Bu Blogda Ara

30 Haziran 2012 Cumartesi

Kimi Yiyoruz?


Kampanya çok güzel de... Bu forma hiç giyilmedi. Nike'ın 2010 milli takımlar kalıbından olan bu formanın siyahı ilk iki hazırlık maçımızda, Türkiyemspor ve Unterhaching maçlarında kullanıldı. Peki nereden çıktı bu forma? Büyük ihtimalle sezon öncesi, formalar tanıtılmadan Nike kulübe gönderdi. Hiç kullanılmayınca da kulüp elimizde patlamasın diyerek böyle bir olaya girişti diye düşünüyorum. Aslında birkaç haftada bir böyle bir kampanyaya gidilmeli. Atıyorum Temmuz'da Elmander'in, Ağustos'ta Seçluk'un formasını verirsin. Ama bu adamın sahada giydiği forma olur, üzerine de imzasını atar, bir özelliği olur. Formayı kazanan adamla forması verilen futbolcuyu da buluşturabilirsin, formayı adama futbolcu verir. Yani bari maç forması olmasa bile herhangi bir yeşil formayı filan verselermiş. Nike'tan bir tişört alıp üzerine imza atsa aynı olay. Umarız böyle kampanyalar, giyilen formalarla devam eder. Çünkü satışları bir nebze olsun arttıracağı kesin.

4 yorum :

Gian ULUCIAI dedi ki...

Emin ol bunu sağda solda "Fernando Muslera imzalı match-worn forma" diye satmaya çalışan tipler olacaktır.

Uğur ! dedi ki...

En yuksek alisverisi yapan adam muslera formasinida alir zaten, kesesi musaittir. Bu durumda kampanyanin nesi guzel oluyor? siz ise hala hangi ayrintidasiniz!

ismailinc dedi ki...

Son derece saçma ve gereksiz bir kampanya

Selocan dedi ki...

Neye verilmesi gerekirdi peki ? Yani ödül olarak verilebilmesi için bir karşılığının alınması gerekmiyor mu ? Kamyonla sokaklara atacak halleri yok, ne gibi bir kampanya ile verilebilirdi başka ? Bu ilk değilki, Store bu tip kampanyalar yapar.

Sonuçta store'dan yapılan her alışveriş kulübe katkıdır, kulüp de bu sebeple ödüllendirmek istemiş taraftarını. Anlamadım neye takıldığınızı.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır