Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2011 Cumartesi

STORE VE NIKE


Resimleri sevgili Anıl Açıkel gönderdi. Forum İstanbul'da yanyana açılan iki dükkan. İkisinin de konsepti aynı. Galatasaray...


Burada benim komiğime giden Galatasaray Store'un önündeki formaların kombinasyonu kırmızı şort ve kırmızı çoraplı iken, Nike Store'un önündekilerin olması gerektiği gibi olması. Komik işte.

Bu arada iki dükkanın yanyana açılması tesadüf müdür yoksa geçen aylarda bahsettiğimiz Galatasaray Nike Store'un ilk adımları mıdır ? Yorumu sizlere bırakalım.

Sevgili Anıl'a fotoğraflar için çok teşekkür ederim.

16 yorum :

Adsız dedi ki...

Nike Store'daki kombinasyon doğru,
GS Store'daki yanlış...
Olacak iş değil :)

NDishe dedi ki...

ya usta şu formaların kalitesizliğini geçtim herşeyini geçtim ama şu konçlara şorta ve formaya yapılan siyah swoosh gerçekten formayı öldürüo be usta nolurdu onu beyaz yapsan yada sarı nolurdu yani ....

sertsertan dedi ki...

isim numara baskısı maçlarda giyilen formala baskılarının aynısı olmayacak diye bir yaygara var acaba bu doğrumu?? hatta yeni forma alıp baskısı farklı (numaranın alt kısmında nike amblemli) yapılmış birçok kişi vardı liverpool maçında statta..

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Bildiğim kadarı ile şu an Nike Store olayında bir gelişme yok, Forum İstanbul'daki durum tesadüf. Sponsor Adidas'ken de store oradaydı.

Fakat ben de bugün bundan tam ters bir manzara ile karşılaştım. Daha doğrusu GS Store açısından değil de, Natillus Nike'ın vitrininde de parçalı kırmızı şortla kombine edilmişti. Sanırım bu işlerle mağaza müdürü fln ilgileniyordur. O da ne kadar biliyorsa artık, sonuçta adam Nike personeli Galatasaray'lı olmak durumunda da değil. Ama tabi Store'un bu konuda yanlış yapma lüksü yok bana göre.

orhnsnmz dedi ki...

Alakaya biraz maydonoz olacak ama şortlar ve konçlar kaça satılıyor oralarda?

İnternetten neden satılmaz ki bunlar anlamadım bir türlü .. belki halısahaya formamı giymek istiyorum, illa istanbula geliğ formayı tamamlamak mı lazım!

erhan1980 dedi ki...

Aslinda ortada yanlis ya da dogru yok. Forma tanitimi'nda sortlar kirmizi, GS'in sayfasi'nda beyazdi. Yani ortada bi standart yok, gsstore ve nike store'daki adamlar ne yapsin :-)

Federasyon her sene bi katalog çikariyordu her takim'in giyecegi formalarla. Bu sene isler biraz yogun bakalim buna ragmen çikacak mi katalog.

Samet dedi ki...

Oradaki calisanlari soylenseydi bari dogru yapsinlar!

ufooo dedi ki...

ya arkadaşlar başta blog yöneticileri sizlerden birşey isteyeceğim yada bi öneri diyelim ama lütfen ciddiye alalım;bizim şuan formalar üzerinde bi değişiklik yapmamız söz konusu değil buna yapacak birşey yok lakin şu font ve kontur konusunda zannediyorumki yapılacak bir çok şey var kulübü arayalım yada mail atalım bunu değiştirsinler biraz iyiden örnek alsınlar tamam fontlar fena değil ama çok kaba trabzon kadar bile değiliz ya font ve kontur konusunda.hele siyah formada kırmızı font kullanılması gerizekalıca bir olay bunu yapan mal olmalı galiba yada renk körü,bide tabi göğüs reklamı ve kol reklamlarındaki renk seçimleri ben reklam verenlerin yerinde olsam reklemlar net görünmüyor diye yaptırımda bulunurum şahsen.biliyorum buna kimse bişe yapmayacak ama ben yarın kulübü arayıp bu konuda fikirlerimi beyan edeceğim.sizdende desteklerinizi bekliyorum..

ufooo dedi ki...

ben bi kaç yeri aradım ama bi türlü ulaşamadım bu fontlar ve konturlarla alakalı , biz taraftarız biz çoğunluğuz o formalar pazarlama aracı hadi arkadaşlar sesimizi duyuralım tepkimizi koyalım ve düzeltilecek şeyleri düzelttirelim bunu yapabiliriz en basiti fontları konturlarla çevirttirebiliriz ş o reklemların renklerini değiştiddirebiliriz hadi hep beraber yapabileceklerimizi yapıp biran önce sesimizi duyuralım..

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

yurt dışında reklamsız nike forma satışı varmı ki?

Selocan dedi ki...

Göğüs reklamlıdır hepsi ancak kol ve sırt reklamları olmayabilir. Adidasların Avrupada satılan formalarında yoktu mesela o reklamlar.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

hollandadan getirtmeyi düşünüyorum ama adidastaki gibi burda üretilenle daha doğrusu burası için üretilenle bi farklılık varmıdır iyi veya kötü olarak?

meistra dedi ki...

olay şu ilk açıldığında öleydi , tamamen rastlantı olan bir şey yani

meistra dedi ki...

olay şu açıldığında öyleydi tamamen rastlantı yani :)

billy89 dedi ki...

ya parçalı formada siyah nike işareti cok cok kötü olmuş nike gözükmüor forma çakmaymış gibi duruor onu beyz yapmak nasıl kimsenin aklına gelmior hiç mi uyarmıo kimse formaları yapanları ya

CaRtMaNtR dedi ki...

birde şu formaların neden büyük bedeni yapılmaz. geçen sezon en azından 3xl bedenler görmüştüm. ama nike'a geçiş ile direkman 2xl'a dönülmüş. 100 tanede olsa büyük beden üretilse muhakkak satılacaktır halbuki.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır