Bu Blogda Ara

11 Kasım 2010 Perşembe

KALECİ FORMALARIMIZ

4 Formayı oradan buradan toparlayabildim. Mail atıp fotoları paylaşan Ali Kaan Çelikel ve Erdinç Çelik'e teşekkür ederim tekrar. 2010-2011 Sezonu kaleci formalarımız aşağıdaki gibidir. Hepsi aynı kalıp. Adidas'ın bu sene kaleci formalarında da kullandığı kalıplardan biri. Futbolcu formalarında uygulanmayan sadece kalecilere mahsus göğsün sol tarafından aşağıya inen dikiş çizgisi karakteristik özelliği. 4'ünün de renkleri çok güzel. Hepsinin siyah şortlu ve siyah çoraplı versiyonları var. Ayrıca hepsi de kendi renklerinden şort ve çoraplara da sahip. Maçtan maça uygulanan kombinasyonlar. Siyah şort ve çoraplı kombinasyonlar favorim. Bitirdiysek paylaşalım.

-1-




Füme, koyu gri ya da benim bilmediğim bir renk ismine sahip bu kaleci formamız bu sene ki favori formalarımdan. Özellikle siyah şort ve çoraplı hali ayrı bir güzel. İlerde rengi biraz daha fümeye yaklaştırılarak aynı kombinasyonla futbol takımının da giymesini isterim.

-2-




Geçen seneden alışığız bu renge. Altın ve krem karışımı bu renk artık geleneksel kaleci forması rengimiz olma yolunda ilerliyor. Hani kalecilere sevdiği renkler soruluyor da mı hazırlanıyor bilmiyorum. Ancak 2 senedir güzel tercih yapıyorlar. Geçen seneki forma biraz daha parlak bir kumaşa sahipti, bu sene ki mat ve bence daha güzel.

-3-




Ben fıstık yeşili demiştim. Ali Kaan Çelikel su yeşili olduğunu öğrenmiş. 3. ve katalogda bulunan son kaleci formamız. Katalogda siyah şortlu hali var, ancak henüz giyildiği hiçbir maçta siyah şortla kullanılmadı diye biliyorum. 1 Avrupa maçında giymiştik (elendiğimiz maç olabilir). Bir Bursa maçında bir de dünkü maçta yanılmıyorsam (yanılıyor da olabilir, bakmadım). Tam bir 3rd forma aslında. Takıma ne kadar uygun bilmem ancak kaleci 3rd'ü (ne demekse) için ideal.

-4-



Daha önce de söyledim. Galatasaray'ın bu seneki en güzel forması. Düz siyah ve altın-krem karışımı kaleci rengimizden yapılma Adidas çizgileri var. Karabükspor ve son lig maçında giyildi. Devamı da gelir umarım.

---

4 tane kaleci forması fazla mı, dünyada bunun standartı nedir bilmiyorum. 4 tane fazla herhalde. Ancak 4'ü de çok güzel ve başarılı. Bu sene sanki hiçbir kaleci formamız satılmayacak gibi. Ben zaten kaleci forması almam da belki siyah çıksa düşünebilirdim.

Bugün çok yazdık, ancak belki bayramda buralarda olmayız, vakit ayıramam. Olsun o kadar. Önceden depolamakta fayda var.

10 yorum :

liverpoolandkop dedi ki...

4. formanın altına 2. formanın şortu tam uyuyor galiba. =)

calibra dedi ki...

Bu seneki kaleci formalarımız gerçekten çok güzel...

Geçen seneki siyah da çok güzeldi ne yazık ki satışa çıkmamıştı..

Bu senekiler çıkar umarım.

Kaleci formaların silik renklerden oluşması fikrine katılıyorum. Kesinlikle 100 m.den bile seçilebilecek kırmızı, sarı vs. renkler kullanılmamalı :)

pepino dedi ki...

bence ilk üçünden sadece birinin olması yeterliymis yani bana kalıtsa 2 ve 4 olsa sadece olurmus. genelde 4. yü giysek giyemedigimiz zamanlarda da 2. yi giysek cok iyi olurdu. bence ozellikle parcalıyla siyah kaleci forması cok iyi gidiyo kesinlikle denenmeli.

Adsız dedi ki...

hocam bursadaki özdilek mağazasında parçalı taraftar forması 44 tlye satılıyo storedaki fiyattan daha düşük . acaba sahtemidir ( ki sanmıyorum ) bu fiyat farkının nedeni ne olabilir ?

Selocan dedi ki...

Abi mağazalar fiyatları kendileri düşürebiliyorlar. Çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda, ancak İngiltere'de de Ocak ayı yaklaşırken forma satan mağazalarda çok büyük indirimler oluyormuş, 70 poundluk formalar 25'e falan iniyormuş. Ancak kulüplerin resmi internet sitelerinde düşmüyor fiyatlar.

Herhalde aynı mantıktır, mağaza kendi isteği ile düşürüyor olabilir. 44'te iyi fiyatmış ama.

rtamer18 dedi ki...

abi 2. formanın ilk resmi fenerliler tarafından duyulursa yeni bi dalga başlicak

Selocan dedi ki...

Yahu o resim heryerde var :) Ne olacak salla.

Adsız dedi ki...

Selocum canım kardeşim, store'da kaleci formalarımızdan birisi satışta.. Sanırım koyu renkli olandı, net hatırlamıyorum. Kafam o gün çok dağınıktı, pek ilgilenemedim ama göz ucuyla görüncede aklıma sen geldin :)

Selocan dedi ki...

Sağolasın abi araştırayım ben onu.

AksiCimbomlu dedi ki...

siyah forma muhtesem! Ah bir satsalar!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır