Bu Blogda Ara

13 Mart 2013 Çarşamba

BANT MESELESİ


Almanya'da geçtiğimiz hafta sonu çok acı bir olay yaşandı. Bir evde çıkan yangında bir anne ve 7 çocuğu hayatını kaybetti. Galatasaray hayatını kaybeden bu aileye saygısını sunmak için UEFA'ya başvurdu ve siyah bant takmak istediklerini söylerek, maçta o şekilde mücadele etmek istediklerini bildirdiler. UEFA şaşılacak biçimde bu başvuruyu kabul etti. Maçtan 2 gün önce alınmış bir karardı bu. O an alelacele alınmış bir karar değildi.


Schalke de rakip takımın bu isteğine uydu ve maça onlar da siyah bantlar ile çıktılar. 90 dakikanın ardından zaten sadece Schalkeli oyuncuların üzerinde vardı siyah bant. Bizimkilerin hiçbirisinde kalmamıştı... Mehmet Ali Birand'ın vefatından sonra bu rahatsız edici durumu yazmıştık. Uzun uzadıya tekrar yazmalıyız aslında, ancak o gün yazdığımız yazıyı okuyun, sonra bu başlıktaki fotoğraflara bakın, sanırım yetecektir.


Koskoca kulüp, 2 gün önce alınan bir kararın -kendilerinin başvurusunun ardından alınan kararın- ardından yine çirkin bir görüntü ile maça çıkıyor, rakibi ise saygısını 90 dakika gösteriyor. Ben 90 dakika sonunda sevinmedim mi ? Herkes kadar çok sevindim, ancak maç sırasında düşen her bant için de üzüldüm. Bu kimin meselesi ise artık bir çözüm bulunsun, şahsen çok rahatsız oluyorum. Maç sırasında durumu fark eden pek çok takipçi de bize ulaştı, ilk yazıdan sonra artık gözlerden de kaçmıyor. Biz ama yine yazalım, umarım bir daha olmaz. Eğer çözüm olmayacaksa hiç takmayalım, gerek yok göstermelik hareketlere.

2 yorum :

Unknown dedi ki...

Ben Galatasarayin resmi sitesinden Yönetim/Kulüp Konulari adi altinda bu konudaki görüsümü belirttim.
Lütfen sizide bu konu rahatsiz ediyorsa 5 dakikanizi ayirin ve yönetime bu konuda görüsünüz hakkinda bir mesaj yollayin.
Ne kadar cok mesaj olursa o kadar cok dikkat ceker.
Bunu yönetim farketmiyor bile. Siyah bantlari degistirtecek biri varsa o da bizden baskasi degil!


http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php

AntaRes dedi ki...

Bi işi hakkıyla yapabilsek zaten.
Süper yazı, aynen katılıyorum. Kendi ülkemizin insanlarına "gösterebildiğimiz" saygıya bak.
Yahu burada para toplayalım, alalım 50 tane adam gibi bant, gönderelim kulübe.
herhalde ne zamanları var bu işle uğraşacak, ne de paraları.
Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Teşekkürler Schalke...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır