Bu Blogda Ara

2 Mart 2010 Salı

TASARIM İÇİN BOŞ TEMPLATE ?? - YARDIM


Bu konuda çok mail geliyor, ben de bilmediğimden cevap veremiyorum. Forma tasarlamak, akıllarında ki formaları çizip bize göndermek isteyen insanlar var, ancak boş templateleri bulmakta güçlük çekiyorlar. Ben 1-2 siteye bakındım, ancak hiçbir şey anlamadım. Hali hazırda tasarım yapan arkadaşlardan rica ediyorum. Bu boş templatelerin nerelerde bulunduğunu bizlerle paylaşırlarsa mutlu oluruz.

Bu sayede çok daha kaliteli tasarımların önü açılmış olur, hem de oradan buradan daha önce tasarlanmış, başkalarının templateleri üzerinden çalışma yapılmasının önüne geçmiş oluruz. Yani her durumda çok daha güzel işler çıkar ortaya. Tasarım yapmak isteyenlerin ricası üzerine, sizlerden yardım bekliyoruz. Boş templateleri bir upload sitesine yükleyip, linki bu başlığın altına gönderirseniz çok daha kolay ve güzel olur hepimiz için.

Paylaşmak güzel şey unutmayalım. Bu blogun tek amacı bu zaten.

Benim bulabildiklerim; Yukarıdaki resimdeki Adidas şort templatesi (Resme Tıklayın). Ayrıca şu bloga da bir bakın derim. Font için de buraya bakın. Sizlerin de yardımlarınızı bekliyoruz.

5 yorum :

emregs75 dedi ki...

İsteyen herkese GS 2009/2010 fontlarının orjinal vektörel çizimlerini gönderebilirim.

Emre

Osman dedi ki...

emre, ben cok isterim misal..

Osman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
okanöztoprak dedi ki...

Arkadaslar font çok kolay,
Google'da Aardvark bold yazin, yeni sezon formalarimizin fontlari çikar.
Kenarlarini ve GS logosunu kendiniz yapmaniz lazim .
Sortlar içinde www.switchimageproject.com'da tasarimciya bir mail atin derim. Sanirim template'ler için para istiyor, donate yani.

Selamlar.

Adsız dedi ki...

Bende istiyorum Emre, zahmet olmazsa :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır