Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2011 Cumartesi

PAZAR SAAT 15:00


Galatasaray'ın önümüzdeki sezon giyeceği formalar yarın saat 15:00'da Galatasaray Lisesi'nde yapılacak olan bir törenle tanıtılacak. Uzun süredir mesai harcadığımız olan bu konu da kapanmış olacak.

Bizim yaklaşık 2-3 aydan beri sizlerle paylaştığımız güzel bilgiler mi, yoksa oldukça yetkili isimlerden aldığımız ve bizleri de üzen son hafta bilgileri mi doğru çıkacak, öğreneceğiz.

Galatasaray TV ve Galatasaray Facebook Taraftar Sayfası canlı olarak tanıtımı taraftarlar ile paylaşacaklar. Ben de yarın Galatasaray Lisesi'nde olacağım. Hani pek fotoğrafçılık geçmişim yok, artık birilerinden güzel makine alıp sizler için iyi fotoğraflar çekmeye çalışırım. Eğer formaları bir köşede kıstırabilirsem de ayrıntılı fotoğraflarını çekerim. Çekemesem de zaten yine detaylı bir şekilde kalitesinden ve üzerindeki detaylardan bahsederim.

35 yorum :

NDishe dedi ki...

hadi kazamız mübarek olsun en büyük temennimiz 106 yıllık kulüp tarihimize yakışır formalar olması.

halil öztürk dedi ki...

bu arada galatasaray org da açıklama yapıldı:Geçici Nike forma ve antrenman takımları ile hazırlıklarına başlayan Futbol Takımımız için yeni formalar ve antrenman setleri çok yakında taraftarlarımıza sunulacak.

Emin Solmaz dedi ki...

Antrenman formaları da değişecek değil mi? Yoksa şu skandal olur:

http://img.webme.com/pic/g/gsguncel/antrenman.png

viva1905 dedi ki...

bu seneden sonra umarım yoğurdu üfleyerek yersiniz ve önümüzdeki sezon bilgiler ince eleyip sık dokursunuz sonuçta bilgiyi her ne kadar yetkililerden alsanızda taraftarın beklentisini siz yükseltip siz hayal kırıklığı yaratmış oluyosunuz

Selocan dedi ki...

Bi' bakalım yarın olsun da. Ondan sonra konuşuruz, yazarız olan veya olmayan meseleleri.

ilker dedi ki...

yav bugün öğrendim ki sarı forma ara dönemde çıkacakmış şimdilik parçalı ve siyah formaymış ne kadar da sarı formayı istiyordum ama =((( ...

ufooo dedi ki...

Bu ruhderki ile tamamemn bizle dalga geçiyorlar o kadar msj attım daha önce burda bazı arkadaşların yayınladığı fotoğraf çıkıyor , bunlar bizi iyiden iyiye ayakta uyutuyorlar gerizekalılar..

ergundogdusemih dedi ki...

siz bi işler çeviriyorsunuz =) bence formalar sizin başından beri bahsettiğiniz gibi çıkacak ve size sinirlenen küfür eden insanları mahçup edeceksiniz =) .. nike baktı ki siz önceden milleti uyandırıyorsunuz. Size bir uyarı mesajı çekti ve sizde bize bu hikayeyi uydurdunuz .. elit değiliz .. formalar geçen seneki ts .. vs. vs. .. ben zaten başından beri inanmamıştım .. adamlar geçen seneki ts formasını yapmak için mi adidasa 5 milyon ödediler =) yok yok bu işin altında bi iş var ve siz bunu biliyorsunuz .. formalar başından beri bahsettiğiniz gibi "elit kategori" ürünleri olarak çıkacak =)

müşkülpesent dedi ki...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=227793290594123&set=a.227793217260797.57434.118325551540898&type=1&l=d09d43cae5&theater

formalar baya başarısız

Emir OTLUOGLU dedi ki...

http://bit.ly/q9Baoy soyle bi post var. Fakat icimde hala aptal bi umut var bu formanin replica ya da footballove'dan gormus bi kac uyanik korsanin isi olabilecegine dair.

Yarina dananin kuyrugu kopuyor, ortasi yok ya tam bir sukut-u hayal olacak ya da cok mutlu olucaz.

burranazzo dedi ki...

hocam TD nin paylastigi formalar nedir? yaptiklari ayip degil mi bunlarin simdi? hem nike hem TD.

Blade Runner dedi ki...

http://i54.tinypic.com/zmxdkz.jpg

http://i51.tinypic.com/24ni5tt.jpg

müşkülpesent dedi ki...

inşallah az önce attığım linktekiler değildir

OsmanliTorunu dedi ki...

arkadaslar formalar bence bunlar degil.
ilki bu formalar cok ama cok bol. nike öyle forma yapmayali bi 6-7 sene oldu. ayrica formanin her tarafi dandik , bence cakma forma.

artik bugün belli olacak formalar nasil gözüküyor.

OsmanliTorunu dedi ki...

ama arkadaslar eger formalar bunlarsa hepinizi protestoya davet ediyorum. aynisini galatasaray forumlarinda ve uA forumundada(varsa öyle bir forum) paylasip formalari boykot etmeye cagiriyorum. cünkü adamlar bizimle böyle dalga gecemez. gecen sene manyak manyak formalar yaptilar, sesimiz cikmadi, ama artik yeter. adamlar internet üzerinden ülke liderlerini deviriyorlar, biz niye bukadar pasif'iz ya? eger gercekten bu formalarsa hemen protestoya boykota hazirlanalim bence

burakkab dedi ki...

formalar bunlarsa bizden önce yönetimin tepki vermesi lazımdı. inanmak istemiyorum nike a çok güveniyorum bakalım az kaldı.

Limpar dedi ki...

Bence resimde ki formalar FAKE.

berk dedi ki...

nike ın allah belasını versin

hakkus1422 dedi ki...

hayırlı olsun..
herşeye rağmen 89'lu olarak ilk formam olan sarıyı yıllar sonra görmek duygulandırdı..

cem dedi ki...

her şeyi anladım da o siyah forma ne kötü beee

Adsız dedi ki...

evet haci su olayi gelin iyice bir anlatin bakalim hele

Ali IŞIKLI dedi ki...

Formalar gerçek... Az önce storeda baktım... yazık çok yazık...

volkan dedi ki...

formalar malesef bunlar arkadaslar.sarı cok hoş ama digerleri hakkında yorum yapmak istemiyorum ustundeki armanın hatrına.

OsmanliTorunu dedi ki...

selocan bir protesto sayfasi yapilsa nasil olur? birlikte olursak ses getirebiliriz, yoksa bunlar bizi her sene böyle kandiracak. arkadaslarim bana diyor sen her sene forma lansmanlarindan sonra üzgün oluyorsun. ya gittim gecen sene parcaliyi aldim, ondan önceki sezonun ayni parcalisini. formalrin önünde donmus kalmistim ya. aynisi simdide oldu.

OsmanliTorunu dedi ki...

trabzon formalari bile daha iyi ya

DERYA MURAT dedi ki...

Sarı iyide gerisi.....?

rvkarakaya dedi ki...

İNSAN BARİ REKLAMI VE LOGOYU ADAM GİBİ , FORMAYA UYGUN BİR RENKTE YAPMAYA ÇALIŞIR!
ÇOK YAZIK NİKE!

Cengiz dedi ki...

Formalar çooook çoook güzel ben şahsen çoook beğendim. Özellike parçalı eski stil çok sade çok güzel. Sarı zaten merakla beklediğim bir formaydı çok şık. Siyah formada güzel ama parçalı süper resmen eskiyi hatırlatıyor bize süper gerçekten. Arkadaşımı aradım şu an tanıtımda oda formaların stillerinden hariç kullanılan malzemeninde çok kaliteli olduğunu söyledi. Hepimize hayırlısı uğurlu olsun :)

bss dedi ki...

forma dizaynları kötü ama geçen seneki dizaynlar da çok kötü idi,sanırım bu kadar tepkinin sebebi galatasarayformaları.blogspot.com'un bizi yalan haberlere güvenip sağlam gaza getirmesi oldu.neyse bu da blogumuza ders olsun,seneye formalar üretilmeden önce ''formalar şöyle olacak ....'' gibi şeyler yazıp insanları gereksiz beklentilere sokmazlar.

kesinlikle emeğe saygısızlık yapmak gbi bir niyetim yok,formaların tarihçeleri,başka takımların formaları,sonra kendi yaptığınız dizaynlarınız ile ilgili yazılarınız gerçekten çok hoş,ama umarım bir daha bu tür şeylere girişmezsiniz,ve iyi olduğunuz bölümde devam edersiniz.

ufooo dedi ki...

yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum
geçen seneki parçalının aynını sadece adidas çizgilerini çıkararak koymuşlar önümüze ve dalga geçer gibi nıke logosunu kırmızı üzerine siyah yapmışlar,kendilerine ihanet etmişler çünkü nıke logosu görünmüyor..ben (adii)das diyordum artık adii nıke diyeceğim çünkü formalarımız imitasyon gibi duruyor ve fontlar iğrenç hiçmi trabzon fontlarından örnek almamışlar:(

Adsız dedi ki...

Hayal kırıklığı ve hüsran, Adidas ın skindrk formaları bile daha güzeldi.Yazık çok büyük kazık!

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ergundogdusemih dedi ki...

günlük casual ürünler muhteşem olmuş .. nike bi o konuda farkını ortaya koymuş .. yarın ilk işim onları almak olcak

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

Sarı forma özlemimiz olması nedeniyle alacağım.Ayrıca evet casual ürünler güzel görünüyor,Özelikle ardanın üstünde ki çok hoşuma gitti.

OsmanliTorunu dedi ki...

günlük ürünler bence hic ma hic olmamis. arkadaslar gidin bi büyük takimlarin (yani elit) günlük ürünlerine nike in internet sayfasinda bir bakin. süper ötesi ceketler vs vs . bizde hicbiri yok. nike logosunu almislar, galatasaray logosunu almislar, al sana polo, al sana ceket, ayip ya

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır