Bu Blogda Ara

26 Mayıs 2012 Cumartesi

2012-2013 SEZONU BEYAZ FORMA PROTOTİPİ (YANLIŞ ANONS)

ÖNEMLİ DÜZELTME:

2 gün önce ekip arkadaşımızın eline geçen bu fotoğraf sahte çıktı. İlginç olan bu işlerle ciddi şekilde uğraşan yabancı bir dostundan (kaynak) bu mailin gelmesi. Pek çok takımın prototip formaların fotoğraflarının bulunduğu bir yerden bu fotoğrafı elde ettiğini açıklamış. Sırf Galatasaray'ın değil, pek çok takımın... Ancak fotoğrafın sahte olduğu ortaya çıktı. İşin ilginç yanı bu fotoğrafın mail ile arkadaşımıza ulaştığı zamana kadar Türkiye topraklarından hiç kimsenin elinden geçmemiş olması. Tamamen yabancı kaynaklı bir yerden, bu işlerle ilgilenen yabancı bir kişi tarafından arkadaşımıza gönderilmiş. Bizim yazdığımız duyumların yurtdışındaki ülkere kadar ulaşması, onlara göre çizimlerin yapılması hakikaten akıl alır gibi değil. Sınırlarımızı aşmak güzel şey, fakat dönüp dolaşıp bu tarz çizimleri bizi keklemek için kullanmaları daha da garip.


Sonuç olarak dün koyduğumuz bu fotoğraf Brezilya formasından editlenmiş. Ekipte photoshop üstadı çok olduğu için de anlaşılmasın diye görüntü kalitesi kötüleştirilmiş. Bu fotoğrafa bakıp heyecan yapan herkesten çok özür dileriz. Geç olmadan hatayı farkedip döndük. 

ÖNEMLİ NOT:

Bu fotoğraf sahte olsa bile bugüne kadar verdiğimiz bütün bilgilerin (soldaki bannerdan bakabilirsiniz) arkasındayız. Yani bu fotoğrafın fake çıkması her şeyi çöpe atmıyor. Beyaz forma, parçalı forma ve muhtemel kırmızı forma duyumlarımızın doğruluğuna inanıyoruz. Beyaz forma yine bahsettiğimiz gibi armanın olduğu taraftan sarı kırmızı bir bant geçen tasarımı kullanacak. Kısacası söylediklerimizden hiçbir şey değiştirmedi bu fotoğraf. Sadece bizim duyumları kullanıp bizi keklemeye çalışan birisinin kurbanı olduk.



Forum modlarımızdan Erkut (b.return) geçen gün özel bir mail almış. Mailde Galatasaray'ın gelecek sezon muhtemel beyaz forma prototiplerinden birinin fotoğrafı var. Çoğul konuşuyorum çünkü Galatasaray için Nike'ın hazırladığı 2-3 adet farklı beyaz forma var. Esasında bu formaların tasarımları aynı, yandan inen sarı-kırmızı bant mutlaka bütün prototiplerde mevcut. Ancak formaların kalıpları, yakaları, kol uçları ve ince detayları birbirlerinden farklı olacaktır tabi ki. Bizde sadece birinin fotoğrafı mevcut. Henüz sponsorlar ve kulüp logosu formaya basılmamış. Fotoğraf ufak olsa da dış görünüşünün bizim duyurduğumuz beyaz forma tasarımı ile örtüştüğünü görebiliyoruz. V yakasının uç kısımlarından ince kırmızı bir şerit geçtiğini ve kol uçlarında kalın kırmızı bir bant olduğunu görebiliyoruz.

Üzerine basa basa söyleyelim. Bizi yanlış anlayan insan çok çünkü. Bu formanın gelecek sezon beyaz formamızın olacağı kesin değil. Ancak tasarımı buna benzer olacaktır. O sarı-kırmızı bant duyumlarımıza göre formamızda olacaktır, ancak kalıp, yaka ve kol ucu detayları gibi detaylar bu prototip formadan farklı olabilir. Çünkü adından da anlaşılacağı üzere bu forma prototip ve Nike Galatasaray için pek çok seçenek sundu. Bu sadece onlardan biri.

Bu arada bu fotoğraf ilk ve sadece bizim blogumuzda yayınlanıyor. Kaynaksız kullanmamanızı rica ederiz. Formaları, çizimleri löp löp aşırtan arkadaşlara karşı linkimizi fotoğrafa işledik. Dürüst insanlardan özür dileriz.


16 yorum :

burranazzo dedi ki...

cok şık... tabi kalabalik artacaktir. ama ben cok begendim. kol uclari sari kirmizi olabilirdi.

Hooligan Polygon dedi ki...

Ciddi gazetecilik başarısıdır bu. Genel tepkiyi bilemem ama ben bu formayı beğendim. Kol uçlarındaki kalın bant olayını ben de duymuştum ama benim duyduğum kaynak güvenilir mi hiç bilmiyorum. :)

berk dedi ki...

Gercekten guzel bir tasarim.Ama umarim bantin arma gelecek kismi bant kesilir sonra armanin ustunden devam eder sahsen oyle olmasini isterim,tabi bu benim fikrim. Bu arada bir tesekkurde bu guzel blogu olusturan herkese. Buyuk ozveriyle calisiyorsunuz cok guzel bilgiler paylasiyorsunuz. Ama hala siz bir formada yanilinca binbir turlu laf soyleyen renktaslarimiz mevcut. Malesef sunu anlamiyorlar bu blogun amaci Galatasariyimizin yeni sezon formalarini aciga cikarmak degil gecmisten gunumuze formalarimizla ilgili yazilar yazmak.(Bir kere bir yazinizda da bahsetmistiniz.) Herkes bunu goz onune almali artik.Tekrardan tesekkurler ve koloay gelsin.

Selocan dedi ki...

Hiç de sevmiyorum bu dönemi. İnsanlar fena beklenti içine giriyorlar ve tek yetkili merci bizmişiz gibi davranıyorlar. Bizim işimiz yeni sezon formalarını yazmak, sızdırmak vs... değil ki. Biz 3 senedir 12 aydır yazı yazıyoruz. Esas amacımızı siz biliyorsunuz zaten. Neyse ki bu sene pek yanılacak gibi durmuyoruz. Destek için teşekkür ederiz.

Cihan dedi ki...

retro bir havasi var. yalniz bu formanin rengi fume olsaydi nasil olurdu? 98-99 sezonundaki fume formamiz gibi. bence mukemmel olabilirdi.

burranazzo dedi ki...

yanilsaniz ne olur. bu blog sayesinde ogrendi laf atanlar BIR FORMANIN NASIL olmasi gerektigini... rahat olun arkaniz saglam. Ellere gonullere saglik. Yürüyedurun.

Larsson dedi ki...

Selocan artık şu yanlış anlayan insanlar meselesini bırakın.zaten bu siteye o şekilde ön yargılı yaklaşan insanlara sen ne dersen de sabit fikirlerinin değişeceğini zannetmiyorum.İstemeyen girmesin bu siteyi,sonrada çamur atmasın.Böle bi sitenin varlığına teşekkür etmek yerine çamur atan yapsın kendisi bi site görelim.site için ellerinize sağlık.Bu arada birşey öğrenmek istiyorum.Çoğu takımın önümüzdeki sezon formalarını görmeye başladık bizimki neden gecikti herhangi bir fikriniz var mı ??

dnzbdr dedi ki...

Forma duyum yazılarının yarısında yanlış anlayan insanlara dert anlatmaya başladınız. Ya da benim gözüme çok çarpmaya başladı.

Sanki biraz uzadı bu konu. Hatta bana göre hatalı duyumların bile tadı bi ayrı.

Cihan dedi ki...

ee dertleri neymis de sizi keklemisler. lan su duyum olayini temelli rafa kaldiracaksin aslinda, insani rahat bile birakmiyorlar

burranazzo dedi ki...

Olur boyle vakalar =). Kisisel fikrimi soylemek istiyorum musadenizle. Olur olmaz bilemem benim ki sadece tahmin.

Onumuzdeki sezon 4 adet formamiz olacak. Ilk sızan formalar gibi. 1 parcali 1 cubuklu 1 siyah 1 beyaz.
Benimkisi hissiyat kisisel gorus. Sampiyonlar ligi ve Turkiye sartlari icin boyle dusunuyorum.

Hep soyledigim gibi temmuzda rahatlayacagiz hep birlikte.

Surprizlere acik olun derim =)

1.5 ay sonra gorusuruz.

Selocan dedi ki...

Abi 3 forma çıkacağı kesin ama. Nurettin Kantarelli 3 forma çıkacağını açıkladı geçtiğimiz hafta

AntaRes dedi ki...

Arkadaşlar,
1. Zaten tam bitmiş forma olmadığını hepimiz anlamıştık, arma yok, bayrak yok. Sadece böyle bişeyler olabilir diye yapılmış olabilir "kekleme" niyeti dışarısında,
2. "Keklemiş olduğunu düşünüp oturduğu yerden gülenlere "hadi len" deyip geçelim. Bloğun ne anlama geldiğini "gönülden" takip edenler zaten biliyor. Bloğun ne yaptığını da bu kişiler biliyor. İyi/kötü niyetli bir çok insan olabilir, her birisiyle uğraşmaya kalksak ömür yetmez. Keşke ortalama 150 sene yaşasak da uğraşsak,
3. Esas olan Galatasaray'dır. Takımına gönülden bağlı taraftarlar olarak formaları merak etmek, yorumlar yapmak, çizimler yapmak sevdiğimiz işler, bu "tat" içerisinde bırakalım.
4. Onu, bunu sttr edelim, Şampiyon takımın önümüzdeki sezon giyeceği formaları görmeye adım adım yaklaşıyoruz, bu heyecanı kaybetmeyelim,
5. Beyaz olacaksa zaten daha güzel bir forma olacaktır diye düşünüyorum. Kalın sağlıcakla...

selaminko dedi ki...

hiç beğenmemiştim. Sahte olmasına sevindim.

Yıldırım dedi ki...

selam.. ŞOK ŞOK son aldığım duyumlara göre beyaz formamız yokmuş.. onun yerine şimdiye kadar hiç GSde kullanılmamış bir renkte forma yapılmış.. çok dikkat çekici bir renkte imiş bu forma.. ayrıca 3 forma olduğu da garanti.. YILDIRIM YILDIRIMÖZ

Selocan dedi ki...

Dayi yeme bizi ya :) beyaz formanin cikacagini biliyoruz :))

Yıldırım dedi ki...

walla aldığım son duyum böle, görenlerin yalancısıyız bu şekilde çıkmazsa.. farklı renk forma %100..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır