Bu Blogda Ara

21 Kasım 2010 Pazar

KADIN VOLEYBOL TAKIMI FORMALARI


Şu dönemde, şu blogu açıp Galatasaray hakkında bir şeyler yazmak o kadar zor geliyor ki. Yine de boş bırakmamaya çalışıyorum. Dün kadınların voleybol formalarından bahsettik. Fakat düzgün resim yoktu. Bugün oynanan Fenerbahçe maçında hem resmi site resim paylaştı, hem de çok sağolsun Lucarelli Breitner'dan Ozan abim fotolar gönderdi.



Bugün oynanan maçtaki mercan formalara bakınca, dün resmini paylaştığım mercan formadan farklı olduklarını gördüm. Büyük ihtimalle de bu başlıktaki formalar esas formalarımız. Peki insanın sorası geliyor, dünkü mercan formalar neydi ? Neden 2 farklı mercan forma tasarlanmış ? Neyse herhalde dün paylaştığım forma bir daha giyilmeyecek. Fazla üzerinde durmaya gerek yok, ancak sebebini merak ettiğim bir soru da oluşmadı değil kafada.



Biz formalara bakacak olursak; yine çok başarılı. Erkek voleybol formalarında bulunan grafikler formanın gövde ve sırt kısımlarına kıvrılarak yerleştirilmiş. Bu desenlerin formalara büyük hava kattıklarını söylemeliyim. Erkeklere de yakışmıştı, kadınlarda da 10 numara. Şort yine siyah. Tıpkı futbol formalarımızdaki kombinasyon gibi.


Yine tıpkı Erkek voleybolda olduğu gibi bir de krem formamız var. Bu maçta libero giymiş bir tek, ancak ilerleyen maçlarda tüm takım da giyecektir bu kremi. Erkek voleybolda olduğu gibi kırmızı çizgiler ve bantlar ile detaylar işlenmiş krem formaya. Ön tarafını göremiyoruz ancak mercandaki grafiklerin aksine düz kırmızı şekiller ile detaylandırılmış bu krem forma. Hatırlarsanız erkeklerde de böyleydi. Fakat kadınlar krem formanın altına kırmızı şort tercih etmişler ve bu seçenekle erkeklerden ayrılıyorlar, onlar hatırlarsanız krem şort kullanmışlardı.


Kısacası hem erkeklerde hem de kadınlarda 2 alternatif formayı da gördük. İlerleyen haftalarda daha detaylı fotoğrafları çıkarsa ortaya yine paylaşacağım. Ancak henüz 2 takımımızın da home formaları yok ortada. Fenerbahçe her zamanki gibi çubuklusunu çekmiş altına, Galatasaray ise bu derbi maçında yeni formasını gözlere sokmak istemiş. Formalar dediğim gibi güzel, çok başarılı. Ancak bu maça sarı-kırmızı renkli formalar ile çıkılmasını isterdim.

Erkeklerin 2 alternatif formasını hatırlamak isteyenleri şuraya alalım.

6 yorum :

felix mourinho dedi ki...

libero formasına maç sırasında da özellikle dikkat ettim. sanki o arslan forma'nın şortu liberonun giydiği renkte olacakmış da alt üst aynı renkte olmuş gibi geldi bana. liberonun giydiği renklerde daha güzel bir takım olabilirdi. üst açık renk, alt koyu renk daha güzel bir uyum olurdu.

Selocan dedi ki...

Anlamadım :)

rtamer18 dedi ki...

abi bayanlarda formalar daha güzel olmuş keşke geçen bulduğum müthiş şeyde gerçek olsaydı onun kolsuz hali olurdu ama güzel olurdu bide blogumu yayınladığın için tekrar sağol

Selocan dedi ki...

Belki benzer birşeydir, daha göremedik ki :)

Rica ederim, sana kolay gelsin yeni blog hayatında.

felix mourinho dedi ki...

şunu diyorum. libero takımdan farklı olarak krem rengi formayı giymişti doğal olarak. altında da vişne çürüğü bir kısa tayt vardı. o renk bizim şortlarımızda da olamaz mıydı?

yani arslan formanın adidas şeritlerinin renginde bir renk şorttan bahsediyorum. öyle bir takım. üstte arslan forma. altta vişne çürüğü şort.

Selocan dedi ki...

Anladım bizde olsun derken futbol takımından bahsediyorsun. Hiç futbol gelmedi aklıma okuyunca yorumu. Pardon..

Olsa güzel olurdu tabi. Katılıyorum. Hatta tam tersi beyaz bir şort da olabilirdi. Bence zaten 2 farklı şort lazım away formalara. Bir krem bir de bu kırmızı renkte şort iyi giderdi tabi takıma. Katılıyorum.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır