Bu Blogda Ara

9 Temmuz 2011 Cumartesi

PARÇALI

RESİM KALDIRILDI

Ben bu konu hakkında yazmak istemiyorum, en azından formalar çıkana kadar. Ancak ortada fena bir durum var. Yukarıdaki resmi az önce Muhammed Emin Solmaz isimli takipçimiz gönderdi. Görüldüğü gibi parçalı formamızın bir kısmı gözüküyor. Bir kısmı gözükse de biz bu formayı biliyoruz. Bilmeyenlere de gösterelim. Çünkü Trabzonspor bu formayı geçen sezon giydi. Nike'ın kendi sitesinden hazır olarak armasız şekilde sipariş edebileceğiniz ve halı saha takımınıza bile birebirini yaptırabileceğiniz hazır kalıp ve tasarım bu forma. Bunun üzerine ne yazılabilir ki.


Renkleri sarı kırmızı yapın kafanızda, armayı da değiştirin. Bizim parçalımız bu işte ! Ne tam Parçalı, ne de renkler yerli yerinde.

* Benden açıklama bekleyen takipçilerimiz var haklı olarak. Ben de artık şu durumda sizden fazla şey bilmiyorum. Herkes kadar heyecanla bekliyordum, herkes kadar üzüldüm. Yapacak bi'şey yok bu durumda. Tekrar kusura bakmayın.

37 yorum :

NDishe dedi ki...

yazıklar olsun nike hollanda ekibine ki eğer hollandaysa artık bu saatten sonra sözün bittiği yere geldik


Madem hazır kalıp kullanıcan ufak bi tanıtım yap geç nedir bu böle yok nike sitesinde reklamlar feysbukdan canlı yayınlar yok işte efendim pazar akşamıda büyük bi çalışma varmış bunları duydukça sinirlerim zıplıo kafamın içinde tek bir soru var madem hazırdan yapıon " NEDEN " bunca çaba " NEDEN "

Sühan Alp dedi ki...

Arkadaşlar moralinizi bozmayın, kendinizi en kötüye hazırlayın ama en iyiyi ümit edin.

koala dedi ki...

Adamı dellendirme, sen yazmayacaksın da kim yazacak? Yaz tabii ki, yorum da yap.

OsmanliTorunu dedi ki...

eger formalar denildigi gibi hazir kaliptan yapilirsa, demektir ki nike türk pazarina öyle denildigi gibi GÜCLÜ bir giris yapmak istemiyor. Ama unutmamak gerek ki, ne kadar Galatasaray Asigi olursak olalim, takimimiz senelerdir basarisiz. arti bir de sahte forma meselesi var türkiyede. adamlar demek zararin neresinden dönsek kârdir diyorlar.

ben track jacket i da cok ama cok merak ediyorum. "elit" dedigimiz takimlar icin cok güzel track-jacketlar var, eger biz elit degilsek bizim icin yinede yapilir mi, yapilmaz mi, cok büyük merak konusu

honeyryder dedi ki...

Ya bu elit takım meselesini neye dayanarak soyluyorsuz. Valla su elit takım olayını bitirelim artık. Adamların bize yeterince önem göstermediği ortaya çıkıyor. Hala kendimizi avutmayalim. Sıradan kalıpları kullanarak forma diye karşımıza neler çıkarıyorlar. Ne diye 5 milyon tazminatı ödediler onu da anlayamıyorum. Madem sıradan bir is yapıdan sözleşme bitince gelseydin. Yazıklar olsun Nike. Ne ümitlenmiştik oysa ki.

Unknown dedi ki...

ilk once turkcem biraz bozuk ozur diliyorum... onun icin yorumum ingilizce olacak. first, why do we think we deserve an "elite" status? we havent done anything in the past 5 years aside from a a round of 16 uefa cup tour. also, i doubt nike would use the same design as trabzon for us... my friends, lets just wait and see what will happen. i hope they do a decent job. thank you.

Adsız dedi ki...

lan hadi basarili falan degiliz de trabzonsporla ayni seviyede degerlendirilmek nedir ya? adidas'in ahi tuttu yemin ederim. keske degismeseymis. en azindan trabzonsporla bir tutulma malligini gormemis olurduk.

erhan1980 dedi ki...

Elit takim olmak sadece avrupa'da basari'yla alakali degil. Önemli olan satilan forma sayisi.

En fazla forma satan Nike takimi Manchester United, senede 1.2-1.5 milyon forma satiyorlar. Barcelona, 1-1.2 milyon, Arsenal 700'000-900'000, Juventus ve Inter 400'000-600'000.

Adidas'ta sirayla en fazla Real, Liverpool, Chelsea, Bayern ve Milan formalari satiliyo.

Bence GS en geç 2012/2013 sezonunda elit forma giyer. Özel forma hazirlamak zaman aliyo. GS'in Nike'la anlasmasi baya geç oldu. O yüzden bu sezonu katalog formasiyla geçistirecekler.

erhan1980 dedi ki...

Diger liglere bi bakin, heryerde Adidas-Nike kapismasi var:
Milan (A) - Inter (N)
Real (A) - Barca (N)
Liverpool, Chelsea (A) - ManU, Arsenal (N) ...

Nike 5 milyon dolar ödeyip GS'a katalog formasi giydirmez.

Artik herkesde internet var, taraftarlar organize oluyorlar. Nike Galatasaray'in facebook ve twitter'da en fazla takip edilen kulüplerden biri oldugunu çok iyi biliyo. Böyle bir kulübe katalog formasi giydirecek kadar salak degil bu adamlar.

Trabzon'un katalog formasi giymesi çok normal. Bunun nedeni satilan forma sayisi. Tahminen yilda 20'000-30'000 forma satiyordur Trabzonspor.

hakancabuk33 dedi ki...

ya aşağılanmaktan başka bişey değil bu. beğenmediğimiz joma ve lottonun bile bu sezon yaptığı formalara bi bakın allah aşkına. keşke lescon dedikodusu doğru çıksaydı.yeni sezonda çıkacak tüm formalarımızdan almayı düşünüyodum ama şimdi asla..

hakancabuk33 dedi ki...

erhan1980, resimdeki futbolcumuz arda.. inanmak istemiyoruz ama o katalog formasını giydirmişler kaptanımıza.yani çoktan tanıtım için çekimler yapılmış bile.ne yapalım avrupasız aslana katalogdan forma..

Burak Eken dedi ki...

Kalıblarını s... Bari parçalıyı düzgün bir şey yapsalardı! Kalıbında değilim de şu parçalı geçen senekinden rezil!

erhan1980 dedi ki...

@hakancabuk33
Evet gördüm Arda'yi. Ben de baska bir sey yazmadim zaten. Bu sezon katalog formasi olabilir, özel/elit formaya zaman yetmemis olabilir. Ama 2012/2013'dan itibaren GS'a özel forma çikarir Nike. GS'in yeni ve modern bi stadi, büyük taraftar kitlesi var, Avrupa'da en fazla taraftari olan türk takimi. Böyle bir takima katalog formasi giydiremez Nike. Adidas Fenerbahçe ve Besiktas'a özel forma hazirliyor. Nike Adidas'a karsi katalog formayla pazar payini artirmayi düsünmüyordur herhalde. :-)

erhan1980 dedi ki...

Katalog formayi anlarim da, insallah formanin arka kismi Trabzon formasi gibi olmaz. Zaten avrupa'da yokuz, bari arka kismi parçali yapsinlar.

hastagsli dedi ki...

aylardır bekliyoruz elit forma çıkacak diye trabzonun eski sezon formasını yaparak resmen aşşağılamış bizi adamlar bu çok kötü bir süpriz oldu bide utanmadan baya şaşalı birşey göstereklermiş gibi sloganlı falan internet taıtımı yapıyolar yazıklar olsun nikeye adidastan farkın yokmuş solganım şu ruh diyorki ana avrat nikeye söv!!

erhan1980 dedi ki...

Forma'nin ismi Harlequin III.
http://www.laola.biz/trikotsatz-nike-harlequin-III.html

Aslinda bunu tam parçali yapsalar o kadar da kötü degil. Kötü olan katalog formasi olmasi ve bir sürü takim'in ayni formayi giymesi.

Zaten Fb:677 direk TS formasi. Nike hazir formaya TS armasini koyup Trabzon'a göndermis, :-)

erhan1980 dedi ki...

Deplasman formasi Striker II:
http://www.laola.biz/trikotsatz-nike-striker-II.html

Blade Runner dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Clifff dedi ki...

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/9/10827.png

selcuk55 dedi ki...

yemin ediyorum rezillik...vallaaahi billahi rezillik..su formaya bak yaaaa..nike'in seyini dahiii siyah yapmislar yaaaa.yahuuu onuuuu bariii beyaz yapar insan...ne bu rezillik bu formalari ben hayatimdaa almam...adidasdan beter allahinizi severseniz..biz nike'i takimlara özel formalar yaptigi icin istiyorduk adamlar reziiiiil...bokdaaaan bisey yapmislar yaaaaa bu ne arkadaslar bunlar bizimlen alaymi geciyor yaaaaa...eskisehiriin formalariii daha güzeldiii yaaaa trabzonuuu birakin onlar sampiyonlar ligine gitcekdeee eskisehirden beter formalarimiz arkadaslar affedin ama ben bu formalara bi kuruz vermem...haklisiniz galatasaray formasi kutsaldir ama para vermem...ben almisim o kadar galatasaray formasi...onlarda kutsal bunlar bana yeter ADIDAS bunlaraaaaaa 100 atar...ben bu kadar diyorum formalardakiii renkler dahiii bizim renk degil yaaaaaaa....RENKLEEEEER yaaaaaa...su NIKE armasinaaa bak yaaaaaaa siyaaaah olurmu böyle bokdan is..beyaz olacak o yaaaaaaaaaa:@:@:@

selcuk55 dedi ki...

yahu gördüyseniz ve resmi var diyorsunuz..koyun suraya resmide bizde görelim..ne bu yaaaa...adamlar bize boktan forma yapacak biz adamlara yaranacagiz diye resimleri koymicaaaz...ciksin beee ciksin korsani...nike kazanmasin anlasin bizimlen oynanmayacagini...koyun suraya telekom arenadaki cekim anindaki cekilen resimlerii...gösterin bizde inananalim ana avrat sögelim sunlaraaa...lanet herifler...MHTP kardeeeeeees suraya koy su resmide bizde görelim...karsilastiralim su yukardaki formaylan...

karıncaezmez dedi ki...

Suçu Nike atıp yıtamazsınız, beklentiyi siz yükseltiniz, elit melit diye yazıp durdunuz, adamların hiç öyle bir vaadi olmadı. Bu sene kısıtlı zaman, avrupasız sezon vs. bir mantığı var ama sizin yok.

Zarar veriyorsunuz klübe, tek gayeniz Galatasaray ise "özür dileriz" yazısı asıp kapayın blogu.
Bence.

mergin1905 dedi ki...

Bunu eleştiri olarak algılamayın sadece soruyorum.

Yıl içerisinde girdiğiniz postlarda Hollanda'daki ofise gidildiğinden falan bahsetmiştiniz.Orada elit takımların olduğu gibi Galatasaray'a da ait olan bir odanın olduğunu söylemiştiniz. Bunlar gerçek değilmiydi? Yoksa başklarının söylediklerinin aktarılması mıydı?

seymourglass dedi ki...

Futbolun estetik yanı olduğunu, bunun bir kültür olduğunu bu blog sayesinde farkettim, hatta bu blog sayesinde gittim kendimde blog açtım, son 2 senedir buradan formaları öğrenip aylar öncesinden, kaynak kullanarak arkadaşlarıma artislik yaptım.
herşey için teşekkürler.
çok üzüldüm bende ama yapacak birşey yok.
Bütün bu abuk sesler özür dilediğiniz için çıkıyor, buna bile gerek yoktu.Böyle hatalar olabilir.
Tekrar teşekkürler kattıklarınız için.

erhan1980 dedi ki...

Evet ya o Nike logosu ya sari ya da beyaz olmaliydi. Belli ki formayla pek ilgilenen olmamis. Kesin Adnan Sezgin bi göz atip tamam demistir. Ya da Nike Adidas formalarindan esinlendi. Adidas parçali formada logoyu ortaya koydugu logo siyahti. Ama burada Nike logosu kirmizi zemin üzerinde, logonun siyah olmasi çok anlamsiz. Bunu bile düsünememisler. Forma'nin arka kismi da kesin tek renktir. :-(

karıncaezmez dedi ki...

Oturup birbirimize Küfür mü edelim?blog yönetiminin onaylamasıda enteresan. @ozdmroz sağlıcakla kal renktaş.

hakkus1422 dedi ki...

tek bir fark var kalıp formaya göre o da sol tarafla yaka aynı renk sırt kısmı sağ ağırlıkta bizimkinde tam tersi yakada kırmızı kullanılmış dolayısıyla sırt sarı ağırlıklı olacak sanırım zaten sapsarı bir forma varken arka zemini sarı ağırlıklı bir parçalı umarım tahmin ettiğim gibi olmaz ah ulan nike yalan ettin bizi..
tek tesellim 2000'lerin başına kadar en başarılı sezonumuz olan 88-89 senesinde de aynı şekilde parçalının sol kısmı sarıydı diğer iki formanın biri sarı aynı bu sene olduğu gibi diğeri beyazdı tek fark bu sene beyaz yok siyah var..
mhtp1981 kardeş tam olarak gördüklerini reklamdan fonta kadar hepsini paylaşsanda okan kardeşimiz bir de öyle çizse..

seko dedi ki...

formaların daha önce begenilmeyip tekrar üzerinde degişiklik yapıldıgı söylenmişti size hazır kalıp olsa böyle bişey olmazdı heralde söyleyen yalan söylemediyse

genius dedi ki...

twitterdan veya facebookdan mesaj bombardımanı yapalım karşılarındaki taraftarın gücünü belki anlarlar, unutmayın bu taraftar kaleci lauroyu bile aldırtmadı, bu formalar bu saatten sonra değişmez ama yaptıkları eşekliği anlasınlar

S.Nasri dedi ki...

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/9/10827.png

Burada tam hali var.

selcuk55 dedi ki...

iste kewell kardes bende o resmi aradim dün...o resmi görünce girdim internete ben bu resmi nerde gördüm diye aradim...o ardanin üstündeki türkiye formali resmi...gönlümüzeee su serptin be RECEP kardes...emindim yaaaaa o resmin türkiye macinda cekildiginiii...yahuuuuu siz o kadar duyum aliyonuz o kadar forma hakkinda bilmem kimlerlen konusuyonuz...olamaz yaaa bize bu dandik formalari veremezler...gercekden veremezler yaa...bu sasirtmaca...o MHTP kardesde herhalde NIKEdan...bizi burda kandirmaya calisiyor...formalar aciklandikdan sonra herhaldee süpriiiiiz diyeceek...

Adsız dedi ki...

Sizi elestirenlere kufurlerle karsilik veren bi moderasyona sahip oldugunuz icin utanmalisiniz bence. Hele de o beklentiyi yukseltme isinde bir numarali moderatorunuzun kalkip kufur etmeden elestiren birine 'dangalak' demesi de bu sitenin vardigi son noktadir. Bravo sizlere! Helal olsun!

Selocan dedi ki...

@Galatasaray Analiz

Haklısın. Ben telefondan girdiğim için sadece yazıları onayladım. Girip yorumlara tek tek bakmadım. Bu blogda küfür olayı yaşanmaz çünkü. Yaşanmış, ayıp olmuş. Ben o yorumları sildim.

Kusura bakmasın kimse lütfen.

Ata TURAL dedi ki...

arkadslar lütfen herkes biraz daha sakin olsun biliyorum takatimiz kalmadı ama bu kaos bırbırmıze cırkın yorumlar yazmak birşey kazandırmaz...
forma gorselıne gelınce ardanın uzerındekı forma photoshop ıle yapılmıstır.
o resımın orjınalınde arda mıllı takım formasıyladır. bulursam eklıcem onuda..
bu bana cok ufakta olsa korsanı ters koseye yatırmak ıcınmı acaba dedirtebiliyor.
cunku forma katalogtanda olsa adam gıbı bır resmı koyabılırlerdı die düşündüm kim bilir belki kendimi kandırma cabamdır bu hele bir cıksın su formalar cıplak gozle gorelım derım...

Ata TURAL dedi ki...

http://www.ardaturanresimleri.com/r-arda-turan-resimleri-1-arda-milli-takim-sevinci-30.htm

linkteki resmin nike ın kullandıgı acıyla olanı da var ama sımdı ılk olarka bunu buldum...
linkindeki resim üzerinde oynandığı cok acık.
yorum sizin...

Kewell19 dedi ki...

@Galatasaray Analiz.
Yeri geldi sustum. yeri geldi saygıyla karşıladım yeri geldide özür diledim. ama burda benim anama avradıma küfür edilirken nerdeydi o yüreğin?bu bilgileri ben verdim ama ben uydurmadım bilgi aldığım kişiler bizzat yazılarımda mevcuttur. gidip onlara hesabını haddini sorarsın. susuyoruz susuyo diyolar konuşuyoruz konuşuyo diyolar senin bu laflarını yazıklar olsun demen normalde benim dangalak demem mi anormal?

AksiCimbomlu dedi ki...

Bu formayı Gaziantep ile bugün UEFA Avrupa Ligi önelemelerinde karşılaşan, Belarus'un Minsk takımıda giyiyordu. Elit falan demeyelim, bizleri Nike'ın hangi kategoride gördüğü gayet göz önüne serilmiş durumda.... Ha FC Minsk, ha Galatasaray....

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır