Bu Blogda Ara

22 Kasım 2010 Pazartesi

CEMAL ÖZGÖRKEY


Kulüpte olan bir istifanın bizim blogla ne alakası olabilir ? Oldu.

Yukarıdaki resim Galatasaray formalarının tasarım aşamasından kabul görme aşamasına geçen hiyerarşik dizilimin güzel bir fotoğrafı. Fotoğraftaki bayan formalarımızı tasarlayan Evrim Timur Hanım. Ortadaki beyefendi ise Pazarlama A.Ş.'nin başkanlığını ve GS Store mağazalarının yöneticiliğini yürütüyor (du). İşin en sonunda ise her konuda olduğu gibi başkanın onayı alınıyor ve kabul görürse formaların üretimine başlanıyor. Böyle bir düzen var her kulüpte olduğu gibi. Resmin ortasındaki Cemal Özgörkey istifa ettiğini açıklamış. Resmi site henüz yayınlamadı bu haberi, ancak Polat yönetimi ile arası zaten iyi değildi. Kabul görecektir istifası (5 kez istifa ettiğini söyleyen Sezgin'in aksine).

Şimdi olay şu, kimilerine göre bu meşhur 2288 ve 2289 konsepti ortadaki Cemal Bey'in eseriydi. Ben sanmıyorum. Tasarımcımız Evrim Hanım bu işi kendisinden çok daha iyi biliyor. Zamanında mor ve pembe renklere sövenler Cemal Özgörkey'e de hafif giydirmişlerdi. Belki onun onayını alıyordur ancak fikrin ona ait olduğunu düşünmüyorum. Yine de bu tarz yenilikleri rahat onaylayan bir kişiydi herhalde. Yukarıdaki resimden çekilme kararı aldı Cemal Bey. Hiyerarşik dizilişin bozulmaması açısından ortaya biri gelecektir muhtemelen. Yeni gelecek kişinin bu tip formalara yaklaşımı ne olur merak konusu. Belki de seneye bu tarz 3rd renkler görmeyeceğiz. Belki de göreceğiz. Bu istifa forma meselemizi nasıl etkiler bekleyelim. 3rd kültürümüz iyi gidiyordu, bozulmaz umarım.

Tabi resmin sağındaki beyefendi de istifa etse ne güzel olacak ama burası yeri değil deyip geçelim.

3 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Artık sahaya çıplak çıksalar umrumda değil.

SeçmeSapan dedi ki...

bu arada nasıl gözden kaçtı bilmiyorum ama forma isimlerinde bir ahmaklık var
önce 2288 çıktı sonra 2289 çıktı. Ama millatn önce olduğu için 2287 çıkmalıydı 88 den sonra. Çok aptalca bir hata. Iddia ettikleri Atalarımız yani Galatlar 2289 da yoktu..

Selocan dedi ki...

Mantıklı. O öyle bir geyikle çıktı sonra 2288 kodu oldu ürünün. kodlarda da geriye gidilmesi saçma olur. 2 ucu boklu oldu kısacası.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır