Bu Blogda Ara

6 Ağustos 2012 Pazartesi

MAÇ ÖNCESİ FORMALARI


Herkes hazırlık maçlarını izleyemiyor. Maçların ardından gazetelerde paylaşılan bazı fotoğraflarda futbolcuların üzerinde maç öncesi ısınma formaları mevcut. Ancak maçları izleyemeyenler bu görüntüler ile karşılaşınca, hazırlık maçlarına özel geçici formalar durumu mu söz konusu diye merak etmiş. Bize çok mail geldi, gelmeye de devam edecek belli. Bu sebeple bloga yazalım, genel cevap gibi olsun.


Nike bu sene sadece Premium kategorideki (elit) takımlarına özel maç öncelerinde ısınma için kullanılmak üzere ekstra formalar tasarladı. Geçmiş senelerde antrenman ekipmanları ile sahaya çıkılır, o ürünler ile ısınırdı takımlar. Daha sonra yedek kulübesinde oturan futbolcu ve ekip, o antrenman ürünleri ile kenarda beklerdi. Nike'ın bu uygulaması ise antrenman ürünlerini maç günlerinde stada sokmamaya yönelik. Sadece maç öncelerinde ısınmak için ve yedek kulübesinde beklerken giyilmek için bu ekstra formaları tasarladılar. Elit takımları böyle de şımartıyorlar işte.

Kısacası bu forma maçlarda kullanılmak üzere hazırlanmış bir forma değil. Bu görüntüler de maç öncesinde takım ısınırken çekilen görüntüler. Maç öncesi forması da muhtemelen satışa çıkacaktır. Çünkü bütün ekspres ürünler yavaş yavaş satılacak Store ve Nike mağazalarında. Bu ürün de raflarda olacaktır. Diğer elit takımlar çünkü satıyor bu formaları da. Fiyatı 80 lira civarı olur eğer satılırsa.

EDIT: Maç öncesi formalarımız satışa çıkmayacakmış.

9 yorum :

AntaRes dedi ki...

Nike bizim esas formalara bu kadar çalışmamışlardır.
Wallaha harika maç öncesi/bench formalarımız.

Unknown dedi ki...

Maç öncesi ısınma formaları gerçekten çok güzel. İlk gördiğimde keşke formalardan biride bu olsaymış dedim içimden :) Birde bizim futbolcularımız neden maç öncesinde veya maç sırasında yedek klubesindeki oyuncular polarlarla oturmuyorlar.Diğer elit kategori takımları maç öncesinde polo larla sahada oluyorlar ısınıyorlar yedek klubesinde oturuyorlar.

Birde aynı formanın PSG versiyonu. ( PSG - BARCELONA HAZIRLIK MAÇINDAN)

http://img829.imageshack.us/img829/2760/20120804psgbarcelona06o.jpg

Selocan dedi ki...

@Vento

Hava sıcaklığındandır, havalar soğuyunca giyerler poloları, bu onlara kalmış bir şey :)

Enes dedi ki...

Muh-te-şem! Keşke maç forması olsaydı demeden geçemiyorum.

UriBoyka dedi ki...

forma aldım yanında turk bayragı verılmedı napıcam?

Selocan dedi ki...

Henüz dağıtımı başlamadı. Daha sonra, bayrak basım sorunu çözüldüğünde formanızla store'a geldiğinizde ücretsiz bastırabilecekseniz.

Melih ERTAN dedi ki...

Son cümle beni resmen yıktı.
Maç sonu Muslera'nın röportajında görmüştüm. Tek kelime ile muazzam. Mutlaka satışa çıkmalı bence.

erhan1980 dedi ki...

Ben pek begenmedim. PSG'de ana renkler kullanilmis. Bizde neden kirmizi-siyah? Gaziantep ya da Gençlerbirligi formasina benziyor.

kadir fidancı dedi ki...

Store'da ne işi var böyle güzel, beğeni toplamış şeylerin. Beyaz tişört satsınlar beyaz tişört!!!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır