Bu Blogda Ara

8 Temmuz 2011 Cuma

Özür, Düzeltme, Falan, Filan

Bir süredir -artık ne kadar olduysa, 2 ay mı, 2.5 mu- yeni sezonda Galatasaray'ımızın giyeceği formalar hakkında bilgiler sunuyorduk. Ki tanıtılmalarına çok az da kalmışken, hepimizin ne kadar heyecanlı ve umutlu olduğunu biliyorsunuz. Fakat maalesef, öğrenmiş durumdayız ki, formalar, burada en son paylaştığımız gibi değil. İlk olarak, FootbalLove.com'da yayınlanan resimdeki gibi. Bu bir süre de devam eden yanlış bilgilendirmeden dolayı, hepinizden özür diliyoruz.

Formalar tamamen hazır tasarımdan üretilme olacak. Yani çoğumuzun olmamasını istediği şekilde. Görünüşe göre "Elit Kategori" muhabbeti falan da yok. En azından bu sezon yok, varsa da seneye.

Parçalı, son 2 sezonda olduğu gibi "ters" olacak, yani soldaki parça sarı yerine -yine- kırmızı olacak.

Başta Fcn Blog ve FootbalLove olmak üzere, yanlış bilgi verdiğimiz her blog ve her okuyucudan özür dileriz.

Not:Bugünkü Türkiyemspor maçında muhtemelen genç takımın giydiği formalar giyilecek.

Not 2: Arkadaşlar bu konuda lütfen Recep (Kewell19) ya da başka kimseyi suçlamayalım. Hele küfür edilecek kadar ortada ciddi bir mesele yoktur. Sonuçta herkes Galatasaray Formaları adına uğraşıyor.

Not 3: Yorumlar için kısa ve toplu bir cevap verildi.

Formalar da muhtemelen şöyle olacak. En azından çizim halleri bunlar:

90 yorum :

Guse dedi ki...

Usta bu Hollanda muhabbeti ne oldu o zaman?Katalog forması için mi bu kadar masrafın altına girdi bu itler?

umutGS dedi ki...

1 nisan sakasi olsun lütfen :(

viva1905 dedi ki...

rezillik tek kelimeyle hata sizde değil size böyle bilgi verenlerde ve nikeın özen göstermemesinde elit olayı filanda yalanmış rezillik !

ghalacli dedi ki...

Bu ne saçma bir olay arkadaş ya.

Melih Carter dedi ki...

nasil yani????? o kadar haber, mujde, cosku, sevinc bosuna miydi?? yani trabzondan, ibb den veya eskisehirspor dan farkimiz olmayacak yani? hollanda daki ozel ofisimiz de yalan?! fransa kalibinda parcali da yok? tahmin edebileceginiz bi hayal kirikligi yasiyorum ve belki de transferden daha cok heyecanlandigim, daha cok umutlu oldugum ve sevincle doldugum forma haberlerimizin gercek olmadigini ogrenmenin verdigi uzuntuyu tarif edemem. yazinizin sonunda "saka saka, 1 nisanda duzgun bi saka yapamamistik, bari bu haberi kullanarak bomba etkisi yaratcak bi saka yapalim dedik" seklinde biseyler yazmaniz icin icimden yalvararak okudum tum postu, transferlerle baslayan hayalkirikligi formalarla devam ediyor

C.C dedi ki...

Nasil bir hayalkirikligi ve mutsuzluk yasadigimi anlatamam...

ailurusfulgens dedi ki...

Adnan Polat, son şakasınıı yapmış anlaşılan. Neyse, yine de bir görmek lazım futbolcuların üzerinde.

Bu sefer sağlam mı kaynak peki?

Serkan ÇOLAK dedi ki...

yazıklar olsun.. forma falan almıyorum.. trabzonspor formaları bile daha iyi...

Anoz dedi ki...

Abi ciddimisiniz siz, yoksa bir meydan okuma mi bu? Yani sonucta Ekip isi Vol 3 dediniz, ondan sonra bu postu girdiniz. Biraz düsündürdü beni. Yani daha 8 saat önce girdiginiz bilgiler bam baskaydi... Belki birisine bir mesaj gönderiyorsunuzdur, umarim öyledir.

Hollanda'dan Okan Öztoprak bile arastirmis ise, proje menejeri ile röpörtaj yapmisiniz. Yani daha ne olsun?

Kewell19 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Burak Eken dedi ki...

Kamera nerede? Nereye el sallıyoruz?

C.C dedi ki...

Bende anoz gibi dusunuorm.sonucta herseyi duyumlar uzerine yazmadiniz.okan oztoprak kendi gidip gormedi mi ofisi?yada roportaj yapmadiniz mi?

muli dedi ki...

mümkün değil.yarın formalar die o sunumdakiler satılsa resmi açıklaması gelse bile inanmam.

fcan57 dedi ki...

size yanlis bilgi vermis olan varsa kasitli olarak yanlis yönlendirme amaciyla allah bin belasini versin...

Abi size güvenim tam, tam olmasinada bu konu beni cok ama coooook büyük bir hayalkirikligina ugratti :( lütfen ya lütfen bunun bir gizli mesaj oldugunu, yada saka oldugunu söyleyin =( bunca heyecan bunca mutluluk bunca sevinc bosami yani?

inananamiyorum... hayir yaa bu iste bir is var... Okanin yaptigi Hollanda cikartmasi ve yaninda gelen bilgilerle beraber tamamdir bu is dedigim bir mevzudur bu forma mevzusu... yanlis bilgi yönlendirme olabilir olmasinada okanin kendi gözleriyle gördügü o BARCELONA, INTER, ARSENAL gibi ELIT takimlarin ofislerinin yaninda SANLI ARMAMIZI GÖRDÜGÜNÜ SÖYLEMESI BANA YETTI. bu iste bir is var formalar sizin söylediginiz gibi olacak eminim... ÖYLE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :s

muli dedi ki...

sakin olun beyler.tüm site yönetimi aynı anda hareket edip bu gece bu postu yayınladı.sonra kewell19 filan forumda konuları açıp kendi bşey dedi..bence bu olanlar bi anda organize bi şekilde olmaz.olmaz.olmasın olmamlı bişey diyin yahu

bence sazan.avi

okanöztoprak dedi ki...

Beyler sakin olun.

Evet fabrikayi gezen benim ve buraya da yazmistim ki parçali formayi ben kirmizi-sari olarak görmüstüm. Baska bir forma da görmedigimi söyledim. Ofis vardi evet, o konuda tereddüt olmasin.

Florent Dumont adli sahis ile görüsen de benim. Kendisi formalari külübe tanitan kisi dir. Bana sadece formalarin bir çok asama dan geçtigini anlatti, tasarimdan imalata kadar ve formalarimizin satisina baslandigini saniyordu kendisi.. Daha fazla bilgi de vermedi. Çok büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyormus olaylar, bu yüzden bilgi alamadim.

Bunun disinda yazilan veya söylenen seyler ise yalandir, benim görüsmemde olmamistir..

Selamlar saygilar,

Okan.

batu batu dedi ki...

bence bu formalar olmamalı. biz nike ın ilk sezonunda özel tasarım bekliyoruz. ünal aysalın koltuğu ciddi bir şekilde sarsılır bunlar çıkarsa

efe_ dedi ki...

selam.. kardeşlerim siz kendinizi niye bu kadar suçlu hissettiniz anlamadım. özür dilendi, açıklama yapıldı. eğer kötü niyet aranıyorsa, o karşı tarafın vicdanı ile ilgilidir bence.
bu arada, demek ki 1 yıl daha bekleyeceğiz gerçek parçalı için. hayırlısı bakalım, sevgiler

OziiX dedi ki...

Belki de flaş transfer yapsaydık bu elit formaları giyeceklerdi. Seneye saklamış olabilirler daha iyi bir takım için.

ozdmroz dedi ki...

Ben ne olursa olsun sizin bu yaptığınız "gönüllü" işin takdire şayan olduğunu düşünüyorum.

Siz keyfinizi bozmayın, emekleriniz için teşekkürler.

Tamam sizin bahsettiğiniz formalar olmayacak, umudumuz kırıldı ama bu sizin yüzünüzden değil.

tekrar söylüyorum siz bu işigönüllü yapıyorsunuz, kıymetini bilmeyenler .iktirsin gitsin.

Adsız dedi ki...

yanlış anons olsun!!!
Vallahi üzüldüm...
Ama aklıma böyle bir şey'de geliyor:
Belki sizleri de şaşırtmak ve formaların daha büyük bir süpriz olması için sizlere yanlış bilgi verdiler? Yani pek ihtimal vermiyorum da, ama neden olmasın?

victorieux dedi ki...

yıkıldım lan

Geddon dedi ki...

suç sizde değil bu formaları tasarlayıp üretenlerde hatalarını anlayacaklardır ama kimse de gidip bu formalara 100 lira vermez Ts ile karıştırdılar herhalde bizi Kulubün gelir kaynaklarından birine bu kadar özensizce davranılması mantıklı gelmiyor inşllah değildir bu formalar

aydın özer dedi ki...

bence kımseye kızılmamalı. sonucta bu postu yayınlayanlarda bızler kadar galatasaraylı ve bız taraftarları aydınlatmak ıcın uğrasıorlar. olsun boyle olsun ne farkederkı. aslanıma ne gıyse yakışır. aysalın koltuğuyla da alakalı deıl. forma anlaşması daha ne zaman yapıldı. hayırlı olsun bakalım sorun yok. GALATASARAY TÜRKİYEDİR

berkgun dedi ki...

Bunlar adidas kalıpları değil mi yahu? Özellikle en alttaki

Unknown dedi ki...

Sizin hatanız değil de Nike'ın sizin üzerinizden pazarlama manevrası gibi geldi bu olay.

Enes. dedi ki...

Elit bir kazık oldu. Emeği geçen herkes sağolsun.

Mucur dedi ki...

Herşeyi bir kenara bırakıp , sizin bu attığınız "Özür,falan filan" başlığınız sizi takip eden yüzlerce insanla dalga geçtiğinizi ima ediyor. Sizi bu başlık nedeniyle kınıyorum!

Pesimist dedi ki...

tam parçalı yok yine yani el insaf...

burranazzo dedi ki...

kimse panik yapmasin arkadas. bi ciksin formalar ondan sonra konusulur. hepsi dedikodu da olabilir bunlarin. bu blog olmasa kimsenin haberi olmayacakti bu sureclerden. Blog ekibi severek ve samimiyetle cok guzel bir is cikarmistir. Formalar cikana kadar sabretmek lazim.

Olmazsa da olmaz napalim yani? Kim ölür allah askina.

Formamiz istedigimiz gibi olmadi diye karalar mi baglayacagiz.

Arma var arma!

Blog ekibine tekrar tesekkurler her zaman oldugu gibi!

Samet dedi ki...

@batu batu arkadaş senin gibi ne kadar taraftar varsa şu kulübün yakasını bir bırakın artık lan. Ünal Aysal ciddi sarsılır diyor adam ya. Bu lafınla zaten forma üretim sürecinden bi b.k anlamadığın belli. Ama hala her tarafa b.k atmayı çok iyi biliyorsun. Bir de sen yok şu transfer olmazsa Ünal Aysal bitti de tam olsun. Ünal Aysal biter mi bitmez mi bilmem ama İnşallah senin gibi taraftar biter artık. Yetti lan şu kulübe kambur olduğunuz.

Adsız dedi ki...

Ne diyeceğimi bilemiyorum, aylardır hergün sizi takip ediyorum formalarla ilgili bir gelişme var mı diye, saka gibi, sunu anladım ki kulüple hic bir resmi bir iliskisi olmayan bu sitenin bu tarz konularda verdigi hic bir bilgiye güvenilemeyeceğidir, saf gibi her yazdiginiza inandik, umutlandık, yazık

uLas dedi ki...

Desenize Nikeda bizi kandırdı :s

peterpethero dedi ki...

MALUMUNUZ MAN UTD BARÇA JUVE CELTİC GİBİ TAKIMLAR FORMALARI ACIKLANDI ÇÜNKÜ TAMAMEN ORJİNAL FORMA ALIYOR TARAFTARI O YÜZDEN O FORMALAR ÇIKINCA RESMİ SİTELERİNE EKLEYEBİLERLER HIRSIZLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BELKİDE BLOGTAKİ ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜLSÜN İSTEDİLER GALATASARAY DAHA ÇOK KAZANSIN DİYE..

peterpethero dedi ki...

MALUMUNUZ MAN UTD BARÇA JUVE CELTİC GİBİ TAKIMLAR FORMALARI ACIKLANDI ÇÜNKÜ TAMAMEN ORJİNAL FORMA ALIYOR TARAFTARI O YÜZDEN O FORMALAR ÇIKINCA RESMİ SİTELERİNE EKLEYEBİLERLER HIRSIZLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BELKİDE BLOGTAKİ ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜLSÜN İSTEDİLER GALATASARAY DAHA ÇOK KAZANSIN DİYE..

peterpethero dedi ki...

MALUMUNUZ MAN UTD BARÇA JUVE CELTİC GİBİ TAKIMLAR FORMALARI ACIKLANDI ÇÜNKÜ TAMAMEN ORJİNAL FORMA ALIYOR TARAFTARI O YÜZDEN O FORMALAR ÇIKINCA RESMİ SİTELERİNE EKLEYEBİLERLER HIRSIZLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BELKİDE BLOGTAKİ ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜLSÜN İSTEDİLER GALATASARAY DAHA ÇOK KAZANSIN DİYE..

mre dedi ki...

Bilmiyorum dikkatinizden mi kaçtı ama Adnan Polat Serhat Ulueren'e verdiği röportajda Nike'la anlaşmayı biz yaptık, önümüzdeki sezon formalarını da biz seçtik demişti. Bu da demek oluyor ki formalar en geç nisan gibi belli olmuş. Dolayısıyla Nike'ın kendi kalıp formalarından olacağı, G.Saray'a özel bir dizayn olmayacağı buradan da belli sanki. Ayrıca Adnan Polat'dan bundan fazlasını beklemek fazla iyimserlik olurdu.
Not: İnternet'de tonlarca dizayn gördüm, gerek bireysel yapılan, gerekse de dedikodu anlamında. Eğer yukarıdakiler olacaksa gördüklerimin içinde en kötüleri bunlar :(

BENVEO dedi ki...

Bence de site yönetimi bizimle dalga geçiyor. Muli ye katılıyorum. Olay sadece "kimlersazan.com" olayıdır...

Sühan Alp dedi ki...

Abi fena şok oldum ve hayal kırıklığına uğradım. Olmamalıydı böyle bişey ama oldu. Sizde bir hata yok sonuçta sizde o kaynakların yalancısısınız. Yalancı dediğime bakmayın öyle denir ya... Siz işinizi en başından beri fazlasıyla yaptınız. Büyük bir teşekkürü ve alkışı hakettiniz!!!

Ve yine de bir umut diyorum, sonuçta ulaştığınız bilgiler ve kalıplar gerçeğine çok yaklaştığı için yetkililer gerçeği saptırma gereği duymuş olabilirler. Pazarlama stratejisi ya! Korsan üretimine karşı sizin aldığınız bilgilere 'yanlış'(!) demişlerdir. Yani sonuçta aylarca sır gibi sakladılar formaları ve siz ufak tefek bilgilerle formaların neye benzeyeceğini çıkardınız dimi? Adamlar korkmuş da olabilir. Yani inşallah, bunu umuyorum.

Tekrar teşekkürler.

G.K dedi ki...

günlük hayatta bile nike kullanmayacağım bundan sonra,bu ciddi ciddi dalga geçmedir.

Emin Solmaz dedi ki...

İyi de usta Nike hazır kalıp forma tasarlamak için mi bu kadar para döktü, tazminat ödedi? Veya bizzat sizin ekibinizden biri Hollanda'daki merkezi ziyaret etmişti hatta armamızın bulunduğu ofis olduğunu söylemişti. Formalar Türkiye Nike'ın hazır kalıp formaları olacaksa o o ofis ne diye açıldı?

traum dedi ki...

aksi yönde bu kadar bilgi edinmiş olmanıza rağmen, bu bilgiler için ta hollandalara gidilmiş, her postta referans gösterilmiş olmasına rağmen şimdi kalkıp "öğrendik ki yeni formalarımız kalıp formaymış onlar da 2 ay önceki şu formalar" denmesini, referans verilmeden, anlamsız ve blog için son derece sığ bir açıklama olarak görüyorum ve almıyorum, bugün olmaz.

hakkus1422 dedi ki...

merhabalar,
açıkçası bende çok büyük hayal kırıklığına uğradım ama ilk sene için fena sayılmaz formalar..
ayrıca trabzonsporla kıyaslanacak kadarda kötü değiliz manunun 2 sene önceki tasarımıyla oynayacak adamlar..
biz en azından 1 sene geriden gelerek başlıyoruz ilk yılımızda hatırlayın milli takımda ilk nikeye geçtiğinde 2 dönem hazır kalıpları kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
neyse parçalı formamız sanırım bırakın tam parçalıyı sıradan bir parçalı gibi olmayacak kalıplar bunlarsa eğer avrupada giydiğimiz gibi fotoğrafta görüldüğü üzere arka tarafı düz renk olacak..
http://www.football-shirts.co.uk/fans/krc-genk-201011-home-and-away-kits_7669
tek temennim ise reklam ve fontlardaki renk uyumu sarı ve siyah formada böyle bir sorun olacağını sanmıyorum ama parçalıda son 2 sezondur gördüğümüz kollardaki reklam renklerinin farklı renkte olması tamamen göz zevkini bozuyor..
kırmızı kola kırmızı ülker reklamı konduğunda sorun yoktu da avea olunca mı sorun oldu sırtın düz olmasıyla birlikte kırmızı ağırlıklı olacağını tahmin ettiğim parçalıda bütün baskıları beyaz yapın..
emeği geçen herkese teşekkürler saygılarımla...

karıncaezmez dedi ki...

E artık blogu kapatıp gidersiniz. Dimi?

selcuk55 dedi ki...

ben bu isin icine siciiiiim:@

pelkonde dedi ki...

Severek takip ettik uğraşınız için çok çok teşekkürler, biraz üzüldük tabi ama yine de sağolun herşey için.

Fakat şunu söylemem lazım,bu başlığı yazan arkadaşın bu siteden zittir olup gitmesi lazım, tüm taraftarlarla dalga geçiyor resmen.

batu batu dedi ki...

samat sen ne hakla beni taraftarlıktan uzaklaştırıyorsun?. ben kötü yapılan işlerde hesap sorma hakkına sahibim. her sene forma alıyorum ve 1. sınıf forma giymeyi hakediyorum,eğer sen bana pazar forması gibi formayı katalogdan seçip verirsen ben bunun hesabını sorarım.

eğer olurda nike bıu rezil formaları çıkarırsa bunun 1. sorumlu gs yönetimmidir. bunun forma üretim sürecini bilmekle alakası yok.

Sezoln dedi ki...

Evet bu senenin de gelecek senenin de formalarını belirledik diyen Adnan başkana bir kez daha şükranlarımı sundum , yazıklar olsun size be , gittiniz hala yaptıklarınız başımıza bela oldu.

alig dedi ki...

bende hala bi şaşırtmaca,sazan avı,sürpriz ne derseniz deyin bu postun altından öle bişey çıkacağını tahmin ediorum ama diilse we formalarımız gerçektende bu footballove'da çıkan formalarsada ne selocan'a ne okan öztoprak'a nede kewell'19 a karşı kimse bişey söleme hakkına sahip değil ben şahsım adına onların samiiyetine güweniyorum..

shahin dedi ki...

sazan avi acilmisdir beyler

Tanita Tikaram dedi ki...

Asli astari var mi bilmem ama ben asagidaki linkte 3rd and 4th jersey'lere denk geldim.

http://www.newkits.co.uk/new-galatasaray-shirts-201112-29508.html

Adsız dedi ki...

gercekse kotu, sakaysa daha da kotu...

ama ben yine de elit kategori formalarina sahip olacagimiza inaniyorum. yoksa trabzonspor kalitesinde formalar icin neden bu kadar tantana yapilsin ki? gun icinde bir guncelleme bekliyorum bu habere. ama dedigim sakaysa hic de komik degil (((

Adsız dedi ki...

he bir de her zamanki gibi tek derdimiz formalarimiz olsun bosverin, o kadar da onemli degil

nonex dedi ki...

Bize özel forma olacak derken, yapa yapa Trabzon'un daha evvel giydiği parçalıyı yaptılar. Helal olsun ne diyim.

Emek Aslan dedi ki...

Sağlık olsun arkadaşlar. Bu kadar büyütecek bişey yok. Amatör ruhla hazırlanan bi blog yani burası sonuçta. Gelinen noktada forma satışlarının bu yıl pek iyi gitmeyeci anlaşılıyor. Nikeın yan türünlerle kendini affettirmesini umalım. Gerçi elit takım olmadığımıza göre o da zor. Önümüzdeki yıllarda daha iyi formalarımız olmasını umalım. Canınızı sıkmayınız. Bu bolgu yaratan ve yaşatanlara selamlar, sevgiler..

hakancabuk33 dedi ki...

eğer bu son duyumunuz doğruysa buna sessiz kalmamalı forma almayarak tepkimizi göstermeliyiz. hem galatasaray yönetimi kulübün büyüklüğünü hemde nike bizi trabzonla karıştırmaması gerektiğini anlamalı

Sühan Alp dedi ki...

Aslında nike gibi büyük bir firma öyle ha deyince Galatasaray gibi bir takımla anlaşma sağlamak istemez. Hollanda'daki ofis ayarlanmış belli çizimler, tasarımlar çıkarılmıştır, hesaplar yapılmıştır ve o şekilde GS ile masaya oturmuşlardır. Koskoca Nike dandik formalar için Adidas'ı karşısına almaz ve edeceği zararı da düşünür tabiki. Ve sonuçta yirmi beş milyon GS taraftarı da söz konusu tabi ki. Göze alamaz..
Bu son duyumların gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ve bir çok teori ortaya atıyorum :)
- Bu sadece önce kötüyü gösterip ardından en iyiyi vererek bizi mutlu edip, satışlarda patlama yaptırma stratejisi olabilir.
- Veya galatasarayformaları blog yöneticilerinin şöyle bir düşüncesi olabilir: "yav biz bu formaları iyi tahmin ettik, seneye daha sıkı önlemler alırlrsa yeni formaları bekleyene kadar sıkıntıdan patlarız, hadi gerçeği çarpıtalım da nike formaları tahmin edemediğimizi sansın" :P
-Nike'ın veya başkalarının, korsana karşı bir oyunu da olabilir :)
-Veya blog sakinlerinin tepkisini ölçmek için yazılmış şakaaaaa diye bağırarak sona erecek bir şakadır :)

Sadece fikirlerimi saygılar :))

mhtp1981 dedi ki...

Parçalıda kollardaki avea yazıları sağ ve sol kol için siyah, Türk telekom yazısı beyaz, nike amblemi siyah gerisi kesin aynen gösterildiği gibi...Sarı formada kollardaki avea yazıları sağ ve sol kol için siyah, Türk telekom yazısı beyaz gerisi kesin aynen gösterildiği gibi...Siyah forma bire bir aynı arkadaşlar ama şunu belirtmek isterim nike parçalı ve sarı formada kullandığı renklerde bir canlılık ve kumaşı çok kaliteli parçalı forma arda turanın üzerinde sarı forma kazım kazımın üzerinde çok iyi durdu. siyah forma ise ceyhun gülselam giydiğinden midir nedir hiç yakışmadı....

selcuk55 dedi ki...

alooooooooooooooo...selocan kardes sana güveniyorum...adminleeeeeeeri topla gel suraya!!!!!
burdaaaaaa götünüzden biseyler atip tutmayincaaa bi köseye kacmayin ve suraya gelip bi aciklama yapin adam gibiii...biriniz böyle diyor digeriniz söyle diyor...bu ne yaaaaa...ortak bi aciklama yapindaaa su bildiklerinizi aciklayin surdaaaa

honeyryder dedi ki...

Arkadaslar lütfen elit melit olayını bırakalım. Bu formalar olacaksa elit takım olma durumu falan yoktur. Kendimizi kandırmayalım. Bu arada kimse darilip gucenmesin ama Türkiye'deki korsan olayı bu sekilde devam ettikçe cok büyük beklentilere de girmeyelim.

JackOfSpades dedi ki...

zaten biz armaya aşığız formanın dizaynına değil...ne kötü formalar gördük Galatasaray ile alakası olmayan...en azından bu formalar Galatasaray formasına benziyor.çok sevinmiştik elit kategori özel tasarım vs. haberlerine ama kısmet değilmiş.ortada kızılacak bi durum da yok.kimse bu site için çalışan ekibin çalışkanlığından ve iyi niyetinden şüphe etmez.belli ki istenmeyen yanlış bilgilendirme olmuş.dünyanın sonu değil.

E dedi ki...

Abi bu haberin şaka olduğunu söyleyin.
Aylardır aksini iddia ettiniz çünkü.
Lütfen şaka deyin veya blogu kitleyip gidin zira bundan sonra inandırıcılığınızı geri kazanmanız yıllar alabilir.

NDishe dedi ki...

@mhtp1981


sen nerde gördün bu formaları stadın içindemiydin nasıl gördün bi açıkla bakalım madem bu kadar detaylı anlatıyosun ?

Enes. dedi ki...

Bu arada bu kadar kaynağın aynı anda aynı yanlışı sizlere "güvenilir bilgi" diye verebilmesi de ayrı bir enteresanlık unsuru olmuş. Bundan böyle formalar çıkmadan hiçbir bilgi ve kaynağa güvenmemeyi düşünüyorum. Yok yere sükut-u hayale uğruyoruz.

Samet dedi ki...

@batu batu arkadaşım bunun Ünal Aysal'la ne alakası var? Formalar ne zaman üretilmeye başlandı Ünal Aysal ne zaman başkan oldu. Senin bunlardan haberin var mı? Kim onayladı bu formaları. Ben yönetimi eleştirme demiyorum ama böyle saçma bir nedenle eleştirmeyin bari. Ulan bu formalar bu şekildeyse bunun tek sorumlusu Polat yönetimidir. Bunun da farkında değilsen ne diye taraftarım diye ortada geziyorsun.

selaminko dedi ki...

şaka olduğunu ümit ediyorum

AksiCimbomlu dedi ki...

Formalarimiz rezalet olacak. Rezalet olmasinin yanisira cok daha pahali olacak. Trabzonspor'u gecen senenin manchester ve inter formalari ile kandiran nike, bizleri de bu basit formalarla kandirmis oldu. Parcali forma bir yana diger ikisi cok basit ve bayik formalar. Zaten bu sezonun hevesini yitirmustim, en azindan formalarimiz guzel olur diye kendimi avutmustum ama o da olmuyorsa artik bizleri sevindirecek gelismelerin olacagini da sanmiyorum...

ferudunozdes dedi ki...

abi aslında beklentmizi yüksek tuttuk
bunun nedeni de ustaların paylaştığı postlardı son 2 senedeki formalara bakıca mor,krem ve pembe gibi saçma sapan renkler gördük siyah ve sarı iyidir fakat onların da eski kalıp olması bunun için mi geldiniz dedirtiyor

fatih dedi ki...

bu durum eğer gerçekse eminim ki blog ekibi buna hepimizden fazla üzülmüştür.kulübe ve firmaya olan öfkemizi yıllardır özveriyle çalışan bu arkadaşlarımızdan çıkarmayalım.keşke bütün taraftar olarak organize olsak da önümüzdeki sezon boyunca dolplarımızdaki adidas formalarımızı çıkarıp giyerek sağlam bi tepki ortaya koyabilsek...

ferudunozdes dedi ki...

ruhderki.com olayında bir bilginiz var mı

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Arkadaşlar hepimiz hayal kırıklığına uğradık, hepimiz üzüldük, sinirlendik ama bu ekibe bu öfke neden?

Nike anlaşması ile tam parçalı için umutlandık, gelen duyumlar ile beklentilerimiz yükseldi ve bu son post ile hepimiz dibe çakıldık ama bu olanlarda bu işi sadece zevk ve hobi için yapan insanların ne suçu var? Aldıkları bilgileri bizlerle paylaştıkları için mi suçlular? Bizden bilgi saklasalardı daha mı iyi olacaktı? Bu insanlar "resmi merciler" mi ki ağızlarından her çıkan kanun niteliği taşıyacak? Ya da bugüne kadar aldıkları duyumlar doğru çıkıyordu, aslanlardı, kaplanlardı, bugün mü "tü kaka" oldular? Ya böyle bir blog hiç olmasaydı, daha mı güzel olurdu?

Bu blog Nike haberini ilk duyuran blog, bugüne kadar (bu sezon hariç) duyumları hep doğru çıkmış bir blog, bizlere bir çok alternatif forma sunup ufkumuzu açan bir blog, amatör tasarımcıların çizimlerini sergileyebilmesine olanak veren bir blog, bizden önceki dönemlerde ya da bizim daha çocuk olduğumuz dönemde Galatasaray'ımızın hangi formalarla sahaya çıktığını gösterip bizi o günlere götüren, bilgilendiren ya da hatırlayıp tebessüm etmemizi sağlayan bir blog. Lütfen bunları göz önüne alın acımasızca eleştirmeden önce.

Kaldı ki ben de en az sizler kadar yıkıldım, postu okurken aptallaştım, 2-3 kere okudum ve şaka olsun diye dua ettim. Çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim formaların gözümde zerre değeri kalmadı üzerindeki "arma" dışında. Eğer bir tavır sergilenecekse bu tavır yönetim ya da Nike'a sergilenmeli -kaldı ki eski yönetim seçmiş deniyor formaları.

Okan'ın Hollanda röportajından 2 yıllık formalarımız hazır ibaresini hatırlıyorum. Belki de bu yıl bir geçiş yılı olması sebebi ile Nike önümüzdeki yıla ağırlık vermiştir? Belki de bu yıl Avrupa'da olmadığımız için Nike özel tasarımları gelecek yıl için saklamıştır? Bunlar hep benim aklıma gelen olasılıklar.

Her ne olursa olsun, üzülelim, kızalım, sinirlenelim ama tepkimizi yanlış kişilere koymayalım. Tamamen amatör olarak, arma aşkı ile, forma aşkı ile ticari bir beklentisi olmayan insanları bu işten soğutmayalım...

cengo88 dedi ki...

Ya saka bu saka.. sazan avinda olmaliyiz! :)

Kadircan dedi ki...

ayıp yavalla ayıp şurda formaların şekli kalıbı vs düşünüyorsunuz.Çuvala galatasaray arması basılıp satılsın almayan şerefsizdir.şimdiye kadarda verilen bilgiler eminimki veren kişilerin hatası değildi saygılarımla...

nonex dedi ki...

Ayın beşinde 4 yeni alan adı alınmış;

www.ruhderki.com

eee.ruhderki.net

www.ruhunuortayakoy.com

ruhunuortayakoy.net

hepsi ayı yere siteye açılıyor ama siteler şuanda kilitli, yani serverdan açılsın dendiği anda açılacak vaziyetteler. Bakalım ne olacak?

L dedi ki...

1. arkadaşlar öncelikle, şaka falan yok ortada. yani neden öyle bi'şey yapalım ki herkes yeni formaları hararetle beklerken?

2. destek veren arkadaşlara teşekkür ediyoruz. umarız bir daha böyle bi'şey olmaz.

3. bize inanmayanlar için, ya da güvenini kaybettiğimiz kişiler içinse yapacak bi'şey yok. biz gayet samimi bir şekilde bu işle uğraşıyoruz. ve -maalesef- bu seferlik böyle bir hata oldu.

4. konuyla ilgili daha fazla bilgiyi, sonraki postlarda bulabileceksiniz.

Sühan Alp dedi ki...

Abi aklıma gelen şey şu, en son aldığınız -bizi hayal kırıklığına uğratan- bilgiler bu önümüzdeki sezonun formalarıdır, daha önceden bize aktardığınız o can alıcı formalar da bir sonraki sezonundur belki yani sonuçta 2 senelik hazır değil mi formalar?

Levaic dedi ki...

O kadar duyum, yapılan röportajlar yalan olsun tamam, ama son olarak hazır tasarımlar duyumuna neden bu kadar inandınız? formaları gördünüz mü? formaları görmeseniz bunca yazıyı ve kendinizi mahçup hissetmenizi sağlayan bu konuyu bu kadar kesin dille yazmazdınız? açıklık getirebilir misiniz? bu arada iyiki bu blog var. beğenmeyen çeksin gitsin...

Morphosis dedi ki...

beyler onu bunu bırakında türkiyemspor maçındaki fontları çok beğendim ben. inşallah bu fontlar olur gerkçek fontlar.

E dedi ki...

http://www.parcalinasahipcik.com
sayfası açılmıyor. Yeniyi bilemediniz, bari eskiye sahip çıkın.

Bu siteyi referans gösteriyorduk "Tam parçalı nasıl oluyor?" diye soranlara. Lütfen bir an önce o siteyi aktif hale getirin.

İsmail dedi ki...

Bu şekilde bir yanlış olması büyük bir hayal kırıklığı yaşattı evet herkes haklı ama ben blog yazarlarına bu isyanı anlamıyorum. Güvenmeyen girmesin okumasın arkadaş anlamıyorum bu isyanı. Bu insanlar bu işi gönüllü olarak yapıyorlar ve insanlar emek harcıyor. Tamamen gönüllü olarak yapılan bir işe kimsenin bu kadar sert tepki göstermeye hakkı yok.

Sıkmayın canınızı biz yine sizinleyiz.

genius dedi ki...

trabzona gülerken başımıza neler geldi, sitede yazan ve istihbarat alan arkadaşlara kızmanın anlamı yok belliki kandırılmışlar, şuan onlarda böyle basit formalar çıkacağı için zaten üzgündür bi de üzerlerine gidip iyice üzüntülerini katlamamak lazım, çok umutlandık, ama sonunda göçtük...

Cihan dedi ki...

www.ruhderki.com

Formalar 17 Temmuz'da yukarıdaki adreste tanıtılacak.

selcuk55 dedi ki...

haydi millet herkes ruhderki.com'a formamimizi gün isigina cikarmaya..yorum yazip sayfada her bi yorum icin sayfada bi kare acilacak ve forma ortaya cikacak...facebookdan ve twitterdanda katilabiliriz...hepimiz bunu bütün GSlilara ulastiralim ve galatasarayin büyüklügünü su NIKEda gösterelim... görsünler GALATASARAY'lan oynanmayacaginiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Unknown dedi ki...

Adidasın bizi şebek yapan forma renklerinden sonra buna da şükür..Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

mhtp1981 dedi ki...

@Ndishe ben orda değildim ama fotoları gördüm ayın 15 inde satışa çıkınca bu fotoları sana mail atacam; söylediklerimin aksi birşey olursa bir daha buraya yazı falan yazmıyacağım emin olabilirsin fotolara bakıp yapılan çizimlerle karşılaştırıyorum ona göre yorum yapıyorum çizimi yapılan forma tipleriyle insanlar ümitlenip hayal kırıklığına girsin istemiyorum....

genius dedi ki...

#selcuk55
nikea galatasarayın gücünü gösteremezsin oraya yorum yazmakla, geçen sene siteyi bizimkiler hazırlamıştı bu sene de bizimkiler yapmıştır, nike katalog forması verdiği takıma özel site yapmaz, o siteden haberi de olmaz, aldığı hiti de umursamaz...

selcuk55 dedi ki...

@genius

kardes sen merak etme duyururuz sesimizi;)..o siteyi yapanlarin yönetimlen bi baglantisi vardir..eger biz tepkimizi koyarsak...bidahakine yönetimdee tepkisini koyar adam akilli forma yaparlar;)...BIZ GALATASARAYiz!!

rtamer18 dedi ki...

o siteyi yapan nike türkiye

BaDY dedi ki...

arkadaşlar bence oradaki forma sadece öylesine konmuş birşey. Sonuçta dikkat ederseniz oradaki futbolcunun eli havada ve bence nike bu pozda (ne zaman çekildiyse) dahi gerçek formaların görüntülenmesini istememiş. Nike'da çalışan yetkililer " elit" sınıfında diyorsa elit sınıfındadır.bekleyip göreceğiz ama ben umutluyum. Ayrıca katalog formaların yapım ve besım süresi oldukça kolay yani bu şekilde olsaydı geçici ürünleri kullanmaya gerek kalmazdı...

Unknown dedi ki...

#selcuk55

25 milyon taraftar dururken 100 e yakın adamın tepkisine göre hareket etmezler..Burada yorum yazanların kaçı orjinal forma alıyor acaba onu da sorgulamak lazım.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır