Bu Blogda Ara

22 Haziran 2011 Çarşamba

TOTTENHAM ÖRNEĞİ


Konu bizi de alakadar ettiği için yazıyorum, yoksa Galatasaray ile ilgili değil. Tottenham'ın yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı, ilk defa Ağustos'un 13'ünde EPL'nin ilk haftasında giyilecek. Ancak satışa 14 Eylül'de çıkacakmış. Deplasman formaları ve 3rd formaları da aynı şekilde, birer-birbuçukar ay aralarla taraftara satılmaya başlanacakmış.

Yazmamın sebebine gelirsek. Galatasaray'ın bu Eylül'de formalarını satışa çıkartma meselesi biraz saçma gelmişti. Recep'in istihbarat bu yönde olsa da garip işte... Ancak dünyada varmış örnekleri. Hani tanıtıldıktan bir kaç gün sonra satışa çıkartılanları biliyordum, ancak tanıtım, kullanım ve satışın 1'er ay arayla olması da mümkünmüş. Tottenham örneği iyi oldu gece gece. Kaynak footballove 'ın reyizi Koray.

9 yorum :

Hasan dedi ki...

Ben bir gurbetci olarak sacma buluyorum bunu cunku biz agustosta dönuyoruz geri ve forma alamayacagiz. Tottenhamin Galatasaray gibi cok taraftari yok yurtdisinda ve onlar icin normal olabilir ama bizim icin tabikide normal degil.
Agustosta cikarsa satisa veya daha erken bizlerde formalari aliriz ve Galatasaraya katkida bulunurduk.

Hasan dedi ki...

Ben bir gurbetci olarak okadar gec satisa cikarilmasini sacma buluyorum cunku Tottenhamin Galatasaray kadar yurtdisinda taraftari yok ve biz yazlari ancak gelbiliyorsak oraya formalarda hazir olmasi gerekiyor, yeter artik bizleride dusunsunler!!!

Hasan dedi ki...

Bizleride artik dusunsunler!!

Selocan dedi ki...

Seneye Nike mağazalarında satılabilir formaarımız. Araştırmak lazım. Hangi ülkede yaşıyorsun ? Almanya'da bir store var ama yetmez tabi. Haklısın bu konuda.

Hasan dedi ki...

Isvecte yasiyorum. forma siparis etsem buraya gelmesi formadan daha pali. 2-3 forma alsam 250-300 lira ama buraya kadar getirmek 500-600 liraya mal olacak

burranazzo dedi ki...

kötü örnek örnek olmaz ;)

Emre Girici dedi ki...

Selocan, konuyla alakasiz ama; nette ilginc bir fotograf gozume carpti. http://img160.imageshack.us/img160/5348/mustafaergucu98jh0.jpg'daki mavi sortlar resmi maclarda hic kullanildi mi?

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Vay arkadaş 45dk. sonra sezonu açıyoruz, birazdan resimler düşer, hala anasayfada sponsor Adidas. Zaten Milliyet'in haberine göre Ujfalusi'ye imzanın ardından Adidas parçalısı giydirildi diye Nike çemkirmiş haklı olarak, hala anasayfayı düzelten yok. Nike sırf bu yüzden mahkeme açsa yeridir.

Sühan Alp dedi ki...

Kopyala-yapıştır millet yeni sezon formalarını nike'dan önce duyuruyo. Herkes hazıra bakıyor ya açıp okuma gibi bir durum söz konusu değil halkımızda, yazık...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=166373956761303&set=a.166373906761308.42063.135202019878497&type=1&ref=nf

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır