Bu Blogda Ara

28 Ocak 2012 Cumartesi

Yine Sarı Şort


Ligin ikinci yarısında sarı formayı, kırmızı şort ve çorapla kullanacağımızı tahmin ettiğimi yazmıştım. Bu akşam yanılttı beni Galatasaray. Öncelikle Bursaspor karşısında sarı forma giymemiz yanlış, ki Arena'da bile sarı formayla oynadık; renkleri yeşil-beyaz olan bir rakibe karşı içeride dışarıda parçalı giymemiz gerekir. Sarı forma illa giyilecekse de, kırmızı şort ve çorapla giyilmesi daha hoş olurdu, istikrar açısından. Bursaspor da Fildişi Sahili çakması bu timsah formasını beyaz çorapla giyiyordu, neden yeşil çorap giymişler anlamadım. Zira 13. haftadaki Bursaspor - Eksişehirspor maçında Es-es sarı formasını giyerken Bursaspor aynı formayı beyaz çorapla kullanmıştı.

Bu arada gri kaleci formasını ilk kez siyah şort ve gri çorapla giydik. Daha önce ikişer maçta yeşil şort çorap ve siyah şort çorap kombinasyonlarıyla görmüştük gri kaleci formamızı. Bursaspor maçlarında olması gereken kombinasyonlar aşağıda.


4 yorum :

Sühan Alp dedi ki...

Yenilgi-totem?

L dedi ki...

abi ondan da önce, neden karşıda herhangi bir karışacak forma yokken, parçalıyı giymiyoruz?

N. Burak dedi ki...

Abuk sabuk işler işte. İlk yarıda da sarı giydik.

aydın özer dedi ki...

sarı formayı çok merak ediyordum il başlarda gözüme hoş geliyodu ama çok fazla kullanmaya başladık... sıktı sanki.. ayrıca sap sarı yerine kırmızı şortuda tercih ederim şahsen

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır