Bu Blogda Ara

24 Aralık 2013 Salı

2014-2015 SEZONU 2. VE 3. FORMA RENKLERİMİZ


Galatasaray'ın yeni sezon formaları ile alakalı birbiri ile örtüşen en az 4-5 tane mail aldık. Henüz tabi ki "bahsedilen" tasarımları yazmak için çok erken. Geçen sene bizim tahmini çizdiğimiz formaların çakmasının yapıldığını görünce üzülmüştük baya, bu sefer daha geç koymayı düşünüyoruz detayları/çizimleri bu sebeple. Ancak 2014-2015 sezonu forma bilgileri dünyada da artık yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Büyük takımların bazılarının fotoğrafları bile sızdı, biz tabi ki bizim formaları paylaşmayacağız şimdilik ancak yeni sezonda giyilecek olan deplasman ve 3. formamızın ana ve yan renklerini koyalım. Hafif heyecan olsun.

Şimdilik bu kadar.

17 yorum :

el ingenioso hidalgo don quijote de la mancha dedi ki...

bu mor işi tuttu :)

Eşref dedi ki...

yaaaaaaaa yapılır mı bu ya gel de meraklanma şimdi

Unknown dedi ki...

şu mor rengini neden kuluble özdeştiriyolar anlamış değilim 3.formamız olması hele daha berbat!

memrekeles dedi ki...

Ben koyu renkleri daha çok sevsem de sanırım ligimizde bu formalar deplasman forması olarak daha kullanışlı olacak. Admin ellerine emeğine sağlık da sen paylaş yeni çizimleri bence, ağzı yanmıştır geçen sene çakma formayı üretenlerin...

memrekeles dedi ki...

Ben koyu renkleri daha çok sevsem de sanırım ligimizde bu formalar deplasman forması olarak daha kullanışlı olacak. Admin ellerine emeğine sağlık da sen paylaş yeni çizimleri bence, ağzı yanmıştır geçen sene çakma formayı üretenlerin...

Sühan Alp dedi ki...

Mor yerine turuncu formayı kalıplaştırabilsek çok daha iyi olurdu sanırım. Turuncu daha çok yakışıyor, hem dalga konusu olma ihtimali de düşük bir renk

Selocan dedi ki...

Renkleri dalga konusu yapanlar ile uğraşmaya gerek yok bence. Mor da diğer hiçbir renk gibi dalga geçilecek bir renk değil. Beğenip beğenmemek ayrı mesele, beğenmeyebilir insanlar tabi ki ama moru belli bir kitlenin rengi olarak tanımlayıp aşağılamak ve bu sebeple de dalga geçmek oldukça çirkin bir yaklaşım.

Sühan Alp dedi ki...

Mor üzerine beyaz renk hoş durmuştu benim hoşuma gitmişti açıkçası ama nedense turuncu daha çok hoşuma gidiyor. Bunda sanırım Kewell, Lincoln, Baros üçlüsünün etkisi de yüksek. Her neyse, umarım bu sene mor güzel olur

ismailinc dedi ki...

Sühan kardeşime bir açıdan katılıyorum. Evet, turuncu forma kat ve kat mor formadan güzeldi. Hatta gelmiş geçmiş en sevdiğim formalarımızdan biridir.

Ancak katılmadığım nokta ise şu. Turuncu, ton itibariyle sarı ve kırmızı renklere yakın olduğu için, 3. forma amacına hizmet etmez. Son iki senedir (hatta sarı formayla beraber 3 sene)3. formalarımız amaç dışı. O yüzden mor forma olmalı. Renklerimizden farklı tonlarda. Bırakın dalga geçsinler. Hiç önemli değil.

Halis HAKYEMEZOĞLU dedi ki...

Aslında bayağa bilgi var yukardaki görselde.. Benim anladığım beyaz formamız üzerine klasik sarı-kırmızı desenler kullanılarak sade bir forma ve mor üzerine sadece sarı renkler kullanılarak diğer forma.

Mor bence de doğru bir tercih ki; bu sene çıkarılan tüm yan ürünlerde fazlasıyla karşımıza çıkıyordu. Önceki senede çıkan mor formamızın üzerinde beyaz renk kullanılmıştı ve bence çok da güzel olmamıştı. Ama sarıyla daha çok yakışacağı Nike'ın bu sene çıkardığı birçok üründe kendini belli ediyor. Heyecanla bekliyoruz çizimleri de :))

Taha dedi ki...

Harika bir tercih olmuş. İkinci formanın rengi konusu tercihe kalmamalı (kişisel fikrim) beyaz formayı standardımız olarak kabul etmeliyiz diye düşünüyorum. Üçünci formayla ilgili olarak, Nike'ın yorumuyla mor forma görmek güzel olacak. Kaç sezondur şöyle içime sinerek iki forma birden almadım, umarım önümüzdeki sezon güzel tasarımlarla karşılaşırız. Son olarak önümüzdeki sezon için beyaz formayı en az parçalı kadar merak ettiğimi söylemeliyim.

test dedi ki...

Formalar bu sene ki gibi son maçta değil de, şöyle görkemli bi açılışla tanıtılsın. Gövde gösterisi yapar gibi. Alttan da sağlam bi savaş müziği tamamdır ;)

Cihan dedi ki...

MOOOR mu?
sevindim yaaa.

KINGELVIS dedi ki...

Mor yerine keşke 2000 - 2001 sezonunda giydiğimiz sarı ağırlıklı formamıza benzer bir forma yapsalardı keşke ...

Umut Naderi dedi ki...

@Selocan Bir çalışmamı paylaşmak istedim hocam;

http://i.imgur.com/wrE6Mwy.png

Unknown dedi ki...

Abi bırakın şu mor rengini onun yerine turkuaz yapın daha iyi hem osmanlı rengi olarak biliniyor.

Unknown dedi ki...

abi bırakın mor ne allah aşkına :(

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır