Bu Blogda Ara

27 Ekim 2011 Perşembe

Bir Yanlışlık Olmalı

Tam üst üste ON ÜÇ sezondur Gaziantepspor'la ligde iç sahada yaptığımız maçlarda parçalı giymemişiz. Bu kulübün forması yüz seneyi aşkın zamandır PARÇALIDIR. Bu kadar bilinçsizlik olmasın artık. Umuyorum seneye Gaziantepspor'u tam parçalı forma, beyaz şort ve kırmızı çorapla ağırlayabiliriz. Fotoğraflar da son dokuz sezondan.


Düzeltme: İlk başta dokuz sezon yazmıştım, çünkü o kadar fotoğraf bulabilmiştim ancak Burak Eken twitter'dan on üç sezon olduğunu paylaşmış. Buradan teşekkürler ona...

11 yorum :

L dedi ki...

sen kendin mi fark ettin ya da bi yerde mi görüp okudun bilmiyorum da, dün maçtan sonra adaşın burak eken twitter'da bundan bahsetmişti.

http://twitter.com/#!/Burak_Eken/status/129300599215886336

ben yazayım diyene kadar da sen yazmışsın, iyi olmuş. büyük rezillik.

N. Burak dedi ki...

Kendim fark ettim de 13 sezonmuş Google Images göstermiyor o kadar eskiyi zaten bulamazdım ben.

L dedi ki...

abi bu kadarı bile çok. 3 sene önceki maçların fotoları bulunamıyor amınakodumun internetinde.

ismailinc dedi ki...

şu geçen seneki rezaletten sonra (antepin sözde sadece çubukluyla gelmesi ve gs ye arslan giydirilmesi) bu sene nasıl olacak diye merak ediyordum. bu senenin özrü de şu galiba; sarı forma arenaya yakıştı, hep giyelim.

ayrıca antepin katalogda çubuklu forması beyaz şortlu. siyah şortlusu yok. ceza almaları gerekmez mi NŞA'da? TFF o kataloğu niye çıkardı?

ne biçim ligdir bu anlamadım. trabzon-antalya maçında, ev sahibi 3rd giyiyo, konuk takım ev forması giyiyo. TFF o kataloğu niye çıkardı?

L dedi ki...

@ismailinc:

abi katalog falan hikaye. şurda olması gereken, bizim parçalı altı beyaz ve kırmızı çorap, antep'in ise beyaz forma-siyah şort-beyaz çorap. ama amınakodumun liginde açık forma-koyu şort alışkanlığı neredeyse sıfır. o yüzden bizim oarçalı altı beyaz hep güme gidiyor. zaten hep "rakibe göre" giymek zorundayız amınakoyim.

ben bizimkilerin sarıyı sonuncu kez evde giydiğini düşünüyorum. 2 kez tanıtım amacıyla giyildi, tamamdır. daha fazla olursa, ayıptır.

Burak Eken dedi ki...

Son yıllarda Galatasaray-Gaziantep maçlarında forma seçimleri çok olay olmuştu. Dün de GS'nin sarı giydiğini görünce aklıma geldi, bir araştırayım dedim. 45 dakika falan araştırmışımdır!

Antep'e karşı içeride iç saha forması giyilen son lig maçı, 1998-1999 sezonunun şampiyonluk maçıymış. O gün de çok enteresan bir kombinasyonla, parçalı altına sarı şort ve sarı çorap giyilmiş.

Bu uzun süreçte, parçalının olmadığı sezonlarda çubuklu (iç saha forması) bile giyilmemiş!

Sizin de bahsettiğiniz gibi, görüntü bulmak büyük sıkıntı oldu. 2001-2002 sezonuna kadar Lig TV'deki videolardan faydalandım. (Golsüz biten bir maçı da çok iyi hatırlıyordum. Feldkamp'ın son maçıydı.) Daha önceye gitmem gerekince, önce içten bir "Yuh!" çektim ve gazete arşivlerini karıştırma yoluna gittim.

Bir de, yazıda fotoğrafı olmayan (eski) maçlarda giyilen formaları da yazayım, tam olsun:

1999-2000: Beyaz (98-99 beyazı)
2000-2001: Kırmızı
2001-2002: Beyaz
2002-2003: Kırmızı

ismailinc dedi ki...

@Teğmen Lap

TFF şu işin üstüne gitse, hakikaten ceza verse millet düzeltir kendini. Ayrıca dış saha yazan formayı içerde giyene de vermeli. formalar falan karışmaz, herkesin 5 çeşit forması var nasılsa. 3 gün önceden belirlensin, evde unuttuk olayı da kalkmış olur.

Bide şu var. Biz bu forma işine o kadar çok takıyoruz ki, takımların kendilerinin bile dikkat etmediği ayrıntıları görüyoruz. Aksi bir davranışlarında ihanete uğramış gibi hissediyoruz. En azılı GS taraftarı bile bazen maçtaki formayı hatırlamıyor ertesi gün. Biz mi abartıyoruz ? :)

L dedi ki...

@ismailinc

bilemiyorum hocam. ben de çok soruyorum kendime bunu. ama o kadar basit ve komik yanlışlar oluyor ki, bizim gibi birilerinin takması gerek diyorum bu sefer.

ismailinc dedi ki...

antep'te kesin arıza var. bugün iç sahadaki trabzon maçında, kataloga göre yedek formayla çıktılar.

xgalot dedi ki...

ingiliz klubu falan yapsa kulaktan kulağa efsane olur bizim spikerler ayıla bayıla anlatırlar buda bir GS geleneği olsun.çok ilginç bir nokta olarak her sene seri bozulacakmı diye daha bir ilgi çeker bu maçlar

Miawaze dedi ki...

http://a1111.hizliresim.com/r/7/d8tu.jpg

geçen sezon parçalı giymstik onlara karşı.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır