Bu Blogda Ara

9 Temmuz 2011 Cumartesi

RUH DER Kİ "GELECEĞİ HATIRLA"


Geçen sezon uygulanmaya başlanan internette forma tanıtımı Nike ile de devam ediyor. "Ruh Der ki Geleceği Hatırla" sloganıyla ruhderki.com sitesi üzerinden yeni sezon formalarımızın tanıtımı yapılacak. Yorum yazdıkça ve paylaştıkça fotoğrafın açılma gibi bir durumu mu söz konusuymuş neymiş, tam anlamadım o kısmı. 15 veya 17'sinde ne kadar yorum yazılırsa yazılsın zaten sitede formalar gün ışığına çıkacaktır.

Bu kadar tantana yapıp hala hazır kalıplar ve tasarımlar ile forma çıkartıyorlarsa denecek bir'şey yok. Üstelik Trabzonspor'un 75 ile 89 lira arası değişen forma fiyatları varken bizim 99 lira verecek olmamız da ayrı bir soru kafada. Formalar tanıtılsın, yazarız daha pek çok şey.

9 yorum :

Adsız dedi ki...

Ben de onu diyecektim tam. Bana da bu kadar tantanaya o kalıp formalar gelmez gibi geliyor.

Adamlar NikeFootball sitesinde de yer vermişler buna.

http://www.nike.com/nikefootball/home/?locale=tr_TR&sitesrc=trlp

Adsız dedi ki...

cok yazik ya. forma isinden anlamayan siradan taraftara gore forma yapiliyor anlasilan. siz burada istediginiz kadar bir tarafinizi yirtin

Adsız dedi ki...

Ben de onu diyecektim tam. Bana da bu kadar tantanaya o kalıp formalar gelmez gibi geliyor.

Adamlar NikeFootball Türkiye'de de yer vermişler buna.

http://www.nike.com/nikefootball/home/?locale=tr_TR&sitesrc=trlp

Ne bileyim, sessiz sedasız çıkan Trabzon fomalarını düşününce. Ki Trabzon'un formaları bizim bu kalıp formalardan daha iyi.

selcuk55 dedi ki...

selocan kardes senin bi bildigin yokmu bu forma konusunda simdik...eminmisiniz formalarin hazir kaliplardan olduguna...yoksa bu formalari gördüm diyenler uyduruyormu...cünkü anca nike ekibinden 11 kisi bulunan yerde öyle her kafasina esen orda bulunamaz...baksana gercekden bu kadar tantana yapip hazir kaliplardan yapacak ise benzemiyor bu olay...yok bilmem yorum yazda formayi gün isigina cikarda bilmem ne...siz o kadar duyum aldiniz yazdiniz...bi surda iki kisinin agzina bakipdami formalarin hazir kalipdan oldugu kanisina vardiniz...yoksa gercekden gördünüzmü ekip olarak bu formalari...benim icimde halen daha bir umut var..haydi hayirlisi diyelim

ufooo dedi ki...

'Galatasaray Futbol Takımı yeni sezonda Nike forması ile sahalarda olacak. Geçici Nike forma ve antrenman takımları ile hazırlıklarına başlayan Futbol Takımımız için yeni formalar ve antrenman setleri çok yakında taraftarlarımıza sunulacak.'
Selocan sen bari çık adam akıllı bi açıklama yap ya;o kadar şey yazıldı elit forma falan diye ve bir sürüde teyit edici ispatlar kondu ortaya şimdi biri çıkıyo diyoki formalar katalog formalar ama kimse ortaya bi ispat koymuyo ve ben bunda bir art niyet arıyorum maddi olarak bu blog bence nıke yada gsstore ile forma beklentilerini değiştirme yönünde maddi çıkar sağladı bunun tek açıklaması bu aksini ispatlayın..
Ben yine gs resmi siteden yapmış olduğum alıntı ile sizin blogda yayınlanan son postu devre dışı bırakacak bir açıklamada koyuyorum yazıma..

NDishe dedi ki...

1 saat kadar önce ruhderki.com'da bi forma gözüktü arka fonda ters parçalı vardı alttaki özür msjnın altındaki resmin nerdeyse birebir aynısı kalıp olarak trabzonun 10/11 sezonundaki parçalısıyla aynı umarım öle değildir zira bu kadar tefarruat neden abicim NEDEN ?



dipnot : Galatasaray.org'dan alıntı

Nike forma ve antrenman takımları ile hazırlıklarına başlayan Futbol Takımımız için yeni formalar ve antrenman setleri çok yakında taraftarlarımıza sunulacak.


bu yazıda ayrı bir soru işareti olarak kafamıza kazındı.

selcuk55 dedi ki...

http://twitter.com/#!/ruhderki
surayi bi mesajlarimizlan patlatalim arkadaslar...
hepimiz galatasaraylilari buraya yönlendirelim veee mesaj bombardimanina ugratalim....hadiiiii BÜYÜK GALATASARAY Sevdalilari

selcuk55 dedi ki...

yahuuuu su dünkü hazirlik macindaki forma bile su formalaraaaaaaa fark atar yaaaa...ben onu bunlara tercih ederim yaaa...allahinizi severseniz bu ne yaaaa..

Emin Solmaz dedi ki...

Parçalının bir kısmı gözüküyor, daha önce bloga sızan resimdeki gibi.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261719_189346774457359_146595108732526_456421_1194921_n.jpg

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır