Bu Blogda Ara

17 Temmuz 2011 Pazar

2011-2012 Galatasaray Formaları






Nihayet yeni sezon formalarımız tanıtıldı. Parçalı, sarı ve siyah. Ayrıntılı yazılar, yorumlar, resimler zamanla blogda yer alacak.

154 yorum :

ufooo dedi ki...

iğrenç iğrenç iğrenç formalar herşeyiyle iğrenç bu adiler bize adidası aratacaklar..

Adsız dedi ki...

Beyaz şort olduğunu görmedim, ama yine de parçalı berbat

berabaskurt dedi ki...

eski olmasalar çok fena sayılmaz ama parçalı bizim geçen sene giydiğimiz parçalı. sarı bu sene giydiğimiz beyaz, siyaha diyecek kelime bulamadım. sanırım antreman setinden karışmış.

her şeyi geçiyorum, parçalı formanın 99 tl olması ne demek anlamış değilim. geçen sene biz yanlış hatırlamıyorsam 75e alıyorduk o formaları.

ufooo dedi ki...

yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum
geçen seneki parçalının aynını sadece adidas çizgilerini çıkararak koymuşlar önümüze ve dalga geçer gibi nıke logosunu kırmızı üzerine siyah yapmışlar,kendilerine ihanet etmişler çünkü nıke logosu görünmüyor..ben (adii)das diyordum artık adii nıke diyeceğim çünkü formalarımız imitasyon gibi duruyor ve fontlar iğrenç hiçmi trabzon fontlarından örnek almamışlar:(

selcuk55 dedi ki...

arkadaslar arma yine dikis degil galiba...

volkan dedi ki...

100 lira veripte o formayı almıycam.sarı forma en iyisi.siyah formaya diycek bişe bulamıyorum bunu onaylayanlarada saygı ve sevgilerimi sunuyorum.yazık cok yazık.

ufooo dedi ki...

hani bu pzvnklr tarihi ilham alıyorlardı ona göre parçalı yapacaklardı , yanlış tarihe bakmışlar galiba bizim parçalımızda sol kırmızı sağ sarı olmalı ve şort beyaz olmalı..bide bişe soracağım hengi arkadaştı hatırlamıyorum ama kaleci forması bizim elit katagoride olup olmadığımızı gösterir demişti peki öylemi , en güzeli bence kaleci formasıda o yüzden..Bide fontlar bu şekildemi olacak acaba

Yazdığım şiirlerim dedi ki...

bu muydu o kadar beklememizin sonucu. birde arkasında ülker yazısı varsa hiç alınmaz

ufooo dedi ki...

bide sırt reklamı konusundada acayip yanıldık halbuki federasyondan bilgi almıştım numaraların altında olacağına dair , demekki şike olayı falan kaynattılar arada talimatlardaki gerekli değişiklikleri yapamadılar

Adsız dedi ki...

Bu formaları seçip bizim karşımıza sunan GS yönetimine yazıklar olsun. Bunca tantananın sebebi bu çakma formalar mı? Almayacağım, Aldırmayacağım. Hediye edilse bile giymeyeceğim!!!NIKE BERBAT

genius dedi ki...

parçalının arkasını düz kırmızı yapmışlar tam bir rezalet olmuş

bence burada ingilizce bilen birisi bi mail yazsın hepimiz atalım

kAbaSakaL dedi ki...

Beklentiye sokma kısmını bi kenara atarsak geçen seneye göre daha karakterli ve daha ciddi formalar...
3 ayrı kalıp olması da iyi olmuş. Bi de Parçalı eğer kırmızı çorapla giyilirse iyi ki de nike olmuş derim.
Avrupada olunmayan bir sezona göre çok bile bu formalar.

ufooo dedi ki...

kardeş avrupada olmamakla ne alakası var nıke zaten yapmış yapacağı tanıtımı senin üzerinden avrupaya tanıtımmı yapacak , bu adii nıke galatasaray pazarına giriyor ürün satmak için en güzelini yapmak zorunda bu formalarla bu fontlarla bu renklerle mi girecek galatasaray pazarına yapmayın böyle lütfen bırakın şu amna kydğmun avrupasını ya..

Hooligan Polygon dedi ki...

Uğradığım hayalkırıklığının büyüklüğünü tarif edilbilmenin mümkünatı yok. Yazık, çok yazık. "Sadece 2011'de giyilecek, 2012 Ocak'ta yeni tanıtım yapılacak" dense keşke, belki biraz teselli buluruz. 2011 Ocak'tan beri oturup, kasıp çıkaraca çıkaraca bunu mu forma diye çıkarmışlar karşımıza, ayıp. Hiçbir esprisi yok, detay yok, hele ruhu hiç yok!

Benim 99TL veresim yok bu formalara, kusura bakmasınlar. Çok eleştirdiğim geçen yılın formasını; daha özenli, daha "ruh" sahibi bir hale getirdiler gözümde. Maç günleri yine onu giyerim.

abdssmd dedi ki...

böle b0.. tan formalar olacagına inanamıyorum.siyah forma çakma gibi duruyor :D parcalı yerine bence cubuklu olsa daha güzel .parçalının hiç bi artısı yok git normal terziye yaptır kardeşim.ya sole arsenal gibi bi forma ve giyim tarzımız olmadı .yazıklar olsun .almayın forma felan .alırsanız sarıyı alın derim

Jantibonhomme dedi ki...

Tek kelimeyle rezalet. İnsanların aptal yerine konulduklarını düşünüyorum. Boykota çağrıyorum...

admin muavini dedi ki...

rezalet, eskişehir formaları bile bundan güzel...

mua®t dedi ki...

bu ne rezalet ya!..
adamlar hadi diyelim bunlari önerdi, senin hiç mi tasarımcın yok da bunları forma diye seçiyorsun...veya var da bu kadar mı zevksiz!..yoksa bu sene avrupa'da değiliz diye mi bu kadar üstünkörü seçime onay verildi...diyecek laf bulamıyorum...en hafifinden hayal kırıklığı diyeyim :(

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Metrocity GS store da formalari inceledim. Tam bir hayal kirikligi.
Tek olumlu gelisme arma ve yildizlarin dikis olmasi.
Parcalinin icini gorunce sok gecirdim. Sari ve kirmizi kumasi birbirine dikmisler. Iceriden dikisler gozukuyor.
Siyah tam bir felaket. Yakalri falan antrenman icin giyilmez.
Ilk defa almiyorum forma falan. Umarim seneye duzelir bu is.

ufooo dedi ki...

bizim tek hatamız; bundan aylar önce internete düşen footbollove kaynaklı görüntülere itibar etmeyip, bazı blog yöneticilerinin bol keseden sallayıp atıp tuttukları elit forma muhabbetine inanmamız olsa gerek.yazıklar olsun nıke da , yine adidas ilk yılında yaptığı yüzüncüyıl formaları ile baya bi güzel formalar yapmıştı hani elit duruyodu formalar ,fontları çok güzeldi , fontların kenarındaki konturlar çok güzeldi..

Seco dedi ki...

kumaş kalitesini bilmiyorum ama parçalıda adidas çizgileri olmaması bile yeter. siyah kötü gibi, sarı ise herkesin favorisi galiba.
bütün problem zaten beklentinin yüksek olmasıydı. adamlar açıklamış zaten. madem gerçekten elit kategorideyiz bu yıl yetişmedi ama gelcek yıl güzel formalar yapılacaksa huysuzlancak bi durum yok ortada.
parçalının ters olma olayı da son 2 yıldır çıkmadı ki tarihimzde de örnekleri var. arada değişiklik diye yapılabilir. seneye de doğrusu yapılır bir de efsane beyaz ve füme yaparlar hepsini birden almak isteriz bu sefer de

Enes. dedi ki...

Üzülerek söylemeliyim ki formaların bu denli abartılı bir tepki alması (ben de dahilim buna) tamamı ile GalatasarayFormaları Blog'un istemsiz kabahatı ile olmuştur. Şu formalar onca iştah kabartan, onca umut verici, onca "elit kategori" beklentileri aşılayan yazı ve girdiler olmasa güzel dahi bulunabilirdi. İster istemez bu durum forma satışlarını etkileyecek, ister istemez taraftarın formalara olan bakışını daha keskin ve acımasız hale getirecek. Ve yine ister istemez Nike'a olan tahammül sınırını sıfıra çekecektir.

Bu arada "Nike 6 aya yetiştiremedi Elit formaları" muhabbetini de kocaman bir geyik olarak görüyorum. Bir gece, sadece bir gece verin, o kadar yetenekli arkadaşlar var ki blogda formaları yayınlanan; şu tasarlanan formaları bırakın, o 'elit' dediğimiz formalardan dahi daha kaliteli formalar çıkarırlar tek gecede... Kalan 5 ay 29 günde de artık arma mı dikiyorsun, forma mı basıyorsun, reklam kampanyası mı hazırlıyorun ne bok yersen ye!

Umarım bu süreç herkese ders olmuştur. Taraftar mağdur, blog mağdur, formalara kıymet veren bizler mağdur... Çok yakında Nike ve kulübümüz de mağdur olacak çünkü bu formalar -sarıyı hariç tutuyorum- satılmaz. Satılamaz.

ufooo dedi ki...

nerde bu blog yöneticileri çıkıp iki kelam bir söz etmeyeceklermi , yoksa artık bu blogdan bişe yazmayacaklarmı,yeter biz yazdık yazacağımız yalanları artık gerçekler konuşuluyo biz yokuzmu diyorlar..

genius dedi ki...

http://img12.imageshack.us/img12/2411/tezat.jpg

kırmızının bizim orjinal renklerimzile alakası yok
arma bile cırtlak bir kırmızıyla hazırlanmış

orkuns dedi ki...

O kadar abartılacak kadar kötü bulmadım formaları. Çok daha iyi olabilirdi bence de ama bu kadar abartılmaya gerek yok. Adidasın senelerce saçma sapan parçalı yapmasından iyidir.

admin dedi ki...

Yahu o siyah forma nedir gerçekten nedir ya.
Pazar formasından farkı yok. Gerçekten yok yani bu kadar basitlik olmaz.
Nesi eksik Nike'ta çalışanların Design in Sport'tan?
İlla 1 senede mi tasarlamaları lazım şu şeyleri işte adam bir ayda fıstık gibi hazırlamış, hayır yapamayacaksanız niye aldınız ki?

littlemause84 dedi ki...

sarı = kötü
parçalı = berbat
siyah = daha kötüsü olamazdı

arkadaşlar nike mı yoksa pazar malı giysek bu kadar olurdu...

ufooo dedi ki...

sarı forma zaten bu blogta elit forma diye gösterilen forma , hani brezilya sarısı gibi sade falan deniliyodu onun aynısı..bence kırmızı şortla giyilmesi o formayı dahada elit yapacaktır..

Mr.Brave dedi ki...

bence bu seride en iyi forma sarı olan forma arkadaşlar parçalıda 2 sezon boyunca yanlış yapıyolar logonun olduğu taraf daima kırmızıydı hala değiştirmemişler siyah sanki antreman forması gibi içlerinde en elit duran sarı forma "bence"

Ertuğrul Demirbaş dedi ki...

bir kere biz elit kategorideyiz. kaleci formasına baksanıza, çizgili çizgili neon yeşil. hem ben formaları begendim bir defa. eminim seneye daha iyi formalar olur.

Cengiz dedi ki...

Arkadaşlar bu ne şiddet bu ne celal sakin olun biraz durun yapmayın etmeyin :) Yahu adamlar bu formaları kaç ayda hazırladılar ne bekliyordunuz Allah aşkına bana bir söyleyin Galatasaray Formasında nasıl bir şey bekliyorsunuz ? Klubümüzün renkleri Sarı ve Kırmızı bu renklerde ya parçalı yaparsınız yada forma şort sarı kımızı veya sabit sarı kırmızı formalar yapılır. Yorumlara baktıktan sonra merak edip nike sitesine girdim Barça Man.U Arsenal'a yaptığı formalara baktım Galatasaray Formaları ile aralarında hiçbir fark yok kesim olarak. Sadece yaka kısımları farklı. Zaten Siyah formada Yaka kısmı farklı denemişler. Ama bu kadar celallenmeyin Bence formalar çok güzel Zaten bu senede Avrupa'da felan değiliz. Bahsi geçen Barça Man.U Arsenal formaları taa bir önceki sezondan tasarlanıyor Galatasaray Formaları Çok kısa bir süre zarfında hazırlandı bunuda göz önünde bulundurun. Tamam tepkinizi koyun ama abartmayın bence şartlarıda göz önünde bulundurun. Saygılarımla..

ufooo dedi ki...

aslında bu formalar ince detaylarla en elit forma kadar güzel olabilirdi , mesela parçalı formada sarı ile kırmızı yer değiştirip tam parçalı olsaydı ve nıke logosu siyah yerine beyaz veya sarı olsaydı, türk telekom siyah kontur ile çerçevelenseydi. siyah formada kırmızı olan kısımlar sarı ile çerçevelenseydi göğüs reklamı kırmızı olsa ve sarı kontur yapılsaydı keza fontlar sarı kontur ile çerçevelenseydi nıke logosu sarı olsaydı ve kırmızı çerçeve yapılsaydı bence bu formalar çok güzel olurdu.sarı formada pek bişe diyemeyeceğim çünkü sarı çok sade olmuş ülke forması gibi ben sarı yerine daha güzel bi beyaz forma isterdim şahsen..

Hooligan Polygon dedi ki...

Anlamıyorum, cidden anlamıyorum. O kadar fantezi forma yayınlanan forum mevcut. Oralarda neyin nasıl tepki aldığına bakar; hatta beğeni toplayan çalışmaların sahip olduğu detaylardan "esinlenir"; yine de bu kadar benliksiz, ruhsuz, özensiz formaları taraftarına sunmazsın, sundurtmazsın.

Bilmeyenler City'nin formasındaki noktalı desenin anlamına baksın netten. Hadi geçtiğimiz sezondaki başarısızlıktan ManU, City, Gunners gibi takımları geçtim; Celtic, Werder Bremen veya PSG'nin formalarındaki özenin bu formada da olduğunu hangi kulüp yetkilisi söyleyebilir. Hangi yüzle bu formalar için "ruh" kelimesi kullanılabilinir?

ufooo dedi ki...

kırmızı formada siyah iğrenç fontu adidasla görmüştük , nıke ta aynı adidas gibi siyah formada iğrenç kırmızı font kullanmış , bunları yapan insanlar bence renk körü

Selocan dedi ki...

Bir yere kaçtığımız falan yok. Forma kargaşası bitsin sonra herkese verecek cevabımız var.

memrekeles dedi ki...

Ben sarı formayı beğenen arkadaşları anlamıyorum bence en adisi o. Son şampiyonluğumuzdaki siyah forma harikaydı. Parçalı fotmada da biraz daha özenli çalışılabilirdi. Ben renk olarak füme bir forma bekliyorudum. Sırt numaraları da tatmin edici değil. İnşallah yanılırız formalar elit kategoridedir yani inşallah tepkilerimiz tamamen beklentimizin fazlalığındandır. Ne olursa olsun Galatasaray' a yakışmaz bu formalar, çok üzücü... Saygılarımla...

Kerem dedi ki...

evet formalar rezalet ama bence o kadar da gerilmemek lazım.neticede kaleci ve antrenman ürünleri kanıtladı ki gerçekten elit kategorideyiz.bu sene vakit darlığı bahanesiyle böyle geçiştirilecek artık ama seneye güzel işler çıkacaktır diye düşünüyorum.hala adminleri suçlayanlar falan var blogda.kimse yazdığı bilgi için bizden ücret almıyo babacım nedir bu sinir?nike ın adidasa ödediği 5 milyon fesih bedelini dduyduktan sonra kimlerin beklentileri artmadı ki?adamlar aldıkları duyumları paylaştılar yine.geçen senelerde formalar aylar önce blogda doğru tahmin edilirken kimsenin sesi çıkmıyodu.sağlık olsun deyip gelecek seneyi bekleyelim artık.kumaş kalitesi olarakta alınırsa bi sarı forma alınır bu arada gerisi hikaye olmuş...

burranazzo dedi ki...

Ulan var ya klavye delikanlilarindan gına geldi...

blog ekibinin taşşaklarini yiyin siz emi...

formalar beklentileri karşılamasa da fontlarla beraber gayet guzel.

geciş sureci icin normal seyler bunlar.

bi de kırmızı tshirt ve tracksuit gayet guzel ve sade...

hadi dagilin!

Levaic dedi ki...

Avrupada değiliz lig için yeter demek nasıl bi bakış açısıdır ya. galatasaray'ın büyüklüğü avrupada olmayınca sıradanlaşıyor mu. türkiyenin en başarılı, en tanınmış markası galatasaraya sponsor olan bir firma bunu yapmamalı. tam parçalı yapmak bu kadar mı zor. bu formayı yapmak için deveye hendek atlatmak mı lazım, nedir yani?

abdssmd dedi ki...

http://www.werder-fanshop.de/de/64/641/Werder-Bremen-Poloshirt-dklgruen


bunun gibi bi tshirt felan da yok ayıptır yaaaa

abdssmd dedi ki...

http://www.werder-fanshop.de/de/65/645/Werder-Bremen-Freizeitjacke-weiss


sunun arkasına 3 yıldızlı gs logosu yapsalar satış patlaması yapar wer bremene bile yaptıgı urune bah

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

nike n98 ceketler var arkadaşlar ardanın üstünde ki gayet güzeldi. Okadar da haksızlık etmeyelim.t-shirt ler de fenal değil.

Bi Şeyler Var ! dedi ki...

yorum yapanların %70'ifenerli galiba, formayı beğenmedin hoşuna da gitmedi tamam da almıycaksan alma, bok atmanın da anlamı yok, almıycakmış, aldırmıycakmış. bunu söyleyen GALATASARAYLI değildir benim gözümde

Bi Şeyler Var ! dedi ki...

burda yorum yapanların %70'i fenerli galiba. formayı beğenmedin tamam da almıycaksan alma, bok atmanın da alemi yok. formayı almıycakmış, aldırmıycakmış. böyle düşünen biri GALATASARAYLI değildir benim gözümde.

Levaic dedi ki...

Sarı formaya kimse gıkını çıkarmasın, manchester united 3-3, barcelona 2-1 gibi avrupada tarih yazmaya başladığımız yıllardaki formanın neredeyse birebir aynısı yapılmış. tek alacağım forma budur. ayrıca unutmayalım ki anketlerde sarı forma bir hayli fazla oy almıştı. bir tek showtv, vakıfbank reklamı eksik :) ayrıca unutulmasın ki bu forma yeşil zeminde başka duruyor. çok sade olmuş diyenler, yıllarca sade olsun, abartılmasın, hatta göğüs reklamı bile olmasın diyen biz değilmiydik. alın size sade forma. parçalı almam,aldırmam... dilerim ki bir tane bile satılmasın parçalı, adam gibi parçalı yapmayı o zaman öğrenirler.

Blade Runner dedi ki...

I am very disappointed with Nike for these shirts and furious with our club for accepting them.

There is no attention or detail for us. Teams like Manchester United and Barcelona have been given custom thought out designs.

All we have got is basic template shirts. What makes it even worse, is that our club is saying we are in the special category with other big teams... Who are they trying to fool? Special category with these shirts? They are having a laugh.

On our Home shirt the colours are the wrong tone and back to front. Having a complete red back is a total disaster.

Lack of time is no excuse for these poor shirts.

I will not be buying any of them.

honeyryder dedi ki...

Formaları ben de hiç beğenirim. Parçalı forma Trabzon ve Eskişehir'in gecen sene giydikleri tasarım. Galatasaray'imiza 2 yıl oncesinin formalarını layık görmeleri icimi acitti. Siyah forma ise Herhangibir Nike magazasindan alınıp üzerine Galatasaray arması dikilmiş siyah bir tshirt gibi. Sarı olan en iyisi benim kanımca da. Bu sene böyle oldu maalesef. Artık seneye daha güzel formalar olur umarım. Su elit kategori mevzuu da sene ici de netlesir. Nikefootball.com'da üst seviye takımların kitleri görünüyor. Eğer Galatasaray orada olursa is kesinleşir.
Bu arada Blade Runner arkadasın yazmış olduğu İngilizce yazı gayet iyi olmuş. Nike'in internet sitesindeki "contact" bölümüne gonderilebilir.

peterpethero dedi ki...

valla kimse elit felan demesin tamamen gecen sene ts nin giydiği formaların aynısı adamlarla makara yaptık alsana 99 TL gs abmlemini satsınlar alırım formayı almam

SOn....

uLas dedi ki...

Ben bu formalara rağmen elit olduğumuzu düşünüyorum Manu , Barça , Arsenal gibi takımların kaleci ve antrenman formalarımız aynı ayrıca o kadarda abartmamak lazım formalar fena değil bi parçalıdaki nike logosu beyaz olsaydı iyi olurdu ama bu senelik böyle oldu napalım artık seneye elit formalar yaparlar ve t-shirtler polarlarda gayet iyi bence dediğim gibi elit kategoride olmasak nikefootball türkiye sitesinde olmazdık diye düşünüyorum...

uLas dedi ki...

ve ayrıca galatasaray.orgda formalar drı-fit teknolojisiyle yapıldı diye yazıyor :)

Morphosis dedi ki...

yahu ne laflar etmişiniz. bence elit katogorideyiz çünkü; formalar hariç. herşey barcelonayla aynı tasarım. antrenman ürünleri aynı barcelonanınkinden ceketler aynı barcelona. bi tek formalar begenilmedi ama sarı cok güzel kesin alıcam ama gs storede parçalı ve siyah var sarı olsaydı hemen siparişi vericektim. benim hoşuma gitti.

Selocan dedi ki...

Elit kategorideyiz zaten. Bu sene yetişmediği için 2 formamız hazır kalıp. Seneye bütün formalarımız bize özel olacak. Hatta üzerinde çalışılmaya başlanmış.

borgakanturk dedi ki...

sari forma güzel gözüküyor. 90'lı yıllar ilk şampiyonlar ligi heyecanı hatrına keyifli. Renklerde sanki bir ton açılma var gibi. Kan kurusu visne cürügü bir kırmızıdan daha canlı parlak bir kırmızıya geçilmiş izlenimi verdi fotoğraflar. Orijinalini görmedim. Ancak kötü olan kısmı bu "home" formasının çinde üretilmiş replikasının bile çok daha kaliteli çıkabileceği. İnter'in ve Celtic'in home formaları Türkiye'de 90lira hatta daha bile ucuzken bu parçalı 50-60tl. s
ayarında bir rakama satılmalıydı. Sevindirici kısım yan ürünlerin nike tarafından üretilecek olması. Güzel bir şapka ve track-top serisi ilerleyen dönemlerde gelebilir. Yalnız deplasman için bu Siyah forma yerine şu antreman forması kılıklı geçici beyaz formayı giyseydik daha bile iyiydi.

ufooo dedi ki...

selocan peki hangisi hazır kalıp değil bide fontlar bunlarmı kesinleştimi o..

Selocan dedi ki...

@ufooo

Hazır kalıptan kastım katalog forması olması. Sarı forma katalog forması değil. Özel takımlarda kullanılan forma teknolojisine sahip. Diğer 2 forma ise katalog forması. Fontlar da bunlardır herhalde değişeceğini sanmıyorum artık. Nike'ın kendi fontu bu.

borgakanturk dedi ki...

Sarı forma özel üretim. Zaten satışına da ancak ekim ayında başlanacak. Geri dönüşüm projesinin bir ürünü ve her forma toplam 8 adet pet şişeden elde edilen plastik iplikle üretilmiş. Bu nedenle Nike diğer formalar adına söveceksek sovelim ama bu forma hem rengi hem bu özelliğiyle ilgiliyi hak ediyor. En azından bu yönde bir sosyal projeyi Galatasaray ile ortak yapıyor olmaları önemli.

Unknown dedi ki...

Şu forma tasarlama olayı da beni öldürüyor bir şerit çekse kategöri dışı olacak ve taraftar çıldırmayacak ama onu bile yapamıyorlar...Formalar BOK GİBİ...Fenerbahçenin formaları kat ve kat iyi bizimkinden..Bu arada, bloğun suçu yok formayı onlar seçmedi kalkıp adamlara sarmayın..O kadar gücünüz varsa yapışın nike ın yakasına..

Kerem dedi ki...

@ selocan üstadım bildiğim kadarıyla 3 formamızda hazır kalıp.kumaşı farklı olabilir ama sarı formanın da trabzonun geçen sezon giydiği beyaz formadan pek farkı yok. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=37239&p=7&rid=155

burranazzo dedi ki...

ha bi de kaleci formalarindan kimse bahsetmemis cok biliyor ya cemkiren arkadaslar.

Ulan o Ufugun uzerindeki Aykutun uzerindeki formalar ne sekil be kardesim. Takima ver giyer o derece. Tabi Ufuk un fizigi de iyi ondan iyi gosteriyo formayi da kaleci formalarini daha cok begendim diyebilirim.

aha da hatirlatma:

http://spor.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1415510&PAGE=5

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?atype=GaleriDetay&ArticleID=231477&KategoriID=32&Page=22

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?atype=GaleriDetay&ArticleID=231477&KategoriID=32&Page=24

Yazdığım şiirlerim dedi ki...

acaba sene başında 4.cü bir forma çıkarırlar mı ?
sarı forma ekim ayında piyasaya çıkacakmış bari şimdi çıkarsanızda yazın giyip gezseydik zaten diğerleri beş para etmez. nike parçalıdaki amblemi siyah yapıp bindiği dalı kesmiş salaklar. yok abicim ünal aysalda geldi ama bu takım adam olmadı bir türlü...

Kerem dedi ki...

@Muhammed ÇANKAYA

bu takımın adam olmayışından kastınız formalarsa şubat ayında nike la anlaşma imzalandığında başkan ünal aysal değildi.bu formalar adnan polatın giderayak galatasaraylılara son kazığıdır.

BaDY dedi ki...

Eğer bugün gstv'deki yayını başından sonuna kadar izlediyseniz, blogda verilen bilgilerle, formalardan sorumlu yöneticimizin verdiği bilgilerin tamamen örtüştüğünü görmüşsünüzdür ( öreğin sarı formanın plastik şişelerden yapılması gibi. Ben gittim, gördüm parçalıyı da aldım. Armamız ve yıldızlarımı, barcelona, manu formasıyl aynı şekilde yapılmış. Kesinlikle elit kategorideyiz ve seneye çok daha iyi formalarımız olacağına eminim

ismailinc dedi ki...

bide beyaz forma çıkmıcak mıydı?

Hooligan Polygon dedi ki...

Blog yönetimini eleştirenlere katılmıyorum. Takım forması taraftarlık kültürünün önemli bir parçası ve bu blog bu kültürün en güzel şekilde yaşatıldığı, nadide ortamların başında geliyor. Yeni yetişen nesle de bu kültürün aktarılabilmesi için belki de en önemli kaynağı barındırıyor. Böyle bir ortamın yaratılması için emek harcayanlara, samimi çabalarından dolayı ancak teşekkür edilir.

Benim hayalkırıklığına uğramama sebep olan şey; Nike'ın geçtiğimiz sene Trabzonspor için hazırladığı parçalı formadan farklı olarak çeşitli detaylarla özgünleştirilmiş bir formayla karşımıza çıkacağını düşünecek kadar naif olmam. Beklentilerimi Nike ismine bağlı olarak yüksek tutmuş olmam. 6 ay içinde, PSG veya Werder Bremen'in taraftarını memnun etmek için gösterdiği özeni göstermesini beklemek benim hakkım. Formanın tam parçalı olmaması da süreyle açıklanacak bir durum değil herhalde.

Bari kollarda zıt renkli manşetler ve yaka da ters parçalı olsaydı da, Efsane Metin Oktay'ın üstündeki formaya gönderme diyebilseydik.

Selocan dedi ki...

@ismailinc

Ocak'ta beyaz forma çıkabilir. Onu TFF katalogunda görürüz zaten. Orada çıkmazsa yoktur.

Adsız dedi ki...

No Pain No Gain;

Senin Galatasaraylılığın bu güzide takımımıza yıllardır çuval giydirmeyi kabulleniyorsa, Benim Galatasaraylılığım asaletine yakışır olmasını istiyor. Fenerli Senin kendindir.Herşeyi taraftarlığa bağlamayın Totoş Beğenmedim almayacam aldırmayacam!!!

darkcorpse dedi ki...

Yeni formalar bende de hüsran yarattı. Kuru, sade, şablon tasarımlar bunlar. Yaratıcılığı ve estetiği son derece düşük olmuş.

Günlerce bu formanın hayaliyle yaşamıştım http://4.bp.blogspot.com/-_cgFOwW0FyY/Te5y2D4_MJI/AAAAAAAAJE4/d7lAaTFb42g/s1600/siyah1112.png

Zonneveld dedi ki...

arkadaşlar parçalı formanın arkası düz kırmızı mı yoksa yine parçalı şeklinde mi ?

Selocan dedi ki...

Arkası düz

Levaic dedi ki...

aslında şu sarı formaya bi şampiyonlar ligi amblemi iyi giderdi :)

Blade Runner dedi ki...

Has Nike put any detail like this onto our shirts:

http://www.footballshirtculture.com/images/barcelona-nike-11-12-home-football-shirt-d.jpg

No they haven't...

At least adidas used to put more effort into our shirts.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

ee ermanın içinde ne yazıyo peki?

DariusRucker dedi ki...

Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak siteyi çok beğendim,tebrik ederim, formalara gelince siyah formanın tasarımı güzel değil,daha farklı bir siyah yapılabilirmiş, onun haricinde sarı forma V yaka yapılsa daha güzel olabilirmiş, parçalı forma ise kesinlikle sade olmalı, o yüzden ben parçalıyı beğendim, dönem dönem kırmızının sol tarafta olduğu olmuştur GS tarihinde, yaka ve dizay konusunda geçmişe sadık kalınmış, o yüzden parçalı formanın markaya özgü işaret ve ek çizgiler ile sulandırılmaması gerekir diye düşünüyorum, diğer bir önemli konu da renkler, sarı ve kırmızının tonları renk babında sanki tam tutmuyor hissine kapıldım, bilmiyorum sizler daha iyi takdir edersiniz muhakkak ama sanki biraz daha vişne çürüğüne yakın bir kırmızı olmalıydı sanki, fotolardan farklı çıkmış olabilir tabi yakından görmek gerek, bence Galatasarayın her yıl kombine edilmek üzere 5 farklı forma tasarımı olmalı, birincisi parçalı forma, ikincisi çubuklu forma, üçüncüsü düz sarı, dördüncü olarak düz kırmızı, ve birer adet düz beyaz ve düz siyah, bu altı formanın dönüşümlü olarak her yıl bazı değişiklerle kombine edilerek kullanılması kanımca güzel olacaktır...

Enes. dedi ki...

@ burranazzo:

Foruma girme zahmetinde bulunursan kaleci formalarının da hazır kalıp, katalog formaları olduğunu göreceksin. Hatta bir arkadaş 5 dakikada sarı kırmızı renklendirmişti o formayı.

G.K dedi ki...

Şu blog ekibini övüp durmayın arkadaş,kimse kusura bakmasın ya.Valla bak.
Flove blogu formaları kaç ay öncesinden açıkladı,siz dediniz ki onlar değil,yok elitiz,yok Hollandada ofisimiz var oylaadınız milleti beklentileri yükselttiniz son haftaya kadar parçalı formayı fransa forması kalıbıyla bekliyo millet,gelen formaya bak.Fc Minskle aynı kalıp !
Blog yöneticileri beklentileri yükselttiniz,bence ya blogu kapayın ya da farklı konulara yönelin.

JackOfSpades dedi ki...

sanki yıllarca süper kalite formalar tasarlanmış gibi neden bu kadar abartılı tepki verildiğini anlayamadım.sonuçta bu yıl itibariyle takım maalesef dünya pazarında bir anlam ifade etmiyor.bunu kabullenelim.elit kategorideki formalar dünyanın her yerinde alıcısı olan takımlar.onun dışında benim kişisel görüşlerim şunlar:
-parçalıda özellikle renkler Galatasaray renkleri değil.
-sarı en güzel forma.umarız farklı renk kombinasyonları kullanılır.
-siyah en başarısız tasarım.bari ince çizgili filan yapsaydınız.
-kaleci formaları gerçekten güzel.
-font olarak da milli takım fontlarının kullanılmasını beğendim.bence köşeli fontlar daha güzel göstermiş.
-armalar dikiş sanırım ama kumaş kalitesi kötü gibi geldi.

Selocan dedi ki...

Blogu kapatmamızı da ne istediniz arkadaş. Ne olacak bu blog kapalı veya açık olsa ? Hayatınızda ne değişecek ? Allah aşkına şu blogu yeni sezon forma haberleri ile takip etmekten vezgeçin ve açıp okuyun. Binlerce konumuz var, arşiv resimlerimiz var. Harcadığımız tonla mesai var. Siz kalkıp kıçı kırık 2 forma tasarımını bilemedik diye blogu kapatın mı diyorsunuz ? Bu kadar kolay mı yani ? Ben bu blogu kendim için açtım. birtek ben okusam da açık kalmaya devam edecek.

Ancak takip etmek istemeyen için de basit bir çözüm var. Girmeyin arkadaş.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

selocan yerden göğe kadar haklı.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@selocan

altına imzamı atarım. yürüyedur... beğenmeyen girip okumasın, biz takip etmeye devam ederiz.

Old Sports Pub dedi ki...

Bir koşuda GS Store gittim, birde yakından göreyim diye. Parçalı ve Siyah formalar satıştaydı. Görüntüyü gördük birde kumaşa bakayım dedim. Tahmin ettiğim gibi dandik bir kumaş kullanılmış. Geçen seneki Adidas parçalısından biraz daha esnek bir kumaşı var o kadar. Açıkçası görünüş olarak Sarı ve Kaleci forması hoşuma gitti. Sarı formada da kumaşın iyi olacağını düşünmüyorum. Kaleci formaları satışa çıkar mı bilmem ama belki o kaliteli olabilir çünkü diğer Nike takımlarının da Kaleci forması aynı olacaktır. Seneye de benim beklentim yok bu arada. Bizi ne yapılırsa satın alacak bir ülke olarak görüyor bu firmalar. Boşuna beklentiye girmeyeceğim artık.

orkuns dedi ki...

Bu millete düz siyah forma değil mor pembe forma lazım. Bu kadar abartılacak kadar kötü değil. Geçen senenin adidas parçalasından kat kat güzel. Ayrıca antreman ürünleri harika. Arda ve Elmander'in üzerindeki ceketler müthişti. Adidasın böyle çalışması var mı ki savunuyorsunuz.İnadına üçünüde alacağım ve aldıracağım. Bizi bilgilendiren ve keyifle okuyup saatlerimi harcadığım gerçek emek göstermiş olduğu bloğuna da laf yok. İstemeyen okumasın. Adidasın mor formasını üzerine çekip birde mercan rengi atkıyı bağlayıp Galatasaraylıyım diye stada gelsin.

Old Sports Pub dedi ki...

Merak edip Barcelona ve Manchester United'ın sitelerine girdim. Bu seneki kaleci formamız onlarınkiyle aynı. Bence bu güzel bir haber çünkü Trabzonspor'un kaleci formaları eski ve alt kategori. Yani Trabzonspor veya diğer Nike kullanan kulüpler seviyesinde de değiliz. Ufakta olsa bir ayrıcalığımız var.

Hooligan Polygon dedi ki...

@orkuns;

Magenta değil de mercan fenaydı be... :D Benim geçen seneki forma Kaptan imzalı, ben yine pnu giyerim.


@selocan;

Masumane soru: Recep Çınar ve Sercan Bey'e (adaşım), Nisan ayında sızan formalar hakkında yanlış bilgi veren kaynak Nike'dan mı ve şuan ki yorumları ne?

Selocan dedi ki...

@Hooligan Polygon

Nike'tan değil yönetimden ve ben de henüz konuşmadım bu meseleleri.

canborags17 dedi ki...

Arkadaşlar herkes kaf ediyo formalara ancak kaç yıldır "Bu forma mı ya?Sade forma yapsınlar asaletle giyelim!" diyen siz değilmisiniz?Verin sarı,siyah giyelim diyen de siz değilmisiniz? Kabul ediyorum ki bende siyahı antrenman formasına benzettim ama ben olsam sırf Galatasaray amblemi olan bir formayı bile alırım.Galatasaraylı formaya bakmaz ambleme bakarr Dağılın beyler :)

erhan1980 dedi ki...

@selocan

Sari forma da katalog formasi. Google'a gir Nike Brasil IV yaz, ayni forma.

G.K dedi ki...

@Selocan
Blogta on numara bir arşiv var,emek var ona saygım sonsuz o konuda bir şey demiyorum.
Yalnız gelecek sezonda aynı şey olursa,bu kadar yükselen beklentilere karşılık veremeyen formaları görürsek ne olacak ? Şimdiden gelecek sezon elit diyorsunuz mesela."Kapatın veya format değiştirin derken" Eğer gelecek sezonda beklentilere karşılık veremeyecekseniz kapatın,ya da bu konuda haber yapmayın,muhteşem bir arşiv olarak kalsın blog demek istemiştim.
Çünkü orda,burda makara konusu olan biz olduk,sizin haberlerinizle Tribundergi'de veya diğer sitelerde heveslenen Galatasaraylılarla dalga geçen bir çok insan var.Elit formalar da iyiymiş tarzından.
Anlatabilmişimdir umarım.

m dedi ki...

Sarı forma bize özel falan değil. O da standart nike. Trabzon'un beyaz forması gibi. Onların bile reklam renkleri uyumlu. Siyah yerine kırmızı yazmak çok mu zor olurdu?

m dedi ki...

Sarı forma bize özel falan değil. Standart nike kalıbı. Trabzonun beyaz forması aynı bizimkinden. Ayrıca onların reklamı en azından renkleriyle uyumlu. Bizimkiler de siyah yerine kırmızı reklam rengi kullansalardı ya çok mu zor olurdu? hem de muhteşem forma olurdu.

erhan1980 dedi ki...

Avrupa'da yokuz falan filan bunlar çok saçma. Sanki biz Liverpool kulübüyüz de Malezya'da 150'000 forma satiyoruz. GS'in formalari %99 Türkiye'de satiliyordur.

Katalog formasini anladik da, en azindan biraz özen gösterir insan. Herifler adidas'in parçalisina bakip nike logosunu siyah yapmislar. Adidas logoyu ortaya koydugu için logoyu sari ya da kirmizi yapamiyordu. O nike logosu sari olur, beyaz olur, ama siyah olmaz. Forma'nin arka tarafi düz kirmizi! :-( Formasi çubuklu ya da parçali olan kulüp taraftarlarinin en çok nefret ettigi seylerden biridir formanin sirt kismi'nin düz renkte olmasi. UEFA falan izin vermiyor tamam da bu sene avrupa'da yokuz. Kollarda avea logosu da sari ve kirmizi olabilirdi. Sari forma'da Türk Telekom ve avea kirmizi olabilirdi.

Forma tanitimi'nda parçali'nin altina oyuncular kirmizi sort giymislerdi. Ancak Galatasaray.org'da Arda parçali'nin altina beyaz sort giymis. Beyaz daha güzel.

Siyah forma rezalet. Hazirlik maçlari'nda giyilen beyaz forma bile bundan güzel.

erhan1980 dedi ki...

Türk Milli takimi da adidas'tan Nike'a geçmisti. Milli takim'in giyidigi ilk formalari hatirlayin. O formalar da katalog formasiydi, ama simdi Milli takim'da baska kimsede olmayan özel tasarim forma giyiyor.

Hooligan Polygon dedi ki...

@selocan;

teşekkür ederim, ilerleyen günlerde konuya açıklık getireceğinize inanıyorum.


@canborags17;

Tek renk ağırlıklı, sade forma örnekleri:

Bkz. Manchester City Home '11-12 - Blue Moon'un ses izi kodlaması ile

[URL=http://img217.imageshack.us/i/1112cityhomeshirt.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6280/1112cityhomeshirt.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img834.imageshack.us/i/mchome1112home.jpg/][IMG]http://img834.imageshack.us/img834/4003/mchome1112home.jpg[/IMG][/URL]

Bkz. PSG 3. Forması

[URL=http://img197.imageshack.us/i/psgaway10m.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6074/psgaway10m.jpg[/IMG][/URL]

memrekeles dedi ki...

Siyah formaya neden bu denli bir tepki var çözemedim. Bence formalar alınacak seviyede. Beklentiler yüksek diye bu kadar hayal kırıklığı oldu. Ayrıca kızmayın gerilmeyin arkadaşlar. Hepimiz Galatasaray' lıyız ve benim çok hoşuma giden bir nokta var ki. Bu tartışmalar ve büyük beklentikler kaliteyi illa ki arttıracaktır. Zaten biz takımımız nedeniyle en iyisini hakediyoruz. Blogda fenerbahçe forması bizimkinden iyi diyen arkadaş abartmış yazık... Siyah formayı geçircem sırtıma ve Gerçekleri tarih yazar diyerek gerine gerine yürüycem sokaklarda. :D

erhan1980 dedi ki...

Bence Türk Telekom ve Avea'nin renkleri Nike'la alakali degil. Formalar Türkiye'ye reklamsiz geliyordur. Formaya reklami GS basiyordur. Bu isler forma'dan anlamayan adamlara birakilirsa olacagi bu.

Bu formalarda uyumlu renkler kullanma isini Türkiye'de Fenerbahçe bence çok iyi yapiyor.

Diger ülkeler'de de bu isleri iyi yapiyorlar:

http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/post/20112012-huge-kit-edition/Everton-11-12-Home-Shirt.jpg

http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/post/20112012-huge-kit-edition/22466.jpeg

http://a21.idata.over-blog.com/577x753/3/88/03/34/kkk/dgnntry-/rhrtjyk-/u-e-.jpeg

http://a34.idata.over-blog.com/601x409/3/88/03/34/photo/im/ooooo/maillott/yjt-l/yir-ei.jpg

Ilaqwain dedi ki...

Hani hazır kalıp falan ama cidden o siyah ne böyle ya. Cidden çakma gibi. Siyah... Yıkıldım.

erhan1980 dedi ki...

Bir de benim çok sinirlendigim konu bu nike'nin bilmemnesi'nin çikip konusma yapmasi. Sanki biz salagiz da hiç bir sey bilmiyoruz. Formalari arastirip yapmislar falan filan. Katalog formasi yaptiniz, bari özel tasarim forma yapmis gibi konusmayin. Siç.iniz, bari sivamayin.

Beklentilerin yüksek olmasi bu blogla alakali degil bence. Nike'in baslattigi olayla alakali, herifler özel sayfa haziladilar forma için. Böyle bir seylerin ardindan kimse hali saha formasi beklemiyordu.

vt dedi ki...

Adnan Polat demedi mı gelecek sezonun formaları hazır, biz sectik diye?

Muhtemelen iyi bi anlaşma bağladıkları için çok üstünde durmayip önlerine konani direk onayladılar, hatta önlerine konan katalogdan seçip geçtiler.

Bu isin tek sorumlusu eski yönetim, baskasına yüklenmeye gerek yok.

Larsson dedi ki...

@selocan
bir süredir blogu takip ediyorum ve bir galatasaraylı olarak kendimi şanslı hissediyorum.emekleriniz için teşekkür ederim.evet blogu takip ettikten sonra formalar için daha bi ümitlendim ama blogu eleştirenlerin karçırdığı bir şey var bu blogta yazı yazan arkaşların kendileride bizim kadar ümitlendiler.ha ben bu blogtan memnun değilim diyen arkadaşlarda nolur çok uzatmayıp artık takılmasınlar buraya.ben bu formaları ne kadar beğenmeyip üzüldüysem bu blog yazarı arkadaşlarında o kadar üzüldüğünden eminim.emekleriniz için ellerinize sağlık beyler...takipdeyiz devam.

AksiCimbomlu dedi ki...

nike daha sıradan formalar pazarlayamazdı herhalde... neymiş efendim sarı heyecanı simgeliyormuş siyah bilmem neyi... formalarımız daha kötü olamazdı...

ayanux dedi ki...

Daha once de soylemistim, tekrar soylemekte yarar goruyorum; nike turkiye operasyonlari icin henuz cok yeni bir firma. Adidas gibi yerlesik bir duzene sahip degil. Tekstil urunleri bazinda lisans anlasmasi yaptigi turk yuklenicileri yok. Dolayisiyla sizin "ozel tasarim yapsin, su kumasi kullansin, parcaliyi soyle yapmak ne kadar zor olabilir ki" gibi yorum ve dusuncelerinizi uygulamaya gecirmek imkansiz.
Her anlasma gibi galatasaray-nike anlasmasi da her seyden once cikar iliskisine dayali kar odakli bir anlasmadir. Bu anlasmada taraflar kendi cikarlarini dusunerek en ust seviyede kar etmeyi amaclarlar. Haliyle uretici ve kulubun kar edilecek bir urunde ilk aradigi sey en dusuk maliyet olacaktir. Yeni bir forma kalibi yaratmayi photoshoptan ibaret sanan arkadaslar ciddi derecede yaniliyorlar. Boyle bir atilim icin koca bir uretim bandinin tamamen degismesi gerekmektedir. Tekstil teknolojileri konusunda uzman degilim ve konuya hakim kisilerin daha iyi aciklayacagindan suphem yok ancak bu konularda bir cok kisiden daha cok bilgiye haiz oldugumu beni taniyanlar bilecektir.
Burada kizabilecegimiz tek nokta, hazir kaliplar icerisinde daha guzel katalog modellerinin olmasina ragmen en heyecansiz olanlarinin secilmesidir. Nike katalogunda inanilmaz guzel kaliplar var. Neyse, bence tum galatasaraylilar bu donemi bir gecis sureci olarak gorup onumuzdeki seneyi beklerse daha hayirli olacaktir.
Ayrica bloga haddinden fazla yuklenilmesi bizi ciddi derece uzmekte ve yazma sevkimizi kirmaktadir. Biz bu kadar guzel ve dogru bilgiyi senelerdir sizlerle paylasiyorsak sebebi bundan onur ve zevk duymamizdandir. Forma kulturunun bu ulkede yayilmasi konusunda insanlara bir kac sey ogretebildiysek ne mutlu bize. Lutfen bunu dusunerek yazalim.

Levaic dedi ki...

antrenman ürünlerimiz, barcelona, manchester gibi takımlarla aynı arkadaşlar. anladık elit kategorideyiz. :))

kcenani dedi ki...

Galatasaray'a gönül vermiş değerli arkadaşlar,

Bu blogu açan ve güncelleyen arkadaşlarımıza haksızlık yapmayalım. Kendileri burada ciddi bir emek veriyor, verdikleri emeği takdir etmiyorsanız bu blogu takip etmeyi bırakırsınız. Bu her Galatasaray'lının hür tercihidir.

Yazılanlara bakınca bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu görüyorum. Öncelikle henüz görmeyenler için bugün basın lansmanında özel bir metal kutu içerisinde dağıtılan parçalı formanın tarafımca çekilen detaylı resimlerini aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz:

http://img12.imagevenue.com/img.php?image=946854173_GS_Forma_Kutu_122_215lo.jpg
http://img198.imagevenue.com/img.php?image=946826261_GS_Parcali_Forma_122_375lo.jpg
http://img166.imagevenue.com/img.php?image=094683629_GS_Forma_Detay2_122_576lo.jpg
http://img296.imagevenue.com/img.php?image=946845218_GS_Forma_Detay1_122_411lo.jpg
http://img270.imagevenue.com/img.php?image=946866493_GS_Forma_Detay4_122_397lo.jpg
http://img199.imagevenue.com/img.php?image=946878133_GS_Forma_Detay3_122_529lo.jpg

Nike'ın özel forma hazırlamak için ihtiyaç duyduğu süre 9 ay. Galatasaray ise 6 ay önce Nike ile anlaşmış bulunuyor. Dolayısı ile Nike takımımıza özel olarak forma hazırlayamadı.

Ayrıca Nike ile Adnan Polat döneminde yapılan anlaşmanın şartları dolayısı ile taraftarımıza sezon boyunca kaleci forması satışı da yapılamayacak.

Burada yeni yönetimimizin yaptığı tek hata bu bilgilerin doğru bir zamanlama ile kulübümüzün iletişim kanalları ve Nike tarafından taraftarımız ile paylaşılmasını sağlamamaktır.

Aynı bu blogu takip etmeyi seçmek gibi yeni sezon formalarımızı satın almak da her Galatasaray'lının hür iradesi ile vereceği bir karardır. Bu ürünleri taraftarımızın büyük çoğunluğu beğenmediyse satın almayarak yönetimimize ve Nike'a bir mesaj vermeyi seçebilirler. Ben her zaman ve her koşulda takımımızı ve kulübümüzü lisanslı ürün alarak desteklemek taraftarıyım ve bu yüzden başta sarı forma olmak üzere bu yeni katalogdan nispeten fena olmayan bir kaç ürünü satın alacağım.

2012-13 sezonunda gerçek anlamda elit formalara ve kaleci formalarımıza kavuşmak dileklerimle

Levaic dedi ki...

bir de benim anlamadığım renklerimiz. adnan polatın ve ekibinin uzun çalışmalarından sonra şekillendiğini ve renk kodlarının oluşturulduğu yazılmıştı. firmaya göre renk kodu değişir mi? bu renkler bizim eskiden kullandığımız fakat yanlış olan renkler değil mi? kafanıza göre sarı kırmızı yapın v.s dememişizdir umarım. renkleri tam oturtmuştuk, hadi sil baştan....

ozan dedi ki...

@selocan
5 aydir burda taraftari yanilttiniz Once bi ozur dileyin.
Ne yonetim ne Nike, ozel forma yapilacak demedi.
Siz gazladiniz milleti.

ayrica formalarin ucu de katalog formasi.... kandirmayin artik yeter.....
hali saha takimi kurup nike a basvursan bile sana verecegi formalar bunlardir. ne eksik ne fazla....

ha bir de 6 ayda elit forma tasarimi yetismedi falan diyenlere sesli guluyorum.....

erhan1980 dedi ki...

@ayanux
O kadar da zor bir sey degil bence. Nike Milli takima da özel tasarim formalar yapti. Millet sadece GS'a özel kalip beklemiyordu, mesela Fransa milli takim'nin kalibi olabilirdi, o kalib bu sezon inter'de de var.

Nike türkiye operasyonlari için yeni bir firma olabilir. Ama parçali forma'daki siyah nike logosu, sirt kismi'nin düz kirmizi olmasi, bunlar tamamen ilgisizlikle alakali. Ondan sonra da çikip arastirdik, çok özel forma yaptik diye yedirmeye çalisiyorlar. Özellik olarak forma'nin dri-fit olmasini sayiyorlar. Yok bi de dri-fit olmasaydi!!!

Türkiye'de bu islere önem veren yok, anlayan yok.

kcenani dedi ki...

@ozan

ozan bey, Nike firmasını ya da onlarla bu anlaşmayı imzalayan eski yönetimimizi savunmak için söylemiyorum ama 6 ayda yetişemeyen unsur tasarım değil bu tasarımı üretebilmek için gereken üretim hattı revizyonudur.

@Levaic

renklerin sayın Canaydın yönetimi sırasında Pantone kartelasında tespit edilen renklerimizden farklı olması da bu sebeptendir. Nike katalog ürünlerinde katalog renkleri dışında renk kullanmamaktadır.

evet, halısaha takımlarına verilen formalar ile bu sene takımımızın giyeceği formalar prensipte aynıdır.

çünkü Nike sadece elit kategorideki takımlar için 9 ay lead-time gerektiren üretim hattı revizyonlarını yapmaktadır ve gelecek sene elit kategoriye aldığı Galatasaray için de bu revizyonu yapacaktır.

@erhan1980

ilgisizlik olarak adlandırdığınız konularda haklı olduğunuz noktalar var. bu konularda sorumluluk ve var ise ilgisizlik Pazarlama A.Ş. müdürü Hakan Aydınol ve ekibine aittir.

Nike ile yapılan sözleşmeyi eski yönetimden deviralan yeni yönetimimiz henüz 2 ay önce işbaşı yapmıştır. kendilerine biraz tolerans göstermeye ve destek olmaya çalışalım.

isology dedi ki...

nikeid.europe@nike.com , dergi@galatasaray.org , ve galatasaray.org adresi içerisinden herkesi bu fiyaskoyu protesto etmeye davet ediyorum arkadaşlar...lotto formalarda dahil boyle kotu ve düz tasarımlar görmedim ben..

isology dedi ki...

klübümün gstore'da satılan tüm ürünlerinden neredeyse haya duyar hale geldim..bunları tasarlayan,dizayn eden ve dizaynı onaylayan insanlrda hiç ticari bir ruh oldugunu sanmıyorum..veya gs sevdası...fenerin ve bjk'ın ürünlerini görünce bizim ürünler pazar malı gibi kalıyor adeta..bizi bunları yaşatanlara yazıklar olsun..

isology dedi ki...

ayrıca bu siteyi açan ve aylardır formalar hakkında yorum yazan adminlerin bu konuda hiçbir suçu olduğunu düşünmüyorum..aksine bizi biçok konuda aydınlattılar.eğer biz o dizaynları gormeseydık şimdi bu pacavralara bu kadar tepki olmayacaktı..herkesden ricam yonetıme ve nıke fırmasına mail atmaları formalar için..

arzusolar dedi ki...

begenmeeedddiimmm sifirrrrrrrrrrrrr

isology dedi ki...

dear nike officials,
I believe in a fc Galatasaray. as Galatasaray fans,we want you to know that Nike is very bad form designs in the new season uniform. We were so disappointed. We want you to know that the spreads that do not have the spirit of Galatasaray. Make you sure, like me, think that millions of the Galatasaray fans. please listen to Galatasaray fans,about they want what types of uniforms. otherwise you'll be disappointed.


arkadaşlar krınca karınca bunu yazdım ben ..lütfen bunu biraz önce verdiğim nike 'ın mail adresine gönderelim..ister ekleme ister içinden çıkarma yaparsınız..orası size kalmış..

Levaic dedi ki...

@kcenani

katolog ürünlerinin üretim bandı hazır mı? evet. sen benim renklerimde, benim renk kodlarımda olan kumaşı bulup katolog formasının tasarımını yapamıyorsan kusura bakmayın ama yazıklar olsun. hem katolog forması giyiyoruz, hadi onu anlarım, birde renklerimiz katolog renklerinde yok diye ver ordan bi kırmızı, ver sarıyıda, üret geç demek aklım mantığım almıyor. elit kategori için 6 ay yetmez demenizi anlıyorum ama renkler konusunda taviz verilmemeliydi. ali sami yen'in dediği anlatmak istediği renkler bulunmuştu. şimdi bir firma çıkıp diyecek ki katolog formalarında özel renk kulklanmıyoruz. yok yaaaa!!! ( lafım size değil yanlış anlamayın, nike firmasına) iyiki adam gibi sarı bulmuşlar yoksa yeşil falan giyerdik mazallah...

burranazzo dedi ki...

@kcenani

Yorumlarin ve paylasimlarin icin gercekten tesekkurler.

Ancak Galatasaray gibi kurumsal kimligini bile yeni yeni oturtmaya calisan bir camia icin en elzem konu ARMASI ve PARCALI FORMASI degil mi?

Sedat Dogan bey in yaptigi aciklamadan sonra bir an umitlendim. Metin Oktay ruhu diyordu kendisi. Metin Oktay yasasaydi "Beyefendiler ellerinize saglik ancak kusura bakmayin parcali formamiz yanlis" demezmiydi bunlara...

Kisacasi ilgisizlik, bilgisizlik, cehalet ve GALATASARAY'i ozumseyememek bu meselenin ozunu olusturmaktadir.

Kisacasi dogru parcali forma yapmak atla deve bir is degil benim acimdan. Katalog bile olsa isi dogru yapmak onemli.

Yanlis forma... yanlis strateji... ondan sonra Ruh Cagirma seansi sakil duruyor maalesef...

Basta blog ekibi butun takipciler ve forum sakinleri sesimizi duyurmaya calistik. Ama anliyorum ki kulup icinde bir tane sesimizi duyurabildigimiz kimse yok.

2 senedir tek derdimiz tam parcali yahu... Bu is bu kadar zor olmamali diye dusunuyorum.

Gerisi teferruat. Bu taraftar ne formalar gordu yoksa...

KÜLTÜR SANAT dedi ki...

siyah forma nedir ya pijama gibi..antreman forması o ya o nedir yaa??

Morphosis dedi ki...

hani nerde kefene arma koy onu bile giyerim diyenler? nerde hepsi geçen senelerde mor çıkınca somon çıkınca arması olan herşey bizim formamızdır beğenerek giyeriz vs. muhabbeti yapanlar bu yıl birden kaybolmuş. kendinize gelin ya dünyanın sonu gelmiş gibi yok formalar berbat amaaan formalar şöyle amaaan formalar böyle.

baydemir dedi ki...

nike bu formalarımı galatasary a özel oda tahsisi edrek hazırlamış kıyıda köşede hazırlanmış bence, nette bunalara beş basacak forma tasarlayan arkadaşlarımız var

baydemir dedi ki...

bu formalar için nike özel oda tahsis etmiş, nette kendi imkanlarıyla tasarlanış muazzam tasarımlar var

aydın özer dedi ki...

bi kaç arkadaşın da dediği gibi bu kadar büyütecek birşey yok ortada. o hazırlanan formalarında seneye ren klerinin değiştirilip satışa sunulmasını bekliyorum. hiç beğenmedıysek oncekı formalarımızdan gıyerız. zararı sadece klüp ve nike çeker. alırsam ki sanmıyorum sadece sarı formayı alırım. parçalının yanlış, siyah formanın da antreman forması gibi olmasından dolayı.

orkuns dedi ki...

Dediğiniz bu mantığa göre Brezilya da ne biçim forma giyiyoruz biz Galatasaray ile bir miyiz? diyebilir. Adidasın son 10 sene de yaptığı formalara bakın. Bir tane düzgün forması var mı acaba?
@Hooligan Polygon
Ben de tüm takımın imzaladığı beyaz forma var :) Bir de sadece kaptanın imzaladığı parçalı :)

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@ Ozan Bey bence haksızlık ediyorsunuz. Bu ekip ne duyum aldıysa onu aktardı. Üstelik özel forma yapılmamasının da nedeni belli oldu. Yani bu blog kimseyi yanıltmadı, yanlış yönlendirmedi. Sadece özel tasarımlara ait üretim süreci zaman alacağından (tasarımından üretimine ve teslimatına) bu sezonluk böyle fors majör bir durum oluştu.
Kaldı ki yanlış yönlendirse ne olur? Bizler zevk alarak takip ediyoruz, bilgileniyoruz. Siz hiç transfer haberi doğru olmadığı için özür dileyen bir gazete gördünüz mü? Ki bakın burada para verip aldığınız gazeteden, ticari olarak iş yapan bir kuruluştan ve maaşlı muhabir ya da gazeteciden bahsediyoruz.
Bu insanlar hobileri ile bilgilerini birleştirmiş bizim de keyifle okuduğumuz bir platform oluşturmuşlar, çoğumuza gerçek GS forması nasıl olur, tam parçalı nedir öğretmişler. Bu kadar üstlerine gidilecek ne var anlayabilmiş değilim.

Blade Runner dedi ki...

The best form of protest would be not to buy the shirts and to advise your friends and family not to buy the shirts either.

Explain to them why we are not buying them, spread the word to as many fans as you can...

-The colours are incorrect on the Home shirt. We are not Malatyaspor.

-Incorrect 'Classic Halved' design.

-The fans being lied to and tricked that these are custom special designs for us, designed with research. When they are just basic Nike template shirts with our crest put on them.

Our club should be ashamed to call this Home shirt 'Klasik Metin Oktay Parcali'.

Blade Runner dedi ki...

It would be good if someone could make a protest website explaining all the faults with these shirts to help other fans understand what Nike has done to us.

beni güney koreye uçur dedi ki...

Bayağı karışmış buralar. -Parçalı çok değişik olmuş, sanki alt liglerde oynayan takımın formaları gibi geldi bana. Sap sarı forma da neyin nesi onu anlayamadım ben. Fakat siyah forma mükemmel olmuş, Avrupa liglerinde oynanabilir o formayla.

http://kacikturuncu.blogspot.com

Adsız dedi ki...

İnanmıyorum parçalının dikişleri!!! Rezalette son nokta!!

cem dedi ki...

parçalının kalıpları bu linkte.. katalog ürünlerinden bizim formamızı görebilirsiniz!!!

http://www.jdkits.co.uk/prod1.asp?ID=292

ibrahim dedi ki...

bazı dingiller agzına geleni soylemis, antuda bile bu kadar asagılamazlar galatasaray formasını. once bi destur deyin..

taraftarmısınız mode elestirmeni mi?

blogta da daha once aciklama yapilmisti zaten premium formalar seneye diye, neyin pesindesiniz?

sarıyla kırmızının yan yana geldigi, uzerinde GS amblemi tasiyan her forma benim icin candır.

bazi dingillere inat; parcali guzel, sari super, siyah da armanin hatrina, klübe destek icin alınır.. sırf forma harici yan urunlerdeki cesitlilik ve kalite icin bile nike ile yapılan anlasmayi sonuna kadar destekliyorum.

seneye de "premium formalar cok pahali yeeaa" diye elestirirsiniz. herkes bi Hıncal, herkes moda ikonası anasını satiim.

baydemir dedi ki...

bu formaları tasarlamak için özel oda ayırmışlar... Yazık ya

Emre Girici dedi ki...

Formalari bu denli elestirmemizin sebebi buyuk ihtimalle beklentilerin yuksekligiydi diye dusunuyorum. Zamanla gozumuz alisacak, seneye de ozel tasarim formalara kavusacagiz.

Parcali formadaki Nike logosunun siyah olmasi hakkinda... Adidas'in gecen sezonki parcalisinda da logo siyah renkteydi. Evet, Nike logoyu sari ya da beyaz olarak dusunebilse cok daha uygun olurdu. Ama bu kadar da takilmaya gerek yok bu ayrintiya.

Selocan ve blog ekibi: simdiye kadarki emeginiz icin cok tesekkurler. Merak ettigim husus, klup bu sitenin varligindan ve emeginizden ne kadar haberdar? Klupdeki yonetici vs. kisilerle iletisiminiz ne duzeyde? Demek istedigim, aylardir bu blogda "tam parcali" diye yirtiniyorsunuz, ama klupte sanki kimsenin bu onemli detaydan haberi yok.

Hooligan Polygon dedi ki...

HERKESİN DİKKATİNE!!

Sakın "isology"nin ingilizce metnini göndermeyin, çok fena bir İngilizce o. :D

Eğer cidden isteyen varsa ben, Blade Runner veya dile hakim başka biri kısa bir protesto metni hazırlayabilir. Kırmızı renk başta olmak üzere dizayna ait tüm eleştirilerimizi birlik içinde iletmiş oluruz.

@kcenani;
Hazır kalıba özel renk neden kullanılamasın, hele 3 ay fazla zamanın olsa özel tasarım hazırlayacağın takımsa. Bildiğin boya bu. 6 ayda bizim rengimizi taşıyan kırmızı kumaş üretemiyor demek Nike için, o firmayı insanların gözünde küçültür.

@orkuns;
Bende de takım imzalı var canım. Bir de van Gobbel ve Hakan Şükür'e imzalattığım vardı, nasıl olduysa(?) taşınırken kayboldu. :(

nicomedia dedi ki...

sıradan formalar . demek ki nıke bir juventusa bir intere gösterdiği forma özenini bize göstermemiş , bakmak isteyenler www.footballshirtculture.com diye bi site var envai çeşit yeni formalar orada tanıtılıyor biz gslilere bu formaları bilmem neyin havası yaratıyo diye kakalamışlar yazıklar olsun..her senmi işler kötüye gider ingiltere 2.lig takımlarının ki bile daha güzel..saygılar..

beni güney koreye uçur dedi ki...

hakikatten antu'da bile bu kadar aşağılamazlardı formamızı. @ibrahim sana katılıyorum arkadaş.

forma tasarımlarının seneye daha güzel olacağını daha çok önem verileceğini düşünüyorum.

http://kacikturuncu.blogspot.com

dnzbdr dedi ki...

Ligtv'deki Arda'nın favorisi videosunda parçalının altında beyaz şortu ve sarı formadaki beyaz renkli Türk Telekom yazısını görebilirsiniz

erhan1980 dedi ki...

@dnzbdr
Evet ilginç olmus. Sari formada beyaz renkte Türk Telekom logosu çok daha güzel duruyo. Belki son anda Türk Telekom itiraz etmis olabilir sari üzerinde beyaz gözükmüyo diye.

Bazi resimlerde Arda parçali formanin altina beyaz sort giymis. Tanitim'da sort kirmiziydi.

erhan1980 dedi ki...

Aranizda footbaLLove'u twitter'dan takip eden vardir herhalde. Adam üç ay önce bu formalarin çikacagini yazmisti, resim bile koymustu. Bugün de ayni kaynaktan bi haber daha almis. 2012/2013 sezondan itibaren elit forma geliyormus, birçok kisi'nin tahmin ettigi gibi.

Levaic dedi ki...

ligtvdeki video'da sarı formanın omuzlarından kırmızı bantlar iniyor. ben bu kırmızı çizgileri farketmemiştim lansman videolarında :S

ismailinc dedi ki...

fotoğraflarda sarı formanın omuzlarında herhangi bir şey yok, ama ligtv nin haberinde videoda kırmızı bir şerit var.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95505

ismailinc dedi ki...

sen benden uzun yaşayacaksın Levaic, 4 dk önce farketmişsin :))

m dedi ki...

Arkadaşlar,

sarı formamız daha satışa çıkmadı buna istinaden, formamızdaki reklamları siyah değil de KIRMIZI yaptırabilmek için yapabileceğimiz bir şeyler yok mu? kırmızı olursa reklamlar gerçekten forma bütünlüğü bozulmayacak ve hayalimizdeki sarı formaya ulaşacağız ! HENÜZ ÇOK GEÇ DEĞİL !

dnzbdr dedi ki...

http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/2055/B_25eb632515d4035cda06e83e463fe611.jpg

Batdal'ın omuzlarında görebilirsiniz kırmızı şeridi.


Ligtv'nin videosunda formaların üstündeki baskılar geçici sanırım, formaların arkasında Ülker yazısı da yok çünkü.

Sonradan Türk Telekom yazısının siyah olması kararlaştırılmış gibi duruyo, tabi bi de Ülker eklenmiş.

erhan1980 dedi ki...

@m

Evet, bence facebook'ta kampanya baslatalim. Türk Telekom ve avea yazilarini kulüp basiyo. Sari forma'da bu yazilari kirmizi ya da beyaz yapsinlar.

Zaman kaybetmeden baslat kampanyayi!

Enes dedi ki...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=95505

Enteresan, burada TürkTelekom yazısı da beyaz sarı formada... Ne yaptıkları belli değil ya.

KoKo B dedi ki...

Yuruyedur selocan blogu kapat diyenleri bana havale et emegine yuregine saglik

Selocan dedi ki...

@Koko B

Eyv abi :)

Bu arada lütfen yorum yazanlar birbirleri ile laf dalaşına girmesin. Sadece formalarımız hakkında görüş belirtirsek sevinirim. Çünkü kızışmaya başladı ortam ben de yoruma kapatmayı hiç sevmem.

memrekeles dedi ki...

Bence formadaki reklamları ve numaraları siyah ya da uygun renkte çizgilerle çevreleseler ve çizgileri biraz daha özgünleştirseler genel itibariyle hoş formalar... Sadece parçalı formadaki nike logosunun siyah olması çok garip olmuş :S

Levaic dedi ki...

Sarı formanın kaçışı yok alicam. Birde söyle duşunun derim. İlk defa Nike giyiyoruz, almak için kaydadeger. Koleksiyonda ilk Nike parçalisi olmasın mı yani :)) ben dün Galatasaray Pazarlama AŞ' ye formalarimizdaki renkler bizim degil başlıklı etkili bı yazı gönderdim. Ama dağ dağa küsmüş, seninki benden kara :) gibi bir durum var ortada. Açıklama istiyorum kulüp tarafından renklerimiz konusunda ama fazla ütopyik bı beklenti içindeyim sanırım:))

@selocan
Siz sıkmayın canınızı, formalar hakkında goruslerini merak ediyorum. Elaleme bakmayin. Guzel bi yazi olsun, beklenti buyuk ona göre :)))

Levaic dedi ki...

@ ismailinc

Allah uzun ömürler versin. :)) vallaha farketmemistim. O bant yok katalog forması degil diye seviniyordum :))

beni güney koreye uçur dedi ki...

Blogu kapatın da neyin kafası lan? -arkadaşlar burada uzun zamandır emeklerini ortaya koyuyorlar.


http://kacikturuncu.blogspot.com

hakkus1422 dedi ki...

mhtp arkadaşımız formaların bunlar olacağını söyleyip kıyamet koptuğunda sarı formada türk telekom beyaz avealar siyah demişti zaten muhtemelen o çekimlerde bulunmuş kendisi..
hepimizin hemfekir olduğu konuda sanırım siyah nike logosu..
tamamen sarı olan bir forma varken birde parçalı falan değil kırmızı ağırlıklı bir forma tasarlamışlar sanırım kafalarında nasıl ki sarının nike logosu kırmızı ise bana göre kırmızı ağırlıklı, kandıranlara göre parçalı!nın nike logosuda sarı olabilrdi aynı şekilde yakasıda..
böyle olsaydı eğer tepkiler bir nebze olsun azalırdı diye düşünüyorum..

Emek Aslan dedi ki...

Yeni formalarla ilgili hayal kırıklığı yaşayan ben ve yakın dostum bugün nike dükkanına girdik, formaları denedik, birer siyah forma alıp çıktık. Formalar muhteşem diil ama kalıpları gayet güzel ve hazır kalıp olmasına rağmen adidastan çok daha iyi ürünler..bu kadar da önyargılı davranmamak lazımmış onu anladım.64 tlye gayet makul bir forma

orkuns dedi ki...

Parçalının renklerini bizim renklerimizin olmadığını idda eden arkadaşlar sanırım her sezon forma alan kişiler. Peki şöyle yapın her sezon çıkan adidas parçalı formaları yanyana koyun. Bakalım kırmızıları aynı mı ? Bir deneyin ve görün. Hem evde hemde store da karşılaştırdım.
@Hooligan Polygon
O imzalı formaları ben almadım :))))
En yakınındaki Galatasaraylıdan şüphelen :)) Ben böyle bir girişimi son anda farketmiştim :)

tayfunemre dedi ki...

Formalar hiç yoktan iyidir ama bence geçen seneki formalar çok daha iyiydi. Yalnız fontları çok karışık geldi bana. Bulan oldu mu fontunu ? Bu formalardaki font ismi nedir ?

AksiCimbomlu dedi ki...

her ne kadar oyuncu formaalrını beğenmemiş olsam da kaleci formalarını beğendim. bence onlara da ayrı bir başlık açarsanız güzel olacaktır diye düşünüyorum.

AksiCimbomlu dedi ki...

Sevgili blog yazarları sarı formanın çıkış tarihi hakkında bir fikriniz var mı? ben Eylül diye duydum fakat sizlerin daha iyi bri bilgisi vardır.

gerisi önemli değil... dedi ki...

arda'da göbek çıkmış galiba, parçalı kötü duruyor üstünde.

sarı yerine güzel bir kırmızı güzel giderdi aslında. siyah forma iyi değil.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır