Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Ranocchia


Tanıtımda bu sezonki parçalımızın kırmızı şortla sunulduğunu gördük. Aynı dakikalarda resmi sitede ise beyaz şortla görülüyordu. Hangisi asıl kombinasyondu? Açıkçası kırmızının solda olduğu, ve hazır kalıpla üretilen parçalı, bir de kırmızı şortla giyilecektiyse, cidden işimiz var demekti. Ama gördük ki, hep olmasa bile, arada bir başvuracağımız bir beyaz şort var elimizde. Bugünkü Inter maçına parçalı altı beyaz şortla çıktık. Ve kafasında soru işareti olan birçok kişi rahatlamıştır muhtemelen.

Bir ikinci husus da, bu maçta beyaz şortun giyilip, altına -olması gerektiği gibi-kırmızı çorabın tercih edilmemesi. Bu konudaki tutum nasıl olacak, maçlar devam ettikçe göreceğiz.

16 yorum :

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Sanirim en azindan ic saha maclarinda parcalinin altina beyaz sort kulturunu oturttuk. Bir de kirmizi koncu oturtsak tam olacak. Ancak nedense bizimkiler farkli sort corap kombinasyonuna soguklar. Misal bu sene sarinin altina kirmizi sort-sari koncun da cok guzel duracagini dusunuyorum ama muhtemelen giyilmeyecektir.

Emir OTLUOGLU dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
erhan dedi ki...

yalnız bu siyah nike logosu bazen yokmuş gibi geliyor insana.kırmızı üzerinde minnacık siyah bir şeyin belli olması zaten beklenemez.uzaktan bakınca 2. amatör küme takımı gibi görünüyoruz maalesef.formanın etekleri de olması gerekenden 5 cm kadar kısa.formasını şortun içine sokmayan futbolcularda da oldukça bol duruyor ve sanki çuval giyiyormuşuz hissi uyandırıyor bende.hadi formayı artık değiştiremezler de en azından nike logosunu sarı iplikle diksinler bundan sonraki formalara...

erhan dedi ki...

nike logosu kırmızı üzerine siyah olarak dikildiğinden belli olmuyor.sanki 2. amatör küme takımı forması gibi duruyor.bir de formalar çok bol ve etek kısmı kısa.formasını içine sokmayanlarda sanki 90 derecede yıkanmış da çekmiş gibi duruyor :)

Mr.Brave dedi ki...

bence beyaz çorap daha iyi futbolcularımızın sahada daha belirgin ve göz alıcı gösteriyo bide altına beyaz krampon giyerlerse daha süper durur beyaz çorap iyi iyi tabi benim görüşüm sizler daha iyi bilirsiniz :))

yuco dedi ki...

lütfen en azından beyaz şort altına kırmızı çorap giyelim

DERYA MURAT dedi ki...

Bende katılıyorum, siyah logo hiç belli olmuyor. Ayrıca beyaz şort kırmızıdan daha iyi ve lütfen sarı formanın altına kırmızı şort giyilsin... Burdan bizi kimler duyar acaba? ;)

Selocan dedi ki...

Duyuyorlar da uygulamıyorlar. Bu blog takip ediyorlar ama nedense bizi dinlemiyorlar.

efe_ dedi ki...

selam,
tahminim o ki; bazı maçlarda parçalı forma ile kırmızı şort-çorap kombinasyonunu bazı maçlarda göreceğiz, özellikle bazı deplasman maçlarında. çünkü rakip takım beyaz şort ile sahaya çıkınca bizim takım kırmızı şort tercih edecek. iki takımın da aynı renk şort giymesine hakemler müsade etmiyor sanırım

efe_ dedi ki...

selam.
tahminim o ki; parçalı forma - kırmızı şort kombinasyonunu bu yıl bazı maçlarda göreceğiz. özellikle deplasman maçlarında. çünkü rakip takım beyaz şortla sahaya çıkınca, biz kırmızı şortu tercih edeceğiz ya da vice versa. bildiğim kadarı ile iki takımın aynı renk şortla sahaya cıkmasına izin verilmiyor.

memrekeles dedi ki...

bence türk telekom yazısı ve sırt numaraları fontla çevrilmeli. Çizgi rengi siyah kırmızı ya da sarı olabilir... Nike logosunun siyah olması da garip ama zaten beyaz da yakışmazdı yapılması gereken sarı parçanın sağda olması... o zaman siyah nike logosu güzel dururdu...

DERYA MURAT dedi ki...

@Selocan

Azizim benimde kastım o zaten. Yönetim kendi taraftarının isteklerini göz ardı etmediği zaman herşey daha güzel olacak...Siz çalışıyorsunuz zaten, duydukları zamanda gelir nasılsa.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Selocan parçalı hakkında yeni bir post gelir mi bilmem ama bugünkü izlenimlerimi yazmak istiyorum.

1. hani kalıp olmasını kabullendik, bir yıllık katlanıcaz, ters dizilim olmasını da bi şekilde sineye çektik, son 3 sezondur böyle, maç öncesi ve sırasında çok kişinin üzerinde ve tabi takımın gördüğüm kadarıyla (hoş kendi üzerimde de vardı ama uzaktan bakabilme fırsatım oldu) önden fena durmuyo, tam parçalı gibi hatta fakat sağ yandan ve arkadan duruşu çok fena. kıpkırmızı bir forma ve sarı bir tek kol. sanırsın ki kolu sonradan dikmişiz.

2. adidasın ince fontları zarifti fakat pegasus 4. kat 1. sıradaki koltuğumdan geçen sene ben o numaraları okuyamıyordum. nike'ın fontları o açıdan çok yararlı olmuş. gayet güzel seçiliyor ve okunuyor. tabi sarı bi kontur atılsa daha hoş durabilirdi. Gerçi siyah formada kırmızı fontlar da seçilemeyecek gibi renklerden dolayı.

ufooo dedi ki...

ya arkadaşlar başta blog yöneticileri sizlerden birşey isteyeceğim yada bi öneri diyelim ama lütfen ciddiye alalım;bizim şuan formalar üzerinde bi değişiklik yapmamız söz konusu değil buna yapacak birşey yok lakin şu font ve kontur konusunda zannediyorumki yapılacak bir çok şey var kulübü arayalım yada mail atalım bunu değiştirsinler biraz iyiden örnek alsınlar tamam fontlar fena değil ama çok kaba trabzon kadar bile değiliz ya font ve kontur konusunda.hele siyah formada kırmızı font kullanılması gerizekalıca bir olay bunu yapan mal olmalı galiba yada renk körü,bide tabi göğüs reklamı ve kol reklamlarındaki renk seçimleri ben reklam verenlerin yerinde olsam reklemlar net görünmüyor diye yaptırımda bulunurum şahsen.biliyorum buna kimse bişe yapmayacak ama ben yarın kulübü arayıp bu konuda fikirlerimi beyan edeceğim.sizdende desteklerinizi bekliyorum..

aydın özer dedi ki...

geçenlerde siyah formayı aldım formaların bedenleri adidas lardan daha farklı. ayrıca üzülerek söylüyorum adidas kadar özenilmemiş. yaka kısmında ve etek kısmında yazılar olurdu biliyorsunuz. o güzel sözler bile yok. yalnız kumaş olarak ve yazı baskı & arma daha kaliteli. pişman olmadım. ama üzüldüm

billy89 dedi ki...

siyah nike işareti gözükmüo ya ne kadar malca düşünülmüş forma çakma gibi duruor uzaktan. nike işareti sarı yada beyaz olsa nolurdu sanki

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır