Bu Blogda Ara

8 Haziran 2011 Çarşamba

2011-2012 SEZONU GALATASARAY FORMALARI - SON TAHMİNİ ÇİZİMLER #2


Dün Recep Çınar'ın kaynağından aldığımız son dakika haberi doğrultusunda beyaz formayı yazmayı rafa kaldırmıştık. Çünkü başka bir formanın varlığından bahsedildi bize. Hadi saklamayalım, çubuklu forma olabileceği söylendi. Ancak Recep bugün bu duyumu bir kez daha teyit ettirdi ve bir değişiklik söz konusu değil. Beyaz forma gelecek sezonki 4. formamız. Üzerinde Nike'ın son 2 sezonda kullanmaya pek alıştığı tırtıklı desenler olacak. Tam olarak o desenlerin nasıl olduğunu bilmiyoruz. Biz tahmini olarak bu şekilde olacağını düşündük.

Recep'in teyit ettirdiği bir haber de formaların Eylül'de satışa çıkacak olması. Geçtiğimiz haftalarda formalar ülkeye getirildi ve font-reklam vs... basım işlemleri başladı demiştik. Hollanda'dan Türkiye'ye 2 tane tır gelmiş ve bir tırın içinde antrenman ürünleri, diğer tırda da formalar varmış. Ancak bu gelen 2 tır sadece futbolcular ve teknik ekibe ekipman sağlayacakmış. Kısacası evet lig başlayacak ve biz yeni sezon formalarımızı takımımız üzerinde göreceğiz. Hatta 5-15 Temmuz belki tanıtımı da yapılacak (ya da yapılmaz), ancak satış Eylül başında olacakmış. Bu hamlenin sebebini bilmiyorum ancak Nike Hollanda'nın aldığı bir kararmış ve buradaki Nike Store'lar da epey tepkililermiş.


Bir yeni haber de Siyah forma ile ilgili. Dün yayınladığımız çizimdeki kadar kalın bir bant yok önünde. Alınan bilgiye göre brezilya formasının hemen hemen aynısı olacakmış. Bant şekli, kalınlığı vs...

- Sanıyorum formaların logolarının kenarında yapraklar olmayacak. Ancak dikiş yıldız-logo bilgisi hala geçerli. Düşük bir ihtimal yaprak da olabilir. Artık çok üzerinde durmayın.

Evet son haberler bunlar. Yeni sezon formaları sızana veya tanıtılana kadar kapsamlı bir yazı gelmez sanıyorum. Ufak ufak yeni bilgiler ile tanıtıma kadar gideriz. Çizim için tekrar Okan'a, istihbarat için de Recep'e çok teşekkür ederim. Kaynaksız kullanmazsanız seviniriz.

20 yorum :

Ugur C. dedi ki...

normalde sızmasını hiç istemem ama sızsa da erkenden tanıtmak zorunda kalsalar diye düşünüyoum artık. burdaki nike storelar da haklı, transfer olacak o kadar, adamlar heyecanla forma geliri bekleyecek ama elde var sıfır. bence biraz baskı yapmalılar.

Marko Paşa dedi ki...

peki sırttaki reklamın alta alınacağı söyleniyordu, bu durum kesinleşti mi

The Champ dedi ki...

kimse itiraz etmesin, eğer bunlar olacaksa formalarımız, 10 numara arkadaşlar... hele hele son iki yıldaki rezaletlerden sonra... 2008-2009 sezonuyla birlikte son 10 yıldaki en iyi formaların geleceğinden adım gibi eminim ;)

Selocan dedi ki...

@Marko Paşa

Evet aşağıda yer alacak. Kesinleşti.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

avrupadaki nike mağazalarında bizim formanın reklamsızı bulunur elbet değilmi?

Selocan dedi ki...

Evet evet satılır.

victorieux dedi ki...

foruma yazdım buraya da yazayım gs nike store işi yattı mı?storelar şimdi olduğu gibi mi kalacak yoksa değişim olacak mı?aslantepeye büyük store yapılacaktı ama yeni sezona yetişmeyecek galiba.

Selocan dedi ki...

Yok yatmadı. Ama ben de henüz somut bir adım göremedim.

KEREM dedi ki...

Eylül işi kafama yatmıyor nedense.Acaba kulüp mü böyle birşey istedi elindeki Adidasları eritmek için.Ayrıca daha önce de demiştim Gs Store yetkilisi bana Temmuz ayı içerisinde yeni formaların geleceğini söylemişti.Neyse bekleyip göreceğiz artk.Bir kez daha emeğiniz için teşekkürler.

NDishe dedi ki...

bu temmuzdaki antreman maçlarına yeni sezon formalarımızla mı çıkılıcak ?

Selocan dedi ki...

Bilgim yok o konuda ancak öyle olacağını düşünüyorum.

tunc dedi ki...

@selocan
dikkat ettinmi bilmiyorum fakat sitemizde hala alt tarafta sponsorlarin oldugu bolumde hala adidas logosu var bu neden acaba anlasma ne zaman bitiyor onlarla. Birden en yakin zamanda font haberinide verirsen cok seviniriz forma kadar fontu da cok onemli hele bu nike ise.

NDishe dedi ki...

çok karışık işler dönüyo Gs pazarlama A.ş. de store'ların bu sezona yetişemiyeceği zaten belli bişey 2011 ilk yarısına kadar anca biticek diye duymuştum arenada kurulucak nike store'un bu forma tanıtım işini ki ben zannetmiyorum eylülde tanıtsınlar temmuzda tanıtmaları lazım tff nin kurallarında da vardır bu sanırsam lig başlamadan formaların tanıtılması ...

Boogy dedi ki...

Bu haberlere göre 4 tane forma almam kesinlesti gibi:)
Formalarimiz müthis olacak.
Bilgiler icin tesekkür ederim!

tragedystreets dedi ki...

Hocam sırf numaralarının üstünde reklam olcak mı onu söyler misin? ülkerle anlaşma var biliyorum ama şu uygulama kalksın artık

Selocan dedi ki...

Ülker sırtta olacak. Ancak üstte değil, altta olacak. İsimler üstte yazılacak.

mrtkn905 dedi ki...

FORMALAR EYLULDE TANITILCAK DEMIS BI KAC YAZI AMA LİG AGUSTOSUN 1 YADA 2. HAFTASI BASLIYO TANITIMLARIN TEMMUZ OLMASI MANTIKLI DEGILMI

Selocan dedi ki...

Tanıtım Temmuz'da olabilir. Eylül'de satışa çıkacak yazdım, tanıtım Temmuz'da olur, futbolcular da ligde yeni formaları giyerler. Satış Eylül olabilir. Duyum bu yönde.

E dedi ki...

Eylül uygulamasının tek bir izahı olur o da formaların fabrikadan geç çıkacak olması.

Adidas dandik kumaş kullanıyordu ve TR'de ürettiriyordu. Nike bahsettiğinize göre en üst seviye takımlara hangi ipliği, teknolojiyi kullanıyorsa bize de onu kullanacak.

Bunu yapan çok fabrika yoktur sanırım ve bizde tüm takımlar arasında sona atılmış gözüküyoruz.

Ziyanı yok bekleriz. Yeter ki güzel olsun.

blablabla dedi ki...

Selcuk ve ceyhun nike tee-shorl le kontrolerden gectiler

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır