Bu Blogda Ara

1 Şubat 2014 Cumartesi

2014-2015 SEZONU İÇ SAHA FORMAMIZ


Epeydir biliyorduk da yazmak gelmedi içimizden, pek çok kişiye sorduk hep aynı cevabı aldık. Kabullenmek istemedik. O gün bugündür de keyfimiz yok açıkçası. Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği iç saha forması çubuklu olacak. Parçalı yok yani önümüzdeki sezon. Tam Nike her şeyi yerli yerine koydu, tam parçalıyı da oturttu derken yine başa döndük. Diğer formalar ne kadar güzel olursa olsun, çubuklu forma da ne kadar güzel olursa olsun, parçalı olmayan bir sezon olmaz olsun.

Detay vermiyoruz, uzunca bir süre de vermeyeceğiz. Korsancıların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu konuda sizden de anlayış bekliyoruz. Çizim böyle diye formanın 3 bant olacağını düşünmeyin, çubuklu işte. Alttaki beyaz kısım da formadaki detay rengini temsil ediyor. Bu formadaki bir bölgede kullanılan beyaz bir kısım da olabilir, sadece sponsor renkleri de olabilir (TT, avea, Nike logosu vs...) Diğer 2 formayı önceden yazmıştık. Onlara da ŞURADAN bakabilirsiniz.

Çubuklu da bizim formamız, tarihimizde yeri var, en büyük kupaları o formayla kazandık vs... gibi muhabbetlere girmeyeceğiz. Bizi 4 senedir takip edenler bu konudaki tavrımızı bilir, değişmesi zordur. Değiştirilmesi teklif dahi edilemez. O sebeple -o tip yorumlara tabi ki saygımız var- ama münakaşaya girmeyiz. Parçalısız sezon olmaz.

(Not: Uzun zamandır yazı yazmadığımızı farketmişsinizdir. Sebebi tabi ki çubuklu forma keyifsizliği değil, eskisi kadar müsait olamıyoruz ve bundan sonra da olmamız zor açıkçası. Bu sebepten ötürü paylaşımlarımız artık eskisi kadar sık olamayacak.)


25 yorum :

Adsız dedi ki...

ya çubuklu forma bize gitmiyor arkadaş. Nereden çıkıyo bu çubuklu sevdası. Bunun yerine 98-99 sezonunun fümesine benzer birşeyler çıkarsalardı bari.

Çubuklu nedir Allah aşkına ya?

Mehmet Atalay dedi ki...

Konuyla ilgili sorumlu kimse iletin e-mail adresini, bu hatadan döndürelim bu kişiler kimse?

NDishe dedi ki...

Bu gerçekten kabul edilebilir bir durum değil. Bunca senedir yırtınıp, tam karşılığı almış, işleri yoluna koymuşken olur şey değil. Bu nike'ın tasarımcıları gs'nin forma tarihini bilmiyorlar mı? Tamam çubuklu tarihimizde giyilip, uefa kupası döneminde kendine belirli bir yer edinmiş olabilir, ama bu 109 yıllık çınarın formasının parçalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Yani 2008/09 sezonundan beri oturtmaya çalıştığımız parçalı kültürünün nike'ın ya da yönetimde çubukluyu kim seçtiyse onun iş güzarlığına kurban gitmesi kabul edilebilir değil ... Tamam farklılık iyidir ama home formanın parçalı'dan çubuklu'ya evrilmesi çok büyük saçmalıktır bana göre. Bu durum şuna benzer, Real Madrid'in içerde 100 küsür senedir kültür gibi oturttuğu beyaz forma yerine armasında bulunan eflatun'u home olarak seçip içerde giymesi gibi...

Gerçekten şok olmuş durumdayım. Yani şu durum gerçekten kabul edilebilir gibi değil :(

Adsız dedi ki...

1 Nisan'a daha vardı. Ama erkenden şaka yapmak istediniz. Şaka mı?

memrekeles dedi ki...

Anlaşıldı seneye forma 2. Ya da 3. Formamızı giydiğimiz maçları izleyeceğim sadece :-(

memrekeles dedi ki...

Sportif aş mail adresi gibi birşey yok ama telefon numarası var. Tek tek arayıp şikayetimizi dile getirsek nasıl olur gerekirse bu sezonun aynısı olsun formamız yeni tasarım olmasın!!

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Emeği geçen herkesin amk!

Unknown dedi ki...

yapabileceğimiz bir şeyler olmalı. sesimizi kulübe duyurabilmeliyiz. bu ancak böyle başarılı ve birleştirici bir blogun öncülüğüyle olur. bloga eskisi kadar önem veremeyeceğinizi söylemeniz hem bizi üzer hem yaşatmaya çalıştığımız forma kültürümüzü unutturmaktan başka bir işe yaramaz. Sözüm o ki, mail ise mail atarak, telefonsa arayarak tepkimizi belli edelim.

ismailinc dedi ki...

Mor formanın heyecanı, bu haberle yerle bir oldu. Nike ile forma kültürümüz olgunlaşıyordu tam. Kesin yönetimden birinin dahiyane fikridir. Uefa kupası sezonu teması da olur, ooh ne kadar güzel(!).

Carricudizilla dedi ki...

Selocan:
Milli takımın yeni formasını gördün mü? Eğer gördüysen bizim formalarda da böyle bir detay olma olasılığı var mı?

Selocan dedi ki...

Bildiğim kadarıyla yok. Çubukluda bir şey olacak ama o tarz değil.

AntaRes dedi ki...

Yahu tam kendime "bu sene NIKE 3.forma ile sıçtı" derken...
Bir de "kombinasyonlarda sportif A.Ş. sıvıyo" derken...
Çok çok özür diliyorum, bunlar daha "hiç"miş.
Söylentiler doğru ise, sıçma, sıvama, aklınıza her ne gelirse seneye bırakmışlar meğerse.
Parçalısız Galatasaray olur mu?
Ne zaman olmuş?
Fener parçalı forma yapar mı?
"Zamanında kullanmışız", "tarihimizde yeri var" diye çubukluyu sarı-lacivert yapın da, tam olsun.
Kulüp yetkilileri, görevlileri ne iş yapar?
Terim gidince bu kadar mı dağılır bir kulüp?
Aklınız mı yok?
Yap yine parçalı, yap ikinci bir dış saha forması, sarı-kırmızı çubukluyu da yap alternatif 3.forma.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Bu işten "profesyonel yönetici" adı altında milyarlar kazanan insanlar, aldıklarınız haram olsun.
Ben 15 senedir böyle iş yapsam dolar milyoneri olurdum.
Yazıklar olsun size.

Mehmet dedi ki...

Arkadaşlar bu çubuklu rezaletini durdurmak için kulüp yönetimine yılmadan baskı yapalım. Aşağıda mail adresi ve binlerce mail atıp sesimizi duyurmanın zamanıdır.

http://www2.galatasaray.org/bize_ulasin.php

Galatasaray gelenekleri olan bir kulüptür ve o geleneğin değişmez bir parçası ise "tam parçalı" formasıdır. Metin Oktay'ı andığımız şu günlerde böylesi rezil bir haberi (2015 yılı formasının çubuklu olması) almak utanç verici. Lütfen yorulmadan bıkmadan usanmadan kulüp yönetimine mail atalım ve bu hatadan geri döndürelim.

Mehmet dedi ki...

Ben ilk mailimi attım. Sizlerden de aynı hassasiyeti bekliyorum. binlerce mail gönderelim ve yönetime sesimizi duyuralım.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Bugün gazetelerde de (biraz yanlış olsa da) tepkilerin ses getirdiği yazıyor.

Merak ettiğim bir konu var. Bildiğimiz kadarıyla Nike çok önceden başlıyor tasarım ve üretime. Bugün tepkiler nedeniyle geri adım atılsa yeni sezona özgün bir parçalı yetişir mi?

erhan1980 dedi ki...

Bunun yönetimle falan alakasi yok. Nike forma satmak istiyor hepsi bu. Son üç sezon parçali forma çikti, millet bu formalardan aldi. Yeni sezon'da tekrar parçali çikarsa fazla forma satilmaz, çünkü forma kültüründen uzak çogunluk degisiklik istiyor. Bu durumu Barcelona'da da görüyoruz. Adamlarin klasik formasi çubuklu, ama arada onlar da parçali çikariyorlar. Hata çubuklu formada bile oynamalar oluyor, bazen 3 bant, bazen daha fazla. Bayern'de de durum ayni, formalari genelde düz kirmizi, ama bazen onlar da kirmizi beyaz çubuklu forma çikariyorlar.

HacKing13 dedi ki...

bence bu kulübün politikası olabilir yani baktığınızda Juventus veya Inter in çubuklu dışında forması yok ya da Arsenal in her zaman aynı stil sadece bazı eklemeler yapılıyor bizde de bu tarz ufak değişiklikler yapılabilir ama çubuklu bizim için ancak iyi bir üçüncü forma olabilir

rtsbora dedi ki...

Madem uzun zamandır biliyordunuz, neden daha önce yazmadınız? Belki tepkilerimiz işe yaradı?.. Şu saatten sonra ne kadar tepki göstersek de boş. Nike formaların üretimine bile başlamıştır belki...

rtsbora dedi ki...

Bu arada ben de galatasaray.org üzerinden tepki mesajı attım. Formalar değişmez ama belki taraftar baskısıyla bu sezonki parçalıyı seneye de kullanırız?..

Unknown dedi ki...

Parçalı formanın olmaması büyük bir eksiklik. parçalı formamıza dokunmasınlar. Sesimizi duyun..

Unknown dedi ki...

Yazik yazik. Fenerbahceliler parcali yapsa biz dalga gecerdik insallah onlar gecmez

inanc dedi ki...

Bence GS tarihinin en güzel formaları 2000 yılındaki çubuklu ile 2001 Süper Kupa finalinde giyilen çubuklu formalar. Kötümserliğe gerek yok bence.

inanc dedi ki...

Ayrıca bu FB ve GS taraftarında olan cahilliği bir türlü atlatamadık. Nike ve adidas anlaşmalı kulüplerine gelip en az 50 adet forma tasarımı yapıp sunuyorlar. Yönetimler de bunların arasından seçiyor. Hala nike'a ve adidas'a laf etmek ne kadar cahilce bir durum bunu artık aşalım.

Unknown dedi ki...

Kardeşim haberin var mı bilmiyorum ama Galatasaray efsanesi Metin Oktay'da zamanında çubuklu forma giydi. Bu bir rezillik değil...

Unknown dedi ki...

2020 yılından yazıyorum. Bu yazılanları okudum ve sessiz kalamadım. Galatasaray tarihinde çubuklu forma olmasa anlardım(ki Metin Oktay bile zamanında giydi)ama Galatasaray'ın çubuklu ile tarihindeki en büyük 2 başarıyı elde ettiğini unutmayın.Bu çubuklu düşmanlığı çok gereksiz. Galatasaray'mızın tarihinde parçalı olduğu gibi çubuklu da olmuştur ve olacaktır. Ve çubuklu forma parçalı kültürüne ihanet değildir.Her zaman aynı parçalı forma üretilmeyebilir bazen değişiklik yapılabilir bu tür basit durumları umarım günümüzde aşmışsınızdır...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır