Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2016 Pazartesi

2016 2017 İlk Yarı Giymemiz Gereken Formalar



3 yorum :

Emirclio dedi ki...

2 Ekim Tarihine kadarki durum
Antalyaspor maçı: Antalya bembeyaz forma ile çıktı, biz parçalı ama kırmızı şort ile

Beşiktaş maçı: Beşiktaş simsiyah giydi biz parçalı beyaz şort

Çaykur Rize: Rize açık yeşil giydi, biz beyaz şort ile parçalı

Kayseri: Keyserispor Çubuklu ve kırmızı şort giydiler ,biz bembeyaz giyinip çıktık maça

Akhisarspor: Doğru kombinasyon ile çıktı iki takım.

Karabükspor: Karabükspor mavi forma mavi şort ile çıktı, biz parçalı forma beyaz şort ile çıktık.

Her zaman kırmızı çorap ile çıktık.

Unknown dedi ki...

Arkadaş parçalı altına neden kırmızı kombine giyilmiyor , kırmızı şort giyin ya hem yakışıyor hem klasik hem de uğurlu geiyor...

Emirclio dedi ki...

Devre arasına kadar ki son durumu yapayım.
Gençlerbirliği maçı: Gençlerbirliği parçalı siyah kırmızı formasının altına siyah şort siyah çorap giydi. Biz Beyaz forma, beyaz şort ve kırmızım sı çorabı giydik

Trabzonspor maçı: Trabzonspor beyaz forma mavi şort ve beyaz çorap giydi. Biz ise Parçalı forma beyaz şort ve kırmızı çorabımızı çektik üstümüze. Yenildik PEhh

Adanaspor maçı: Adanaspor Turuncu forma, siyah şort ve turuncu çorap giydi. Biz ise bembeyazdık.

Başakşehirspor maçı: Başakşehir masmaviydi biz ise parçalı altına beyaz şort ve kırmızımsı çorabımızı çektik.(ne renk bu çorap yahu anlamadım gitti)

Fenerbahçe maçı: Fenerbahçe Çubuklu altına beyaz şort boyaz çorap çekti. Biz ise parçalı altına kırmızı şort kırmızımsı çorap.

Bursaspor maçı: Bursaspor maça beyaz forma yeşil şort ve beyaz çorap ile çıktı biz ise parçalı altına kırmızı şort ve kırmızı çorap giydik.

Kasımpaşaspor maçı: Kasımpaşa maça mavi beyaz çubuklu forması beyaz şortu ve beyaz çorabı ile çıktı. Biz ise parçalı alına kırmızı şort kırmızı çorabımızla oynadık.

Gaziantepspor maçı: Gaziantep maça beyazlar içinde geldi bizde kendimizi güzeller içinden parçalı forma kırmızı şort ve kırmızı çorap ile çıkıverdik.

Osmanlıspor maçı: Osmanlıspor siyahlar içinde geldi. Biz ise parçalı forma beyaz şort kırmızı çorap ile çıkıverdik sahalara.

Alanyaspor maçı: Alanyaspor Bembeyaz bir forma ile çıktılar. Biz ise parçalı altına kırmızı şort kırmızı çorap. Türkiye kupası maçları sonra bir ara şey yapalım.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır