Bu Blogda Ara

1 Nisan 2013 Pazartesi

2013-2014 SEZONU OLASI MAÇ ÖNÜ VE ANTRENMAN FORMALARI

Tahmini Antrenman Formaları

Nike'ın Premium kategorisinde yer alan takımların hemen hemen hepsinin gelecek sezon formalarını biliyoruz artık, her ne durumsa Galatasaray'ı hala göremedik. Biz duyumlarımıza güveniyoruz, o ayrı mesele, ancak formaların gerçek fotoğraflarını da heyecanla bekliyoruz herkes gibi. Hala sızmadı.

Maç öncesi ısınma formaları

Nike'ın sadece formaları değil, gelecek sezon antrenman ve maç öncesi ısınma formaları da görücüye çıktı. Resmi tanıtım olmadı tabi henüz, ancak formaları sızan bazı elit takımların (Barcelona, PSG, City vs...) bu kitleri de düştü internete. Böylelikle Galatasaray'ın önümüzdeki sezon nasıl ısınma formalarına ve antrenman formalarına sahip olabileceğini az çok tahmin edebildik biz de. Çünkü bilindiği gibi 5 büyük elit (onlara artı 1-2 kit daha ekleniyor) ve bütün premium takımlara aynı tasarımın renkleri ile oynanmış halleri gönderiliyor.

Ekip arkadaşlarımız Utkan Ayhan ve Eren Altay diğer elitlerin sızan bu yan ürünlerinden yola çıkarak bizim giyeceğimiz antrenman ve maç öncesi formalarını çizdi. Renkler ve renk kombinleri tabi ki tamamen tahmin. Ancak tasarımları böyle olacaktır mutlaka.

9 yorum :

heroruno dedi ki...

http://www.footballshirtculture.com/fsc-competitions/fantasy-kit-design/galatasaray-13-14-20883.html#joomimg merhabalar bu olabilirmi acaba 13-14 formamız???

heroruno dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=PAY_7kV9m_k birde bu video var ama nme kadar doğrudur bilemem...

Baris dedi ki...

Üsttekiler iyi de alttaki enine çizgililer fena bence

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@heroruno'nun ilk mesajındaki parçalının gövdesi tam parçalı gibi omuzlara bakacak olursanız, fakat kollar parçalı değil gibi geldi bana. gerçi başlıkta "fantasy kit design" diyor ama.

videodaki beyaz formayı çok beğendim. Özellikle Türk bayraklı logomuz zaten hasretle beklediğimiz bir hareket. Tabi izin mevzuları nasıl o konuda sanırım Selocan daha net bilgiler verebilir bu konuda. Yakalarla falan da direk 80'lerden fırlamış gibi olmuş.

Selocan dedi ki...

Hepsi taraftar tasarımı. Video'yu yükleyen kişi bizim forumda da çizimlerini paylaşan kerlounmoura. Diğer sitedeki kim bilmiyorum ancak o da taraftar tasarımı.

Furkan ARAN dedi ki...

İki çizimde bizim forumdan. İlk linkteki "Victorieux" ikincisi "kerlonmoura"

cem dedi ki...

BASEL TOTTENHAM MAÇINDA PARÇALI FORMAYLA SAHAYA ÇIKTI VE FORMANIN ARKASI DÜZ DEĞİL, PARÇALIYDI. SIRT MUHABBETİ KALKTI MI YOKSA VAR MI BİLGİNİZ ARKADAŞLAR???

fathor dedi ki...

@cem
Emin değilim ama bu parçalı sıkıntısı zaten sadece bizde var Avrupa’da yok.

burranazzo dedi ki...

19 gündür haber yok firtina öncesi sessizlik mi bu? tembel tenekeler :(

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır