Bu Blogda Ara

29 Mayıs 2009 Cuma

2009-2010 SEZONU 2 YENİ PARÇALI TAHMİNİ DAHA

Uğur Karaoğlu 2 yeni parçalı forma dizaynıyla kaşımızda. ilk forma her iki göğüs kısmını zırh içine almış gibi gözüken forma. Adidasın gelecek sezon birçok avrupa kulübünde uygulayacağı bir model, hatta chelsea'nin şuan satışı yapılan home formalarında da bu dizayn mevcut. Adidasın ana takımlarında (Real Madrid, Chelsea, Bayern Münih, Fransa, Almanya ...) bu dizaynı görebiliriz. Benim tahminim Home parçalı formamızda bu uygulamaya gidilmeyeği yönünde, onu yerine away 3rd veya 4th, belki birkaçında bu görünümün uygulanacığını tahmin ediyorum. Ancak parçalıda bu dizaynı yapmazlar gibime geliyor.
2. forma dik yakalı şık bir görünüme sahip bu yaka şeklini de gelecek sezon birçok takımda görebiliriz.
Bu arada bir not; Göğüs reklamımızda türk telekom ismi daha çok ağırlık kazandı. ttnet olma ihtimali daha düşük. Şimdi dua edelim türk telekom reklamı Uğur Karaoğlunun tahmini gibi olsun, türk telekomun mavi ağırlıklı logosu yerine sade bir yazı şeklinde olsun. bir aria vakası daha yaşamayalım. Şöyle rahatlatıcı bir durum var Bayan baskebol takımımızın reklamı da türk telekom ve alttaki formalarda olduğu gbi sade bir türk telekom yazısı var kendi logosunu koymamış şirket.
Ancak bu 2 şık formaya karşın benim gönlüm parçalı formamızda çok fazla değişikliğe gidilmemesi yönünde. Benim beğendiğim ve gelecek sezon görmek istediğim Home formalarımız aşağıdakilerdir

2 yorum :

Özgür Şeker dedi ki...

Ben beğenmedim açıkçası Yukarıdaki son iki forma çok güzel.

McDennis dedi ki...

hocam, senin daha once bLog'a koydugun beyaz yakaLi parcaLi formayi begenmistim ben.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır