Bu Blogda Ara

4 Haziran 2011 Cumartesi

BAŞKAN PARÇALI GİYER


Eski bir haber bu. Pek çok yerde okumuşsunuzdur. Blogu boş bırakmayalım, arayı açmayalım diye arada zırvalıyorum işte. Eski haberleri geçiyorum. Başkan Ünal Aysal katıldığı bir programda Galatasaray'ı parçalı forma içinde görmekten keyif aldığını söylemiş ve parçalı formanın çoğunluklu olarak kullanılmasından yana olduğunu belirtmişti.

Galatasaray başkanı isen zaten çubuklu forma seviyorum diyemezsin. Ya da mercana çok bayıldım, krem de pek şahane olmuş cicim gibi cümleler pek duyamazsın. Şaşırtıcı bir açıklama değil o sebeple. Benim merak ettiğim; Ünal Aysal parçalı derken bizim parçalımızdan mı bahsediyordu ?Yani tam parçalının farkında mı ? İşte bu bana kalırsa çok düşük ihtimal. Belki de biliyordur, günahını almamak lazım, ancak parçalıyı seviyorum deyince aklıma bu soru geliverdi. Çünkü her parçalı Galatasaray tam parçalısı değildir.

Bir Galatasaray başkanının Galatasaray parçalısını bilip bilmediğini hep merak etmişimdir. Röportajı bu sorumu kendime yine sormama vesile oldu. Acaba biliyor mu ? Acaba öncekiler de biliyorlar mıydı ? Hani yakınlardan tanıyorsanız bir söyleyin be. Cidden merak ediyorum. Eğer bilmiyorlarsa şaşırmam. Ancak çok çok ilginç bir durum, kendi formanın farkında olmamak.

*Resim FCN Blog'dan alınmıştır.

10 yorum :

burranazzo dedi ki...

bence biliyordur. bu adama guveniyorum nedense...

ufooo dedi ki...

yaklaşık 2 senedir bloğu takip ediyorum ama yorum yapmıyordum sebebi ise yaklaşık 4 senedir adii(das) öyle bayağı gs formaları yaptıki blogda yazılan veya işlenen konular artık dikkatimi çekmez oldu taki nıke ile sözleşme yapılana kadar.bu yapılan yeni sözleşme sanki (bunu umut ediyorum ve böyle olmasını allahtan diliyorum) galatasaraya ve bütün galatasaray severlere yeni bir ruh ve yeni bi inanç getirecek aynı paralelde başkanımız sayın ünal aysalda..ben ünal aysalın çok bilinçli ve dirayetli bir insan olduğuna inanıyorum ve böyle bir insanın başkanı olduğu muhteşem galatasarayın parçalı formasının nasıl olduğunu (belki çok detayları ile değil ama)bildiğine inancım sonsuz.

The Champ dedi ki...

yahu çoğu armayı bile tam bilmiyordur.. ne tam parçalısı!! :(

shahin dedi ki...

Radospormuydu Lig radyomydu aklima
degil amma ben Tam parcali formamamizi geri istiyorum
tam parcali resim gondermisdim
Oda bende TAm parcaliyio istiyorum bizim Ruhumuz gelenegimiz demisti

Adsız dedi ki...

çubuklu formanın nesi var gayet nefis bir forma,parçalıdan daha çok beğeniyorum..

Adsız dedi ki...

Bence nike ile birlikte tam parçalı geri dönecek..

Ayrıca çubuklu formada olmalı (en azından sezonunikinci yarısı)

Bu sezon çubuklu formayı, parçalıdan daha çok beğeniyordum.

ozdmroz dedi ki...

Dergimizde bu ay konularından birisi parçalı formalar açıklama şu "Parçalı Formalar
"Galatasaray’la özdeşleşmiş efsane parçalı formamızın, diğer dünya kulüpleri arasındaki seyahatini inceledik. Bizden başka kimler parçalının peşindeler…" buradan bir ip ucu çıkabilir mi acaba, bence tam parçalı olacakmış gibi bir his var.

Selocan dedi ki...

Son haber tam parçalı olacağı yönünde zaten.

shahin dedi ki...

Arkadaslar
Ben mail yazdim radyopda okudular
mehmet Ayhan
Tam Parcalidiye buyuk harfle yazdim
Adamda benim gonlum bundan yana,ayrica ben biliyorsam o adam baskan niye bilmesin ki?

BlogDünyam dedi ki...

http://www.blogmame.com/2011/06/blogger-ve-blogspot-yarsmas.html


Blog Yarışmasında sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Eğer bloğunuz birazcık olsun tanınsın istiyorsanız blog yarışmamıza katılın şimdiden iddalı üyelerimiz çoğalıyor...

Özellikle Davetlimsiniz...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır