Bu Blogda Ara

13 Mayıs 2012 Pazar

SİYAH FORMANIN UĞURU


Gelenek bozulmadı. Galatasaray, sezonu siyah formasını standart forma kitleri içinde tanıttığı 3. yılında da şampiyon olarak tamamladı. Formaların uğruna inanan insan çoktur, bu forma 3'te 3'lük başarısı ile bu inancı sonuna kadar hak ediyor. 2005-2006 ve 2007-2008 senesi şampiyonluklarında da takım siyah formaya sahipti.

Gerçi bu sezon sadece 2 maçta siyah formayı giydik (tüm senenin forma istatistiği bir kaç güne burada olur). Bunların sadece biri ligdeydi. Diğeri de elendiğimiz kupa müsabakası. 2 maç ile olur mu bu işler diyebilirsiniz tabi, yine de sadece 3 sezon üretilip satılmış bir forma olarak %100'lük bir başarısı var. Dikkate alınmalı.

(05-06 sezonunda 9, 07-08 sezonunda 10 kez kullanılmıştı)

Seneye çıkması muhtemel 3. formanın da siyah olacağı söylentileri epey kuvvetli. İstatistiğin devam etmesi en büyük dileğimiz.

Unutmadan hatırlatalım; Galatasaray şampiyonluk apoleti olan Türk Bayrağı'nı gelecek sezon formasında taşıyacak.

(Önemli not: Bu istatistikte 91-92 ve 02-03 sezonlarında tek maçlık özel hazırlanan siyah formalar dışarıda tutulmuştur. Standart sezon formaları bazında dikkate aldık.)

Bugün kutlama günü, daha fazla formalardan bahsetmenin alemi yok. Şimdi formaları giyip sokaklara çıkma zamanı. Sokaklar bizim. Formayı onurlarıyla, içlerindeki Metin Oktay ruhuyla terleten bütün futbolcularımızı kutlarız.

6 yorum :

burranazzo dedi ki...

nereye istersen tak artik türk bayragini :) sampiyonluk kacsaydi sana laflar hazirlamistim selo :)

Adsız dedi ki...

güzel yorum

Selocan dedi ki...

@burranazzo

Hayırdır abi :) Ne hazırladın, ne yapmışım ben ? :)

Cihan dedi ki...

nike soyle adam gibi kaliteli formalar yapsa da alsak. umarim fontlar falan da degisir. bir de avrupada cogu takimin onumuzdeki sezon formasi belli oldu, umarim bizimkiler de bir an once ortaya cikar.

burranazzo dedi ki...

ne mi yapmissin? :) bak isgüzara. o kadar dedim su muhabbeti kesin diye daha hic bi sey belli degil diye cat diye bloga koydun turk bayrakli tasarimi :) allah tan geldi sampiyonluk :)

galatasarayli onceden konusmaz ;) totemse totem kardesim :)

_burakdede_ dedi ki...

Siyah formadaki armanın resmini birisi koyabilir mi?

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır