Bu Blogda Ara

9 Kasım 2012 Cuma

ANKET


Sol kolonda 2 anketimiz var. Anketlerin amacı taraftarın uzun kollu formalar ve kaleci formalarına -eğer satılsa- nasıl bir ilgi göstereceği ile alakalı. Yani "satılmalı veya satılmamalı" anketleri değil bu anketler. Bir kamuoyu yoklaması. Çünkü bazen kulüp talep gelmedi veya gelmez diye düşündük, gelecek satış planlarımıza koymadık diyebiliyor. Bakalım talep gerçekten az mı yoksa çok mu ? Satışa çıkarsa ilgi ne olur ? Konu formalar hakkında taraftar görüşü ve fikir alış-verişine gelince, kendimizi sorumlu hissediyoruz. Belki sonuçlar ortaya çıkınca bir faydamız dokunur. Taraftarın çoğunun hem kaleci formalarına, hem de uzun kollu formalara ilgisi olduğunu bize gelen maillerden veya sosyal ağ mesajlarından biliyoruz. Bakalım çıksa ne olur ? Anketler kalsın bir kaç hafta. Sonuçları yazarız, iletebilirsek iletiriz...

6 yorum :

rtsbora dedi ki...

kaleci formasının mutlaka çıkması lazım bence. uzun kollu forma ise şart değil. belki sınırlı sayıda üretilip internet üzerinden satılabilir.

Burak Eken dedi ki...

Artık futbolcular bile uzun kollu forma giymemeye başladı. Sanmıyorum satışa çıkarılacağını.

Umut Naderi dedi ki...

Futbolcular giymemeye başladı diye birşey yok... Bazı oyuncular uzun kollu formalarla simgeleşmiştir..

Sevip sevmemekle alakalı...

David Beckham, Cristiano Ronaldo gibi yaz kış uzun kollu giyenler de var..

Unknown dedi ki...

Pique'dir bu uzun kollu forma işinde exper olan futbolcu, Lappappa'da Teğmen yazmıştı sanırım zamanında.

Onur dedi ki...

Bence uzun kollu formalar kesinlikle çıkmalı. İnanın bana uzun kollu forma arayan ve almak için can atan bir sürü insan var.

onurE dedi ki...

sarı olan kaleci forma çıkarsa süper olur.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır