Bu Blogda Ara

30 Ağustos 2014 Cumartesi

2014 2015 Giyilmesi Gereken Formalar

İlk Yarı:

İkinci Yarı:


     Tabii giyilmesi gereken asıl formamız parçalı ama elimizdekiyle en ideali bu.

4 yorum :

Unknown dedi ki...

Dikkat ettim de bwsiktas kardemir ve caykur rize disinda hic bir takimin sponsoru yok

Unknown dedi ki...

Yine guzel bir calisma olmus elinize sağlık :) yine yeni bir sezon öncesi ve takımımızın da burda bizlerin özen gösterdiği kadar doğru kombinasyonlara özen göstermesini temenni ediyoruz. Ayrıca, parçalı forma bu sene kesinlikle giyilmeyecekmi? taraftar tepki gösterdi diye bu sene de formalarda olacak diye okumuştum yanlışmıdır? ayrıca CL içinde giyilebilecek forma kombinasyon çalışmanızı da bekliyoruz.

Unknown dedi ki...

bugün gazetede fenerbahçe'nin, federasyona tüm iç saha maçlarında ve hatta olabiliyorsa dış saha maçlarında da çubuklu kombinini giymek istediğini bildirdiğini okudum. fenerbahçe forma kültürüne o kadar sahip çıkıyor ki, her defasında imreniyoruz. biz bu işi neden beceremiyoruz anlayamıyorum. sanırım kulüpte bu işe bakanlar daha gerçek kombinimizi dahi bilmiyorlar.

Unknown dedi ki...

Bildiğim kadarıyla konç rengindeki uygulama gibi şort renginde de farklılık olmalı, bu yüzden Fenerbahçe maçında formamızın altına kırmızı bir şort giymek ya da Fenerbahçe'nin çubuklusunun altına lacivert bir şort giydirmek daha iyi bir talep olur

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır