Bu Blogda Ara

16 Haziran 2011 Perşembe

2012-2013 SEZONU FORMALARI DA HAZIR


Eski başkan Adnan Polat geçen bir yerde konuşmuş. Ben nerede olduğunu bilmiyorum, ne konuştuğunu da duymadım. Ancak formalar ile ilgili söylediği bir söz hemen ulaştı tabi ki bana. Adnan Polat Nike'ın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonu formalarının hazırlandığını söylemiş. Kısacası 2 sezon sonrasının formaları şimdiden belliymiş.

Adnan Polat bu haberi geçtiğimiz gün paylaşmış. Okan 28 Mayıs günü Nike Hollanda Fabrikasına yaptığı geziden sonra bana bu bilgiyi iletmişti. Nike fabrikasını gezdiren yetkili Okan'a 2 senelik formalarınız şimdiden hazır demiş. Örtüşen 2 bilgi var, biri Nike ile anlaşma sağlandığı zaman başkanlık koltuğunda oturan Adnan Polat, diğeri ise formaları üreten fabrikanın yetkilisi. Kısacası kesin bir bilgi diyebiliriz.

Şunu da söyleyelim, karışmasın; Önümüzdeki sezon giyeceğimiz formaları 2012-2013 sezonunda da giymeyeceğiz. Yeni formalar çıkacak. Fakat tasarımları şimdiden yapılmış. "Eski kalıp kullanmışlar ama" demeyin, Nike önündeki 2-3 sezon için kalıpları çoktan hazır etmiştir, sadece yeni gelecek bir kumaş teknolojisi varsa tasarıma bunu üretim aşamasında sonradan eklerler. Eski kalıp telaşı olmasın.

Ayrıca olur da bu formaları öğrenirsek paylaşım yapmayız. Şubat-Mart beklenir şimdiden yazayım. Tepedeki resim sevgili dostum Erdinç Çelik'e aittir.

6 yorum :

KEREM dedi ki...

Forumda Adnan Polat'ın konuşmasının linkini paylaşmıştım :)

Selocan dedi ki...

Dur bakayım o zaman ona ben :)

GialloRosso dedi ki...

tomas ujfalusi adidas formayla imzayi atmis. Fotograf resmi sitede yayinlanmis.

Nike'in sozlesmesi ne zaman basliyor? GSStore'da hala adidas urunleri satilmaya devam ediyor. Sozlesme tarihi, forma tanitim tarihi hakkinda da bilgi verebilir.

akolkoparan dedi ki...

bununla ilgili bir konu açmıştım. ancak bazı arkadaşlar "zaten bilinmiyomuydu" nike ile devam edileceği şeklinde tepki verince bende konuyu kapatmıştım. ancak ben bilinmiyor diye değil, bu tip merak edilen konularda bilgi alınsın diye eklemiştim. buyur sözleşme burada;

http://img204.imageshack.us/img204/4043/balksz2zq.png

K. dedi ki...

Bu seneki formaların hazır kalıp olacağı konusunda bir yazı okudum Trabzonspor formaları tanıtıldıktan sonra. Nedir, ne değildir bilemem ama, hazır kalıp olursa, Adidas'tan daha kötü bir formaya sahip olacağımızı söylemek isterim.

Hooligan Polygon dedi ki...

Bannerda kullanılan formalar, benim yaratmış olduğum Display Kits templateleri kullanılarak hazırlanmıştır. Her şeyde kaynak belirtilir nedense bunlara gelince insanlar atlanır. Kendi adımın derdinde değilim bari kenarında "Display Kits" ibaresi olsa.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır