Bu Blogda Ara

9 Haziran 2011 Perşembe

Kadın Basket'e Errea


Dün Fcn Blog'un verdiği habere göre Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, yani bu sezonki adıyla Galatasaray Medical Park, artık Errea marka forma ve ekipmanlar giyecek. Tıpkı voleybol takımlarımızda olduğu gibi. Errea malum, çok yaygın ya da tanınmış bir marka değil. Hele ülkemizde hiç değil. Türkiye'de 2009'dan bu yana faaliyet gösteriyorlar. Kadın Voleybol Milli Takımı'ndan da hatırlayabiliriz.

Alba Torrens transferi açıklanırken, geçen sezonki Adidas parçalı forma ile resim sunulmuştu. Bundan böyle yeni transferler muhtemelen yeni formalarla tanıtılacaktır. Mesela Elmander'de de bu yapılmıştı. İlk olarak geçtiğimiz sezon parçalısıyla resim çekildi. Sonradan Store ürünleriyle göründü Elmander.

Böylece en azından Kadın Basketbol Takımı'nın Nike giymeyeceği kesinleşti. Ayrıca Erkek Basketbol Takımı'nın da Errea giyme ihtimalini de hesaba katınca, yeni sezonda 5 ana şubeden 4'ünün malzeme sponsorunun Errea olabileceğini görüyoruz.

5 yorum :

Adsız dedi ki...

erreanın futbol ürünleride çok şık oluyor bazen bank asyada giyiyordu bir arlaar birileri hyırlı olsun

Semih dedi ki...

Walla ithalatcısı Samsun'lu olduğu için şahsen ben sevindim errea'ya, ama ilginç bir marka, logo logoya benzemiyor isim isme... Ama tasarımları fena değil!

can alkan dedi ki...

store'larda en azından bu sene değişiklik olacağa benzemiyor

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/10257.php

Morphosis dedi ki...

selçuk ve ceyhun gürselamın sağlık kontrollerinden geçerkenki giydikleri nike dikkat ettinizmi?

Emir OTLUOGLU dedi ki...

İmza'da Ceyhun'a ne diye Adidas forma giydirmişler anlamadım. Bu arada taktığı şapkadaki logonun çevrsindeki yaprakları mesaj olarak alabilir miyiz Selocan?

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır