Bu Blogda Ara

26 Haziran 2012 Salı

1905'TEN GÜNÜMÜZE GİYDİĞİMİZ BÜTÜN FORMALARIN ÇİZİMİ


Blog açıldığından beri en büyük hayalimdi bu proje. Yurt dışındaki takımların bu tip çalışmaları vardı, ben de özenirdim. Şimdi oralarda gördüklerimin kat kat daha iyisini blog ve sizler için hazırladık. Galatasaray'ın tarihi boyunca giydiği bütün formaları; iç saha dış saha, ne kadar formamız varsa hepsini güzel bir görsel kullanarak tekrar çizdik.

Açılışı 1905'ten 1930'a kadar olan formalarımız ile yapıyoruz. Daha sonra her hafta 10 senelik dilimler halinde sayfamıza ekleyeceğiz. Bunun sebebi heyecan yaratmaktan öte, giyildikleri tam tarihleri ve kombinasyonları bulabilmek, varsa belirli ince detaylarda oynama yapabilmek içindir. Her 10 senelik dilime 1 hafta ayırdık. Biraz da heyecanlı bir bekleyiş olsun tabi.

Kurulduğumuzdan beri bu projeyi bir kaç sefer hayata geçirmeye çalışmıştık, eski takipçiler hatırlar. Bazı sebeplerden ötürü 3 sene sonunda şimdi hazırlayıp koyma fırsatını yakaladık. Çizimlerine, kalıplarına hasta olup irtibata geçtiğimiz ve kısa sürede iyi dost olduğumuz Meksikalı Erik Marino (http://kirefootballkits.blogspot.com/bu çizimleri yapan kişidir. Herhangi bir karşılık beklemeden, aynı meraka sahip olduğumuzu bilerek, bu işi seve seve yapabileceğini söyleyip, durmadan çizdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Ayrıca Galatasaray'a da bir taraftar daha kazandırmış olduk. Şuan sıkı fanatik.


Umarım sizler de bu çalışmayı beğenirsiniz.


Blogun sol kolonunda yer alan "TARİHTEN FORMA ÇİZİMLERİ" bannerına tıklayarak bu bölüme giriş yapabilirsiniz.


Şimdi bir kaç kişiye teşekkür etmem lazım izninizle;

Çizimlerin ardından bazı ufak değişiklikler ve makyajlar yapmak gerekti. Bu işi forum modlarımızdan sevgili Furkan Aran ve Erkut Çelik seve seve tamamladılar. Müthiş de iş çıkarttılar. Siteyi hazırlayan, alt yapısı ile ilgilenen ve her soruma son derece sabırlı şekilde cevap veren ekip arkadaşımız Mert Eksert'e ve yine tarih üstadı dostum Sercan Sevinç'e de sabahlara kadar benimle oturup tam tarihleri bulmamıza yardım ettiği için sonsuz teşekkürler.

6 yorum :

DERYA MURAT dedi ki...

Tebrikler...

burranazzo dedi ki...

Ben hepinize teker teker tesekkur ediyorum. Ellerinize yureginize saglik. Bazen Galatasaray'in bu derecede bilincli, ilgili ve asik taraftarlarini gorunce gururum oksaniyor.

Helal olsun!

2funn dedi ki...

Bunları beğenmemek imkansız. Gerçekten çok büyük çalışma.
Emeğinize ve düşüncenize sağlık. Bu kulübün değerlerine böyle sahip çıkılması gerçekten duygulandırıyor. Setin tamamını 4 gözle bekliyorum...

Eşref dedi ki...

Abi süpersiniz ya, Muhteşem olmuş, Ellerinize sağlık. Ne diyim bilmiyorum. Kulüp sanal müze yapsa bu kadar güzel yapamazdı. Yapılan işin büyüklüğü gerçekten inanılmaz. Ne diyim bilmiyorum. Ellerinize sağlık.

Selocan dedi ki...

Hepinize çok teşekkür ederiz :) Sonunda hayata geçmesine ben de çok mutlu oldum. Açıldığımızdan beri kasıyorduk, oldu sonunda :)

Adsız dedi ki...

Harbiden büyük iş, bravo.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır