Bu Blogda Ara

24 Ekim 2010 Pazar

ERKEK VOLEYBOL FORMALARI


Voleybolda erkekler sezonu açtı. Ligin 2. haftasında, Beşiktaş mücadelesinde güzel bir sürpriz bekliyordu bizi. Mercan renk bu sezon futbol dışında basketbol ve voleybolda da kullanılıyor. Geçen sene de voleybol bu 3rd akımından etkilenmişti. Hem erkek hem de kadın voleybolda mor renk formalarımız vardı. Erkekler pek fazla kullanmadılar, ara sıra maçlarda farklı renk forma giyen liberoların üzerinde görüyorduk o formaları. Ancak kadınlarımız pek çok maçta mor giymişlerdi. Zaten neden tekrar yazıyorum bilmiyorum, geçen sezon resimlerini paylaştık. Diğer branşlar etiketine tıklayıp görebilirsiniz.


Bu sezon henüz kadınların ligi başlamadı. Erkekler ise 2. haftaya girdiler. 2. hafta mücadelesinde takım mercan renk formayı giymişti. Libero ise krem renk formayı çekmişti üzerine. Yani futbol takımının kullandığı 2 aykırı formayı da kendilerine uydurmuşlar. Bu tip hamleler benim çok hoşuma gider. Spor kulübünün bir bütünlük içinde olduğunu hissettiriyor bana.

Mercan formaların üzerinde desenler çok şık, değişik bir görüntü ve ben çok sevdim. Ayrıca o bölümlerin olduğu taraftaki kolun tek renk, düz siyah olması da görüntüyü şıklaştıran detaylardan biri. Ayrıca tıpkı futbol takımındaki kombinasyon gibi voleybol formamızın da mercan üstünün altına siyah şort çekilmiş. Siyah şortun yanında ki mercan renk kalın bantforma bütünlüğünü sağlayan şık detaylardan...


Krem formanın ön tarafından yakın bir görüntüsü yok resmi sitede. Ancak yukarıdaki resme baktığınız zaman krem formanın önünde tıpkı futbol formasında olduğu gibi Aslan deseni var. Aslan deseninin şekli futbol formamızda ki ile aynı. Bu da bütünlük açısından güzel. Yine futbol takımındaki kombinasyon korunmuş ve altına krem şort çekilmiş. Krem formanın göğüsten geçen bordo şeridi bana geçen seneki Fiorentina formalarını hatırlattı. Ancak yakışmış. Bu formayı sezon içinde takımın tamamı giymiş şekilde göreceğiz mutlaka.


Herhalde bir de iç saha formamız olacaktır. Yani Sarı-kırmızı renkler içeren. Umuyorum onu da parçalı düşünmüşlerdir. Geçen sene hatırlarsanız düz sarı ve düz kırmızı formalarımız vardı (ters renk detaylar içeren). Ama şimdi 2 tane güzel aykırı forma yapıyorsan ve futbol takımından örnek alıyorsan bir de parçalı şart... Önümüzdeki haftalarda hem kremin hem de home formamızın resimlerini paylaşırım.



Son bir değerlendirme yazısı; Kesinlikle futbol takımı formalarımızdan daha başarılılar. Forma üzerindeki ince detayları, figürleri çok çok beğendim. Futbol takımından alınan 2 aykırı renk fikri de mükemmel ve her sene uygulanmalı. Ayrıca şort ve çorap kombinasyonlarını da futbol takımından almaları spor kulübü bütünlüğünü sağlıyor. Forma üreticimiz yanılmıyorsam errea.

Konu dışı olarak. Kremi bilmem, ancak mercan basketbolda da kullanılacak. Hatta kadın basketbol takımımız bu akşam oynadığı maçta kullanmış mercan formayı. Basketbolu da başka bir başlıkta değerlendiririz. Ligler bir otursun, resimler bir düşsün resmi siteye. Kaynak fazla değil biliyorsunuz...

4 yorum :

Mert dedi ki...

Ayrıyetten fontların da futbol takımında kullanılanlarla aynı olması hoş olmuş.. :)

Unknown dedi ki...

Formalarda ki reklamlar da gayet başarılı. GSMobile ve GSBonus reklamlarının futbol formalarında da olmasını ümit ediyorum.

calibra dedi ki...

Futbol formalarından güzel olmuş ikisi de...

Farklı kalıplar kullanılmış, Mercan'daki detaylar falan gayet hoş bence.

Errea mı yapsa futbol formalarını da? :D

pinarfiliz dedi ki...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs061.snc4/34436_157636584276130_100864266620029_268238_5999370_n.jpg

bayanların mercanı bu arada :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır