Bu Blogda Ara

24 Aralık 2013 Salı

BEŞİKTAŞ FORMALARI KİTABI


Oldukça güzel bir projeden bahsetmek istiyorum. Hem meraklısı olduğumuz konu, hem de sonu çok güzel bir işe çıkıyor. Forma koleksiyoneri ve aynı zamanda formaları sadece dolabında saklanması şart olan kumaş parçaları olarak görmeyen, takımının forma tarihine forma kültürüne meraklı, formaların kulübü için ne anlam ifade ettiğini bilen, tarihini araştıran bir koleksiyoner Barış İzgördü. Yeni tanıdım, ancak günümüzdeki bazı koleksiyonerlerinden hemen ayrılan bu farkı ile ayrıca saygı duydum. Bahsedeceğimiz mesele Barış Bey'in forma koleksiyonu değil tabi -kendisi hakkındaki bu görüşümü yazmadan olmazdı- esas mevzuya gelelim biz;


Barış İzgördü Beşiktaş Formaları adı altında bir kitap projesine imza atmış. İçinde kendi koleksiyonundan fotoğrafların ve daha eski dönemden yine kendisinin çizmiş olduğu efsane formaların çizimlerinin yer aldığı bölümlerden oluşan Beşiktaş formaları tarihi kitap projesi... Henüz satışta değil, proje hayata geçebilmek için bizlerin bağışlarını bekliyor. Eğer gerçekleşirse satışından elde edilecek tüm gelir lösemili çocuklar yararına bir vakfa bağışlanacak. Hiç bir kar amacı gütmediğini de yazalım. Bir taraftarın gönül verdiği takımı için hazırladığı bulunmaz ansiklopedik bir nimet... Üstelik sonunda da oldukça güzel bir işe vesile olacak olan harika bir proje. 

Aşağıda kampanya sayfasını paylaşıyorum. Lütfen maddi olarak yardımda bulunamasınız dahi bu projenin duyulmasını sağlayınız. Oldukça mutlu oluruz.

3 yorum :

The Eagle Abroad dedi ki...

Böyle bir projenin belli bir rengi olmadigini ispatlayan bu postunuz içˆn size çok tesekkur ederim. Umarim belirttiginiz gibi hedefimize ulasir ve bu projeyi basariyla gerceklestirirz. Basaracaksak tum renkler bir araya gelip yapacagiz. Tekrardan tesekkurler.

Ata TURAL dedi ki...

Merhaba böyle bir projede grafik-sayfa tasarımı gibi konularda mesleğim gereği profesyonel destek vermek isterim çorbada tuzumuz bulunursa ne ala :)

The Eagle Abroad dedi ki...

Ata Bey çok tesekkurler. Kitap projesini duyurdugumda zaten kitabimiz baskiya hazir hale gelmisti. Su anda baskisini gerceklestiriyoruz. Mart ayi gibi elimizde olacak. Umarim ileride baska projelerde calisma firsatimiz olur. Tekrardan tesekkurler.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır