Bu Blogda Ara

22 Mart 2010 Pazartesi

GELECEK SEZON FORMALARIMIZ


Home: Parçalı Forma. 2009-2010 Sezonunda giyilen aynı formayı, hiç değişmeden tekrar kullanacağız.


Away: Önünde kükreyen aslan figürü olan, krem renginde bir forma. Şortu da, çorabı da krem renk. Adidas çizgileri ve formadaki reklamlar kırmızı renk. Üzerindeki Aslan figürünün rengi ise kahverengi.


3rd: Somon rengi bir forma, tonu Palermo forması gibi uçuk. Şortu ve çorabı siyah. Forma üstünün Adidas çizgileri ve reklamları siyah, şortun çizgileri ise somon. Formanın sırtında, içinde numaraların yazılacağı bir çerçeve olacak. Çerçevenin şekli Galatlar arması şeklinde. Rengi ise somon formanın tonundan daha koyu bir somon rengi. Forma üzerindeki GS armasının 2 yanında, 2 aslan figürü bulunuyor.

4th: Çubuklu Forma. 1964 yılında ASY ile çekilen ilk fotoğraftaki formanın benzeri olacak. ASY için özel yapılmış bir forma olacak ve bu temaya uygun birkaç ince detay olacak formanın üzerinde. Sezonun ilk yarısında bu forma kullanılmayacak ve satılmayacak. 2. yarıda TT Arena'ya geçtiğimizde piyasaya sürülecek ve kullanılacak. Daha fazla detayı sezonun 2. yarısına yaklaşırken veririz.

Hiçbir formamız yakalı olmayacak.

Ayrıca BKZ;



Not: Çizimler alınan bilgilere göre tahmini olarak yapılmıştır. Okan Öztoprak tasarımlarıdırlar.


Lütfen kaynaksız kullanmayın !

20 yorum :

Morphosis dedi ki...

bu somon pembeye yakın bır renk deilmi?

Morphosis dedi ki...

inşallah şaka yapıyorlardır.

b.p. dedi ki...

Bu seneki barcelona away formasının rengi gibi olabilir.

Selocan dedi ki...

Evet onun gibi de olabilir. Palermo biraz daha uçuk sanki..

Morphosis dedi ki...

yenı tasarımda bu krıterlerde 4 forma tasarlayayım bari bakalım neler çıkacak =)

calibra dedi ki...

Barça rengi gibi olacak bence de.

Ama keşke olmasa. başka yerlerden almasak, özümüze dönsek.

Füme yapsak? :))

Kulüp! Duy lütfen sesimizi yauv.

bro'o dedi ki...

öyle görünüyorki önümüzdeki sezon galatasaray formaları gene konuşulacak ...keşke siyah bi formamız çıksa... parçalı, beyaz,siyah ve sarı forma ... beyaz formamız kırmızı beyaz ağırlıklı olsa neuchatel maçında giydiğimiz forma gibi ...

firat selcuk dedi ki...

2. formanın rengiyle birlikte detayları da soylendigi gibi belli ise cok yakında gorebiliriz formamızı.. mart-nisan aylarında adidas'ın bazı tasarımları sızıyor piyasaya, bu kadar detayıyla belli olan formayı erkenden gorurmusuz gibi geliyor bana..

bir de cubuklu umarım sarı-kırmızı olmaz.. fume-sarı-kırmızı, siyah-sarı-kırmızı gibi cesitlendirmek lazım.. parcalı varken aynı renkte cubuklu pek hos olmuyor..

nothing dedi ki...

Çubuklu karşı tarafın klasik forması değil mi.

Seco dedi ki...

of ya inşallah yanlış haberdir. zaten en büyük saçmalık parçalı varken aynı renkte bir de çubuklu olması.
bu seneki barça away rengi de bana turuncuya yakın geliyodu turuncuyu yeni yaptık zaten.
ya benim anlamadığın bloglarda forumlarda bu kadar konuşuluyor illa ki kulüpten yetkililer de taraftarda hakim olan genel isteği biliyorlar hala nasıl her sene forma konusu sıkıntı oluyor.
bizim heyecanla beklememiz gereken 3rd formanın ne renk olacağıdır, gerisinin zaten standart olması gerekir.

parçalı home, beyaz away, farklı bir renk 3rd ve 4. forma olacaksa dönüşümlü olarak düz sarı veya düz kırmızı... bu kadar basit

Selocan dedi ki...

@Seco

Tamamen seninle aynı fikirdeyim. Bizim her sene beklememiz gereken tek forma 3rd olmalı. Diğer Home ve Away sadece detaylarını merak etmeliyiz.

Kulüpten takip ediliyor bloglar ve forumlar. Ancak yine kendi bildiklerini okuyorlar.

Sercan dedi ki...

cubuklu :(

L dedi ki...

aslında kulübün bildiğini okuması daha iyi, neden derseniz ben "galatasaray neden beyaz giyiyor" diyen insanlar tanıyorum. siz neden bahsediyorsunuz. adamın daha ondan haberi yok.

Sercan dedi ki...

su cubuklu yasaklanmali

Adsız dedi ki...

Lütfen çubuklu forma sevdasından vazgeçin artık. Çubuklu bizim sembolümüz mü ya? Son çubuklu giydiğimiz sene 6 yedik fenerden hala çubuklu forma diye ısrar ediyorlar.


Ayrıca bu somon rengi neymiş mor iyidi de pembe ile saçmalamasınlar. Turuncu olsun yine bir tane, turuncu çok hoştu. Yada füme(gri) olabilir 1999 senesindeki forma gibi o müthişti. Ama ne olur çubuklu ve somon mevzusunda saçmalamasınlar hatta bilen arkadaşlar varsa mail gönderip rica edelim.

ahmet dedi ki...

away ile 3rd ana renkleri birbirine çok yakın,sanki birbirlerinin alternatifleri olarak hazırlanmışlar. İkisiniz aynı anda çıkmasına şaşırdım açıkça. Ya da krem rengi beyaz formanın alternatifi olarak düşünülmüş. Ancak planlama içime sinmedi sonuç olarak.

vinca dedi ki...

somon rengiyle pembe karışmış bence. somon rengi dediğin daha kavuniçine yakın bir renk değil mi?

Selocan dedi ki...

Yok değilmiş ya, pembeymiş bildiğin. Ben de öyle zannediyordum ama, direkt pembeymiş :)

okan yücel dedi ki...

parçalı yerine çubuklu olmasını ben de çok istemiyorum açıkçası sebebi ise parçalının göze daha hoş gelmesi.lakin çubukluyu böyle hunharca eleştirenlere soruyorum leeds'i geçerken giydiğimiz forma nasıldı milan'ı 3-2 yenerken hertha berlin'e berlin'de 4 atarken...fenerden 6 yediğimizi hatırlayan arkadaş bunları hatırlamıyor mu?

Unknown dedi ki...

http://galatasarayformalari.blogspot.com/2009/07/seneye-3formayi-biz-sececegiz.html

bu blogun yeni sayılabilecek bi takipçisi olarak eskilere göz atıyordum..bununla karşılaştım..ee zaman su gibi akıp geçiyor sorgulama zamanı geldi...HANİ BİZ SEÇECEKTİK ??

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır