Bu Blogda Ara

2 Şubat 2013 Cumartesi

ANKET SONUÇLARI

Hazır hepimiz maçı bekliyoruz, 3 ay önce açtığımız anketler de artık pek ilerleme kaydedemiyor. Sonuçlarını yazalım. Anketlerin amacı eğer kaleci formaları ve uzun kollu formalar satılsaydı taraftarın ilgisi ne düzeyde olurdu, bunu görebilmekti.



Seçenekleri belirlerken satılsın ya da satılmasından ziyade, satılırsa ben ne yaparım, bunu düşünerek oluşturmuştuk. Benim mesela uzun kollu forma merakım yok, ancak satılması taraftarıyım. Ankete katılanların da görüşleri bu şekilde. Çoğu satılmasını istiyor ve yine büyük çoğunluk satışa çıksa alırım seçeneğini işaretlemiş.

Kaleci formaları için de aşağı yukarı aynı durum söz konusu. Yine büyük çoğunluk satılmasından yana ancak ben alır giyerim diyenlerin sayısı, uzun kollu formayı alır giyerim diyenlerden daha az. Bu da normal gerçi, kaleci formaları özel ilgisi olanların genellikle tercih ettiği formalardır.

Tabi bu anketler taraftarın nabzını yoklamak için açıldı, zaten normal olan bu her iki tip formanın da satılması. Mutlaka her sezon uzun kollu formaların ve kaleci formalarının raflarda olması lazım. Hazır konusu da açılmışken; bu sezonun kaleci formaları sezon bitmeden satışa çıkabilir. Esasında çıkmış olması lazımdı ancak Nike tarafından bir gecikme olmuş sanıyoruz. Uzun kollu formalarımız ise satışa çıkmayacak. Önümüzdeki sezonlar için de pek ümitli değilim açıkçası.

1 yorum :

Taha dedi ki...

Gelecek sezon parçalı içlik çıksa, bu anket tekrarlansa, sonuçları çok farklı olur diye düşünüyorum.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır