Bu Blogda Ara

20 Kasım 2010 Cumartesi

KADIN VOLEYBOL MERCAN


Daha önce erkek voleybol takımımızın mercan ve krem rengi formalarından bahsetmiştik. Kadınlar sezonu henüz yeni açıyorlar. Yarın akşam Fenerbahçe ile oynayacakları ilk maçta yeni sezon formalarımızdan 2'sini görebiliriz. Ancak maç öncesinde resmi sitemize konan maç önü yazısının resminde yeni sezon formalarımızdan birini ufak da olsa görebiliyoruz. Görebildiğimiz forma mercan. Geçen sene kadın ve erkek takımlarımızın formaları birbirlerinin aynısı idi. Bu sene de büyük ihtimal ile aynı olacak. Gördüğümüz mercan forma bunun kanıtı gibi. Yine de sezonun ilerleyen haftalarında resimleri de gördükçe bu tahminimizi doğrulayabiliriz. Şimdilik ilk yeni formamız olan mercanın ufak 2 fotosu ile sizleri başbaşa bırakalım.


Tabi umuyorum maçlardan fotolar çekerler. Erkeklerde 6. haftayı geride bıraktık, yalnızca bir maçın görüntülerini yayınladılar. O maçta da krem ve mercanı yakalayabildik. Mesela parçalı formamız var mı bilmiyorum. Federasyonun da sitesi içler acısı. Hiç sevemediğim voleybol maçlarına gidip kendim çekeceğim fotoğraf.

3 yorum :

rtamer18 dedi ki...

ben yarın gitmeyi düşünüom abi maça makinem olmicak ama telefon ile ne kadar çekebilirsem tabii derbi die fiyatlar 10 lira olmazsa 5 liraya razıyımda

Selocan dedi ki...

Vallahi süper olur. Belki derbi diye foto çekip koyarlar resmi siteye.

koala dedi ki...

Selocan birkaç fotoğraf attım ama hepsi erkeklerden. İşine yararsa kullanırsın.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır