölümü görünüyor

Selocan dedi ki...

Kırmızı olacak zaten. Sarı koltuk olmayacak. Ya da sarı koltuklarla Galatasaray falan yazmayacak. Düz kırmızı olacak

Unknown dedi ki...

Home farklı away farklı reklam uygulamasını sadece şamp. liginde olduğunu sanıyordum. Fakat juve de bu sezon için böyle bir karar almış ve away forma için yeni bir reklam almış. http://www.footballshirtculture.com/sponsorship/juventus-announce-balocco-sponsor-deal.html Asıl değinmek istediğim nokta şu ki adamlar iç saha maçlarında home, dış saha maçlarında away forma sike sike giymeye zorunlu hale gelmiş. çünkü balocco reklamı sdc away formalarda, betclic reklamı sdc home formalarda var. bizde de böyle bir durum ortaya çıkana kadar home maçlarda sdc home giyeceğimizi düşünmüyorum

Selocan dedi ki...

O kuralın uygulamada o kadar sıkı üzerinde durulduğunu düşünmüyorum. Geçen maç Juventus-Roma Juve'nin iç sahasındaydı ve Juve beyaz formasını giydi. Hem de balocco reklamı ile. Yani dış saha için değil de sanki farklı formalar için farklı reklamlara izin çıkmış gibi saçma bir kural oldu böylelikle. Halbuki senin dediğin gibi iç-dış saha olarak ayırsalar mantıklı bir uygulama. Ama dediğim gibi İtalya'da da bakan yokmuş demek ki.

Vallahi bu kültür meselesi, İngiltere ve İspanya'yı tek geçerim bu konuda. Onlarda öyle reklam meklam meseleleri de yok. Yapmak isteyen yapıyor.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır