Bu Blogda Ara

23 Eylül 2012 Pazar

OLMASI GEREKEN BU


Bugün Galatasaray sezon başı tanıtılan ve TFF katalogunda iç saha forması olarak gözüken, parçalı altına beyaz şort, kırmızı çorap kombinasyonunu giydi. Nihayet... Lig başlayalı 5 hafta oldu, 3 kez Ali Sami Yen'e çıkıyor takım, sonunda doğru kombinasyonu giyebildik.

Galatasaray'dan ziyade Akhisar Belediyespor'u tebrik etmek lazım esasında. Çünkü TFF katalogunda bulunmayan bir kombinasyon giydiler ve biz bu sayede gerçek kombinasyonumuz ile sahaya çıkabildik. Normalde Akhisar'ın beyaz forması TFF katalogunda sadece beyaz şort, beyaz çoraplı olarak gözüküyor. Bunu kasıtlı mı yaptılar bilmiyorum. Maçtan önce konuştu mu iki taraf veya Akhisar kendisi mi akıl etti -ki bu muazzam bir gelişme olurdu- bunu bilemeyiz herhalde biri çıkıp söylemezse. Ancak ilk defa, EPL maçı öncesi takımların sahaya çıkışlarını izlerkenki hislere kapıldım bizimkiler (biz ve Akhisar) sahaya çıkarken. Çünkü ligimizde alışık değiliz, rakip kafasına göre gelir, iç saha takımı da mecburen farklı formalar veya kombinasyonlar ile çıkmak zorunda kalırdı. Ya da iç saha takımı hiç düşünmez, başka forma giyerdi. Halbuki bugünkü görüntü dünyanın büyük liglerinde gördüğümüz görüntüdür işte, olması gereken yani.

Burada doğru kombinasyon ile sahaya çıkmamızdan ziyade, rakiple ortaklaşa bir kararla bu kombinasyon ile sahaya çıkabilmemiz daha önemli benim için. Her iki takım da doğru olanı sahada gösterebilmek için uğraşmışlar sanki. Umarım diğer takımlarla da bu şekilde ortak kararlar alınır maçlardan önce ve gerçek kombinasyonumuzu Ali Sami Yen'deki her maçta görürüz.

5 yorum :

Unknown dedi ki...

manu maçından sonra bizimkiler bazı şeylerin farkına varmışmıdır acaba? :))

Unknown dedi ki...

manu maçından sonra bizimkiler bazı şeylerin farkına varmışmıdır acaba ? :))

kralreha07 dedi ki...

süper olmuş yaa :D akhisar beyaz konç giyebilirmiş aslında. konçlar ikiside koyu olmuş. neyse olacak olacak :D (özellikle akhisarın aynı bizim man-u maçındaki gibi bir "farklı" komb. ile çıkması) çok mutlu oldum...

rtamer18 dedi ki...

o değilde ben bizimkileri akhisar zannetdim la

Emre dedi ki...

en sonunda. umarım devamı gelir. ve iç sahada hep bu kombinasyonu görürüz.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır