Bu Blogda Ara

30 Haziran 2011 Perşembe

ERREA


FCN Blog 20 gün kadar önce aldığı bilgi doğrultusunda Kadın Basketbol takımımızın İtalyan Errea marka formalar giyeceğini duyurmuştu, biz de bu haberi bloga taşımıştık hatırlarsanız. Herkesin aşağı yukarı tahmin ettiği gibi Erkek Basketbol da Errea ile anlaşmış. Hani öyle olabileceğini zaten biliyorduk, Cevher Özer'in imza töreni sırasında arkadaki pano bu bilgiyi kesinleştirdi. Böylelikle 5 ana branşın 4 'ü artık Errea. Adidas ile de hiçbir bağımız kalmadı.

Umuyoruz ki gelecek sezon artık basketbol formalarımız da düzenli olarak satışa çıkar. Bildiğiniz gibi Errea marka voleybol formaları bir ara storelarda satılıyordu (hala satılıyordur herhalde), ayrıca store.org'a da taze gelmişler. Voleybol formaları bile satılıyorsa basketbol da satılır diye düşünüyoum.

5 yorum :

Emre Girici dedi ki...

Su saat itibariyle resmi siteden Adidas logosu kalkti ve yerine Nike logosu geldi. Hayirli olsun :)

N. Burak dedi ki...

Errea'yla birlikte arkada Medicalpark reklamı da var, yani kadın basketbol takımımızın sponsoru. Erkek takımının sponsorları muğlakta olduğu için, nasıl Ujfalusi ve Ceyhun'a adidas forma giydirdilerse, kadın takımının panolarını da buraya koymuş olabilirler. Bence bu resimden %100 bu sonucu çıkarmamak lazım.

liverpoolandkop dedi ki...

http://cdn.gsstore.org/Urun/o12574-1.JPG
http://cdn.gsstore.org/Urun/o12582-1.JPG
http://cdn.gsstore.org/Urun/o12592-1.JPG

Selocan dedi ki...

Erkek Basketbol takımı da Medical Park ile anlaştı.

beni güney koreye uçur dedi ki...

Medical Park ile anlaşmasını ben istiyordum aslında. Futbol takımımızdan esinlenerek bu olmalıydı. Yeni sezon'a yeni ürünlerle yeni markalarla başlıyoruz, Allah'ımız yardım etsin.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır