Bu Blogda Ara

12 Haziran 2012 Salı

TAM PARÇALI VE DOĞRU KOMBİNASYON SUNUMU

Sonunda tamamladık. Galatasaray'ın gerçek formasını herkese gösterebilmek amacımız. Eksik bilen veya hiç bilmeyen, Galatasaraylı olan, olmayan herkes için gerçek formamız TAM PARÇALI ve Doğru kombinasyonu bu sunumda tanıttık. Okuyuculardan ricam, yayabildiğimiz kadar yayalım, ne kadar insana ulaşabilirsek, ne kadar insana Galatasaray'ın formasını öğretebilirsek o kadar iyi.

Sunum tamamen "bence"lerden arındırılmıştır. Hem tarihsel, hem de görsel olarak TAM PARÇALI'nın önemini vurgulamaya çalıştık. Kişisel görüş katmadık ve zaten bu konuda kişisel görüşün olmasına karşıyız. Galatasaray'ın forması 1 tanedir. Herkesin beğendiği forma başka olabilir, buna saygımız sonsuz, ancak gerçek olan 1 tanedir. Bunu da hatırlattıktan sonra sunuma gitmek için RESME TIKLAYIN.


Ayrıca bundan böyle blogun sol kolonunda Gerçek Parçalı bannerına tıklayarak da dilediğiniz zaman bu sunuma ulaşabileceksiniz.

Ufak not: Başta yüklenmesi uzun sürebilir, ayrıca yazılar düzgün gözükmüyorsa sunumdaki 1:1 butonuna tıklayın, düzelecektir.

9 yorum :

ozdmroz dedi ki...

valla ne diyim bilinç bu şekilde oluşturulur işte. kitabı olsa alır rafıma koyarım. çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.

Selocan dedi ki...

Eyv abi :)

alike03 dedi ki...

Elinize saglik fakat yazi biraz kücük degilmi? Büyütünce cok kötü gözüküyor.

Selocan dedi ki...

Esasında çok büyük, ancak dergi formatına oturtmak için ayrıca çoğu insanın bilgisayarlarındaki çözünürlüğe göre optimum bir seviyede kullanmak için, bu boyutlara ufalttık. Aynı sorun bende de var, ancak örneğin kardeşimin bilgisayarının çözünürlüğü daha düşük, onda daha okunabilir boyutlarda. Eğer kendi bilgisayarıma göre yapsaydım genel insanların çözünürlük seviyesine göre çok büyük kalacaktı yazılar. Dergi de ekrandan taşacaktı.

Anlatabilmişimdir umarım :)

Fakat bu sunumun orijinal boyutları da elimde var zaten. Eğer çok şikayet olursa böyle başka bir yol bulmaya çalışacağız artık :)

Leo dedi ki...

ne diyebilirim ki,harika bir çalışma.Umarım bizim gibi taraftarların yanında asıl okuması gerekenler de okur ve dikkate alırlar.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Elinize sağlık, harika bir çalışma olmuş. Mutlaka sizin de aklınıza gelmiştir ama ben de sorayım, bir kopya da kulübe ve Nurettin Kantarelli'ye gönderdiniz mi? Hiç değilse bunun için 3-5 hard copy hazırlanabilir.

E dedi ki...

Hard copy olarak Nurettin Kantarelli'ye göndermek şart.

Ayrıca zoom yapılamıyor. Sayfayı büyütemiyorum. Üzerine çift tıklayınca %100 zoom yapılabilmeli.

Ellerinize, kollarınıza sağlık.

berk dedi ki...

Gercekten cok guzel bir calisma hepinizin emegine saglik. Ayrica bir sey daha FIFA 12 oyununda parcali forma beyaz sort ve kirmizi corap kombinasyonu var yani onlarda olayin farkinda benim anlamadigim bunu yapmak cok mu zor ? Yani millet yok 100 yil once cikmis yok 80 yil once cikmis formalarini gunumuze kadar gayet guzel getiriyor. Sonucta bir takim takim yapan onu diger takimlardan ayiran bu tip forma olsun arma olsun boyle degerlerdir.Eger bunlara sahip cikmazsak sonumuz hayrolsun.

beyenpe dedi ki...

bence fazla abartiyorsunuz bu konuyu. simdi bence forma konusunda en onemli konu renkler. 90larin ortasindaki forma renkleri berbatti mesela simdi cok sukur orjinal renklere donuldu. gercek parcali konusuna gelince bence zaman zaman degisiklikler yapilmasi bu kadar tepki gormemeli. yani bunlarin hicbiri allahin emri degil sonucta, hadi gercek parcali konusunu da gectim kombinasyonlar soyle olmali falan diyorsunuz. kural mi bu arkadas yani bilmem kac yil once o formanin altina o corap ve o sort giyildi diye ebediyen onlar giyilecek diye kanun mu var? emeginize diyecek lafim yok siteyi her zaman takip ediyorum ama bence bu kadar cok takilmakta gerek yok.
Saygilar.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır