Bu Blogda Ara

28 Haziran 2011 Salı

NIKE ANTRENMANI VE ADIDAS SPONSORLUĞU


Değişik işler. Galatasaray dün sezonu açtı bildiğiniz gibi. Yeni sponsor Nike ile ilk antrenmanlara çıkıldı. Ciks fotolar çekildi. Kısacası artık resmi geçiş tamamlandı - ya da tamamlanmış olması lazım.


Resmi sitemizde ise durumlar biraz karışık. Henüz sponsorluklar kısmında Nike yok. Nike'ın olmaması bir yana, Adidas hala bu sponsorlukların olduğu alt kısma ekmeğini banıyor.

Hani gazetelerde çıkan zırvalara ben itibar etmem, fakat Nike olsam n'apıyorsunuz kardeşim derdim. Bu Facebook-Twitter-Resmi site gibi sosyal medya merkezlerimizde var bir problem zaten.

*Şu sıralar bloga pek vakit ayıramıyorum. Zaten konumuz da pek yok. Az postlar için kusura bakmayın.

19 yorum :

Enes dedi ki...

http://www.galatasaray.org/images/galeri/9/1989/B_db9a3931b2249d7d55fad9ef4e2ef2c3.jpg

Şöyle bir foto var ki bence olayın bizi hiç alakadar etmeyen magazinsel yönünden (sitede logo var/yok gibi) daha fazla konuşulmalı... Adamlar gayet kaliteli kamp ürünleri yapmışlar. Formalar için epey umutlandırdı beni.

Selocan dedi ki...

@Enes

Kamp ürünlerinin incelemesini yaparız yakın zamanda. Dediğim gibi pek vakit ayıramıyorum şu dönem bloga.

Ben zaten magazinsel kısımlara girmem ama bu iş ciddiyetsizlik gibi geldi bana.

karıncaezmez dedi ki...

Dün Ali Dürüst'ün basın toplantısında arkada sponsorlar panelinde de hala adidas duruyordu.

NDishe dedi ki...

@Enes


gayet kaliteli demişsin Kamp ürünleri yanlışın var tamamiyle trabzonspor kulübüyle aynı kalıba sahip hatta kırmızısı aynı renk bantlar bile aynı olup 2.sınıf katalog ürünüdür. geçen sezon avrupada giyilen 1.sınıf elite ürün bile değil bu giydiklerimiz ki bunlar 2010/2011 sezonu kamp ürünleri ama orjinal değil orjinallerine bak 2 tane çizgi omuzlardan ortada birleşip aşağa inio ama kola kadar değil kolun ucuna gelmeden kesilio bizde kolun ucuna kadar iniyo orjinalinde bel boşluğundaki kısımda ince bi ayrı renkte çizgi inio nike sizede özel yapıcam derken bunları kastetmedi herhalde ben bu ürünleri gördüm gelicek olan formalardan fazlasıyla tırsmaya başladım. inşallah katalogdan giymeyiz.



@Selocan usta

senin çevren geniştir bi sorsana bu antreman ürünleri yeni sezon tanıtımına kadar geçici kamp ürünü mü die hayır bence bunlar olucak ama gerçekten inanmak istemiyorum adidas'tan bile bu kadar aşağı ürün giymedik hep avrupa standartında kamp ürünü gönderdi.

liverpoolandkop dedi ki...

Şu çerçeveli arma olacak söylentisi vardı hani, şuna benzer bir olay olabilir mi? http://www.footballshirtculture.com/images/Arsenal-11-12-Nike-125th-anniversary-away-kit-a.jpg

mre dedi ki...

Çok emin olmamakla birlikte Adidasla sözleşme feshi 1 temmuz itibariyle resmiyet kazanıyor sanırım. O yüzden olabilir. Diyeceksiniz ki o zaman idmanda nasıl Nike giyiliyor? Büyük ihtimalle Adidas 2-3 gün kala göz yumuyor bu duruma. Ayrıca Nike'la şöyle cafcaflı bir imza töreni yaparlar ondan sonra o logo oraya yerleşir herhalde?

Selocan dedi ki...

@karıncaezmez

Al işte o da büyük saçmalık.

@NDishe

Ben onların geçici olduğunu düşünüyorum ancak Milli Takım falan da benzerlerini giyiyor. Formalar çıkmadan da açıkçası sallamak istemiyorum adamlara :) Ama soruştururum tabi.

@Matthias

Zaten Okan da Arsenal'den uyarlamıştı bizim logoyu :) Olursa o tarz olabilir tabi. Ama olmaması daha yüksek ihtimal.

@mre

Herhalde dediğin gibi bir olay vardır. Daha imza töreni vs... de yapılmadı. Ama biraz sorumsuzluk, bari Adidas'ı çıkart oradan.

blablabla dedi ki...

Demin trabzonspor forma lasmaninda yeni seson formalarindaki ulker sponsoru ustedi selocan demistiki alta olcakti

selcuk55 dedi ki...

arkadaslar armalar yine baski arma...hani dikisli olcakdi...benmi yanlis görüyorum yoksa gercekden baskimi...ama GSnin disi yine beyaz..yani baski anlamina geliyor bu...hani dikis arma olcakdii... bu ne böyle yaaa...:@

Selocan dedi ki...

@selcuk55

Antrenman ürünlerinden konuşmak pek sağlıklı olmaz. Bir formalar çıksın o zaman bakalım bu arma meselesine. Buradakiler baskı evet, ancak formalar da böyle olacak anlamına gelmez bu.

Selocan dedi ki...

@NBK

Trabzonspor Nike Türkiye ile çalışıyor. Biz ise Milli Takım gibi Nike Hollanda ile çalışıyoruz. Trabzon Nike Türkiye ile çalıştığı sürece böyle katalog formalarından kurtulamayacak. Renkleri değiştirip kakalıyorlar ne yazık ki. Bizim böyle olmayacak.

Selocan dedi ki...

@NBK

Trabzonun yapabileceği de çok bir şey yok ne yazık ki. Nike Türkiye böyle boş bir firma işte. Ben trabzonun yerinde olsam Puma Lotto hatta Türk firması Lescon ile görüşürüm. Hem daha çok değer görürler, hem de kendilerine özel formalar giyebilirler.

calibra dedi ki...

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla, yıldızlarımız dikiş ama amblemler Lextra gibi duruyor.

Antrenman ürünlerimiz de ne yazık ki Trabzonspor ile de aynı ama bu sene Avrupa'da da bu dizayn kullanılıyor gördüğümüz kadarıyla.

GialloRosso dedi ki...

Klupte ve dolayisiyla resmi internet sitesinde anlasilmaz bir duraganlik oldugu kesin.


-İdari ve Teknik Kadro Resmi Sitede bos tutuluyor.
-2011-12 Futbol Takimi kadrosu Resmi Sitede bos tutuluyor.
-Sportif Koordinatör olarak Bülent Tulun hemen yerleştirildi.
-Nike urunlerinin ne zaman satisa baslanacagi mechul.
-Tugay'in Terim'in yardimcilarindan biri oldugu dun aksam yapilan yemekte ortaya cikti.


Tum bunlarin arkasindan umarim birsey cikmaz !

liverpoolandkop dedi ki...

Şuna ne diyorsunuz?

Geçen sezon Ofspor'un giydiği forma: http://www.caydeniz.com/resimler/galeri/ofspor_adanademirspor_8.JPG

Trabzon'un yeni forması: http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7630-6S6Y2C9K.jpg

Giresunspor'un 2 sezon önceki forması: http://www.kocaelispor.org.tr/KS/haber/data/upimages/27092009-ks-giresun-b.jpg

pepino dedi ki...

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10422.php
1 temmuzda tanıtsalar işte formaları yeni transferleri tanıtıcaklarmıs ne giydirecekler forma olarak acaba cok merak ediyorum

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@NBK

Resmi sitede 1 Temmuz'da ASY TT Arena'da Terim ve futbolcular ile imza toreni yapilacagi duyrulmus. Belki tum bu isler icin 1 Temmuz beklenmistir.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@NBK

Resmi sitede 1 Temmuz'da ASY TT Arena'da Terim ve futbolcular ile imza toreni yapilacagi duyrulmus. Belki tum bu isler icin 1 Temmuz beklenmistir.

ufooo dedi ki...

ve nıke artık gs resmi internet sitesinde bilgilerinize..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır