Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2012 Perşembe

ŞAMPİYONLUK HATIRASI İMZALI FORMA


Galatasaray Store, 18. şampiyonluk hatırası olarak bütün teknik ekip ve futbolcuların isim + imzalarının bulunduğu baskı panelleri üretti. Hazır imzalı olarak şampiyonluğun hemen arkasından satışa sunulan sarı formayı zaten görmüşsünüzdür. 107 lira verip -eğer sarı forma almadıysanız- bu ürünün imzalı versiyonunu edinebiliyorsunuz.

Esas güzel haber zaten formayı almış olan taraftarlara. Bu imzalar için bir 107 lira daha mı vereceğiz kaygısı olmadan almış olduğunu formanız ile store'lara gidip 8 lira karşılığında bu imzaları formanıza bastırabiliyorsunuz. Sanıyorum 1-2 güne bu baskı panelleri storelarda olacak.

Baskı renkleri sadece siyah, bu sebeple siyah formanıza bastırmayı düşünmeyin. Parçalı formada da parçaların ortasındaki dikiş sebebiyle imzaların o bölgeye gelen kısımlarında problem oluşabiliyormuş. En ideali sarı forma gibi gözüküyor. Zaten hazır satışta olan formanın sarı forma olma sebebi de bu teknik problem.



Ben kulübün yerinde olsaydım, formanın sırt kısmı için de bir şeyler ayarlardım, 18 şampiyonluk ve alınan kupaların fotoğrafları ile yıllarının yazılı olduğu bir baskı paneli daha yapardım sırt için. Dileyen onu da bastırır, dileyen bastırmazdı. He ama Ülker vardı orda, tabi doğru.

*Bu post blogun 1000. postuymuş. Tek konuda 1000 post atabilmek ve insanların ilgisini çekebilmek güzel şey. 3. yılımızı kutladığımız şu günlerde bizleri yalnız bırakmayan bütün takipçilere çok teşekkür ederiz. Hepinize sevgiler. Bol tam parçalı seneler.

8 yorum :

L dedi ki...

abi inanılır gibi değil ya, belki de işte bu seneki parçalıyla ilgili en vahim nokta: koca kulübün formasının ortasından dikiş geçiyor. sene 2012. parçalı formanın ortasından dikiş.

Selocan dedi ki...

Evet abi inanılır gibi değil. 1986 formamda da var mesela ortada dikiş :)

gakiris dedi ki...

bu dikiş olayı nike yüzünden değil mi? kulüp özellikle istememiştir herhalde.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Geçen yıl forma lansmanı yapıldığı gün beni en çok dehşete düşüren ayrıntıydı bu dikiş meselesi. Biz Nike geldi diye olabildiğine teknolojik şeyler beklerken sarı ve kırmızı kumaşın yanyana getirilip dikilmesi ile ortaya çıkmış olan bir parçalı ile karşılaşmıştık.

burranazzo dedi ki...

egrisiyle dogrusuyla yamuguyla 18. sampiyonluk formasi olarak hatirlanacak parcali.

yavas yavas oturacak kültür endiselenmiyorum ben.

basarilar gelsin forma hep guzel zaten.

en basarili oldugumuz donemlerde parcalimiz yok ironik olarak. burdan pay bicin.

klasik kombinasyonla ciktigimiz fener macini da inanilmaz bi sekilde kaybettik. formalar hep güzel olsun ama basariyi hep en öne koyma taraftariyim ben.

Cihan dedi ki...

sampiyonlugumuz neredeyse unutuldu, hala store'da bir tane basit bir t-shirt bile yok. boyle rezalet gormedim. normal sezonda da dogru durust bir koleksiyon yok, bari sampiyon olunca yapin bir seyler. bu muymus avrupanin en buyuk kulubune aday

Emin Solmaz dedi ki...

Bu konuyla alakasız ama, güncel olduğu için buraya yazıyorum. Yeni formalar için şöyle bir şey duydum, nedir doğruluk payı?

https://twitter.com/ThrArslan/status/203516419483254784

https://twitter.com/ThrArslan/status/203516812380483584

Selocan dedi ki...

Yazdığı şeyler bizim bloga 2 ay önce yazdığımız şeyler. Parçalı ve beyaz formayı yazmıştık zaten, 3rd forma konusu ise karışık. Siyah ve kırmızı söylentileri var. Güvenilir olduğu zaman bloga yazacağız.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır