Bu Blogda Ara

28 Mayıs 2009 Perşembe

BU FORMALARIMIZI HATIRLIYOR MUSUNUZ ? #3

Daha önce resimlerini bulamadığım 2 formayı daha paylaşmak isterim ilk resim Calibradan. Kendisi de forma koleksiyoncusu ve bu ender bulunan forma onda mevcut. calibra kendi formanın resmini de koyabilirdik bu maçta giyilmiş resmin yanına...
2. forma, resmini çok aradığım fakat bir türlü güzel çıkmış halini bulamadığım 2003 depreminin anısına 2 gün önceden hazırlanan düz siyah umbro formamız. Fotoğrafı sağolsun Riluial bulmuş ve paylaşmış teşekkür ederim katkın için..
1995-1996

BİRAZ DAHA ESKİYE bölümünde 86-90 arası giyilen parçalı formamızı anlatırken, sarı kısmının futbolcunun sol tarafında olduğunu ve bunun benim hatırladığım kadarı ile ilk ve tek olduğunu söylemiştim sonra eklemiştim 95-96 yılında da böyle bir formamız üretilmişti fakat hiç giyilmemişti demiştim. Koleksiyoncu arkadaşım calibra bana güzel bir fotoyla yanıldığımı gösterdi işte yukarıdaki resim bir maçtan alınma ve sarı tarafı solda olan formamızla sahaya çıkılmış. calibranın dediğine göre 6-7 lig maçında giyilmiş. Bu forma ayrıca calibra da var nadir ve güzel bir forma. Katkın için teşekkür ederim..
2002-2003 Siyah Forma Tek Maç
2003 teki Bingöl depreminden sonra oynanan Trabzonspor Galatasaray maçında Galatasaray depremde ölenlerin saygısına düz siyah forma ile çıkmıştı. Bu forma maçtan 2 gün önce hazırlanmıştı ve sadece bu maça özel üretilip satışı yapılmamıştı. Güzel formaydı satılsa iyi olurdu Simsiyah forma ve kırmızı (sarıymış) umbro ambleminin dışında başka hiçbir deseni yoktu, çok sade fakat bir o kadarda güzel bir formaydı.Ayrıca 2002-2003 sezonundaki 6. formamızdı belki de tek sezonda en fazla forma giyen takım ünvanını almışızdır. resim için Riluial 'a teşekkür ederim..

3 yorum :

boo dedi ki...

galatasarayın en güzel siyah forması metin oktayın öldüğü günün ertesi oynanan ankaradaki 0-0 biten gençlerbirliği - gs maçında giydiği adidas siyah formadır bence.

Selocan dedi ki...

evet o forma muhteşemdi ama resimli arşivime henüz katamadım kendisini bir resmi yok ne yazıkki eğer varsa paylaşabilirsin seve seve koyarım bloga

afasad dedi ki...

http://www.haberciniz.biz/canaydin-icin-siyah-forma-156929h.jpg Buyrun buradaki siyah formayı da ekleyin. Arşiv gelişsin :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır