Bu Blogda Ara

17 Kasım 2013 Pazar

GALATASARAY LİV HOSPITAL

Daha önce yazdığımız Galatasaray Liv Hospital formaları başlığını bir daha güncelleyelim. Biz 3 formadan fazla olmaz diye yazdık, takım bu sene 5 forma birden kullanıyor. Daha önce yazdığımıza ek kırmızıdan sarıya geçiş olan formanın bir de zıttı çıktı görücüye. Ayrıca Euroleague çekimlerinde kullanılan düz kırmızı forma da yine maçlarda kullanılmaya başlandı. 5 formayı ne yapacağız bilemiyorum. Abartmışlar biraz. Satışa çıkacak mı hala bilmiyoruz, geç kalındı aslında, çoktan çıkması lazımdı. Son olarak bir de kendi görüşümde düzeltmeye gideyim; Gümüş forma için vasat demiştim, sözümü tamamen geri alıyorum. İlk maçtan kalan kötü fotoğraf görüntülerinden sonra öyle yazmışım ancak o forma takıma özel en fazla detay içeren forma olmuş. İnce detaylara baktıkça daha da güzelleşti gözümde.

Bir de bizim öğrendiğimiz bir not: Bu formaları Champion ile birlikte GSStore tasarım ekibi ortaklaşa çizmiş, yaratmışlar. Onların da emeği var bu işte, bu da formaları ekstra değerli yaptı gözümüzde. Her formadan tek fotoğraf koyuyorum, albüme ŞURADAN ulaşabilirsiniz.

Sinirli not: Şu Liv Hospital reklamını düzeltin.

PARÇALI


GÜMÜŞ


KIRMIZI GEÇİŞLİ


SARI GEÇİŞLİ


DÜZ KIRMIZI


1 yorum :

borgakanturk dedi ki...

bir formada reklam kenar beyaz çerçeve olmaksızın basılabilmiş peki neden en azindan düz kırmızı ve geçişlilerde bu uygulanmamış anlamak zor. harf kenarlarina beyaz kontur geçip basabilirler sonucta.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır